Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jazoja

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
MythTV MythTV -- mikor és mikor ne 2011.03.05 22:13:00
Sziasztok, Gondoltam indítok egy MythTV centrikus blogot, ahol a tapasztalataimat megosztom.Neten agyba-főbe reklámozzák a MythTV-t, hogy milyen jó (és tényleg az), de az IT-sok elfelejtenek megemlíteni egy pár dolgot. Hol helyezzel el a MythTV-t a DVR katyvaszban?Hadd szögezzem…..
 Miért fontos, hogy ne minden esetben új akkumulátort vásároljon?Egyszerű a válasz! Minden új akkumulátor vásárlásával hulladékot képezünk, valamint a gyártáshoz szükséges gyárak/szállítás stb. által okozta károsanyag kibocsátás környezetünk kárát okozza.Ha Ön…..
A Magyar Posta szolgáltatásait igénybe venni lassan felér egy extrém sporttal, most pl. Erika gondolta azt, hogy a Budapestről-Londonba ajánlottként feladott diplomája egyszer csak megérkezik hozzá. De hiába, a küldemény még Magyarországon eltűnt, ő meg diploma nélkül maradt.…..