Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ubi

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen időjárásjelentést se látni mindennap. "Túl nedves, hogy pólót viseljek." - mondta a sármos fiatalember. Majd hozzátette, hogy egyedülálló. Videó a tovább mögött! Rápörgött az internet népe, azon belül is a hölgyek arra a fiatalemberre, akit a WGN csatorna…..
Bármerre indulunk is autóval, motorral, vagy akár gyalogosként, előbb-utóbb szinte biztosan furcsa, megmagyarázhatatlan forgalmi helyzetre bukkanunk. A Kresz Klub videójában - amelyet Pető Attila KRESZ-oktató készített – a világ talán leghülyébb közlekedési lámpáját…..
Ubi 2015.05.17 15:21:00
@kridli: igen valószínűleg ugyan arra gondolunk, Thököly-Murányi u. keresztezésnél, többször is láttam már, néha 2 mp-es zöldeket produkál, és látszólag semmi összhangban nincs a többi lámpával.
2003.08 havi 1.9 pdtdi 131 le. VW Golf IV 1.400.000 ft Sportkivitel, kagylo ülések, 6gangos válltó, gyari sportfutómű. Vezetett szervízkönyv + a munkalapok is!!! Makulátlan belső, es majdnem makulátlan külsővel( egy kavicsfelverodes) sötétmetál kék az autó. Csak papírozni kell es…..
Belsőség Nekem ez itt nem piros 2015.01.06 16:16:05
Kár volna csak a videómegosztók fedélzeti kamerás találatai alapján gondolkodni a közlekedéskultúra területi viszonyairól. Ideje tisztázni, hogy Kijevtől ide is van elég tahó az utakon, csakhogy a forgalomfigyelő fedélzeti kamera (közismert nevén: dashcam) itt nem alaptartozéka…..
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
Ubi 2015.01.02 23:36:51
@rohadjonmegmindenpolitikus: a kétsávos részeken, a gödi felhajtónál, meg Dunakeszitől befelé. Kint is van a korlátozást oldó tábla mindenhol, kreszből egyes! :P
Ubi 2015.01.03 12:23:44
@rohadjonmegmindenpolitikus: Ettől függetlenül persze nem értek egyet a fizetőssé tételével. Fizetni azért, hogy 80-al döcöghessek a kamionok meg a vasárnapi vezetők mögött, és kilométereken keresztül esély sincs előzni? Még ha 2x2 sávos lenne végig, akkor talán nem fájna annyira az az ötezer, de így...
Ubi 2015.01.03 12:37:51
@409: főleg, hogy az éves matricáknak is szerintem 90%-át cégek vették céges autókra
Vajon mennyibe kell kerülnie, hogy idehaza is megvegyék a Bulgáriában összerakott kínai autót? És miért kitolás az Uber? Az Égéstér 146. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Tavaly hatalmas siker volt a Faluvégi Farolás nevű low-cost rendezvényünk. Sosem gondoltuk volna, hogy a picike Kakucsringen ilyen remek bulit tudunk csinálni, aránylag problémamentesen, remek hangulatban. Ilyen ni: Szerintem simán csak az ország legjobb hangulatú rendezvénye volt…..
Ubi 2014.11.13 20:54:56
@Dkadett1.3: hm, elgondolkodtat. :) egyébként nekem '91-es A Vectra, 1.8 90 lovacska, kb 2-3-asban mehetnék végig egy kört. Bár igaz ami igaz, pályázós Simsonnal is élveztem azt a pályát :))
Helyszín: 1099. Budapest, Fék utca 4. - bár ez Magyarország legnagyobb területű állomása esetén nem sokra elégMagasság: 1 emelet (de itt nem ez a lényeg:)Fotóalbum (Altomán & B. Viktor) | Panorámák A zsúfolt naptár (mint az enyém) az urbex-túrák nagy ellensége. Egyrészt…..
Szigorúan véve egy ilyen autó mindenhez elég. De ha nagyon sok pénze van, akkor a faraghat egy Ferrariból is valamit. Valami dolgot. ..
Eredetileg torkos csütörtöki raliadagnak indult a poszt, de miután kissé megcsúszott, így javában a böjti időszakra jutott. Viszont ezen kisfilmeknek hála, raliból a nagyböjtben sem kell hiányt szenvednünk! Akik ismernek, jól tudják, hogy a kedvenc versenyeim közé tartoznak a…..
Ubi 2012.02.26 21:54:59
@Jólmegmondomén: csak egyet érteni tudok.
Jajj,de csúnya! Évfordulóra 2012.02.09 08:24:00
Napra pontosan két éve szerepelt nálunk egy kép, amelyen egy elég alaposan kusztomizált Swiftet ábrázolt. Csokistól pedig egy egész galériát kaptunk, így ideje egy picit feleleveníteni a rondaságot. Akit pedig érdekelnek az előző állapotok is, IDE kattintva a teljes…..
Mivel ünnepelhetnénk egyéves születésnapunkat? Egy híres versenyző bemutatásával? Valami ismeretlen videóval a rali hőskorából? Egy interjúval? Talán valamelyik gruppebés szörnyeteg ismertetésével? Egyik sem az igazi. Talán a valaha papírra álmodott egyik leginnovatívabb…..
Immáron másodjára rendezték meg Észak-Magyarországon a Karácsony Rallysprintet, s bár most hó nem volt, látványban nem volt hiány! Fotó: nyirseghir.hu / Csáki Szilárd A BAZ Megyei Rallysprint Bajnokság után, az év végéhez közeledve lassan szokássá válik még egy utolsó,…..
Ubi 2011.12.18 22:07:05
@B. Capelluti: nagyon helyes :))
Na, így néz ki egy ralishow. Jó-jó egy stadionban is, de ez sokkal jobb. És ezt a műfajt még az olyan pályaversenyzők is megpróbálhatják, akik félnek a murvától. Nézzük csak, kik áldoztak egy hétvégét a ralizás oltárán: A vébés fiúk közül Loeb (Citroen DS3 WRC), és…..
Ki akartam takarni a ronda spulnit a hátsó tengelyen, de Fenyő Balázs nem engedte Óvatosan csúsztatom a kuplungot, amikor kigyullad az első fehér lámpa. A másodiknál kell megállni: két fénysorompó figyeli, hogy azonos pozícióból induljon a verseny. Ekkor kezd csiklandozni az…..
Ubi 2011.09.19 20:45:36
@butschq: 70 köbcentis az, hogy 80-ig gyorsult? :)

az enyém 60-as rezós, de nem megy többet 75-nél :)
Amikor beszereltem a Porsche-fékeket a 1303-as kasztniba már tudtam, hogy a régi piros Bogaramnál ez az autó lassabban fog gyorsulni. Nagyobb tömeg, nehezebb kerekek és hosszabb váltó, ezek nem segítenek a negyedmérföldes sprintnél, úgyhogy a 15,4-es nettó idő elég karcsú.…..
Hogyan lesz egy Corolla T-Sportból már-már utcai versenyautó?Az alapfelfogásom az, hogy mindig verseny van. Így nem volt kérdéses, hogy tovább kellett lépnem, és a lehetőségeimhez képest megépíteni azt autót, ami már a beszarás kategória ebből a típusból. Így az 1.6-os…..
Jajj,de csúnya! Vörös felső 2011.07.06 10:00:00
 Felső, trikó, Polo... Na, melyik a kakukktojás? Hát, egyszerűen nincs mit hozzáfűznöm,elakadt a szavam. Ki az, akinek ez tetszik? De most komolyan. A seggéről ne is beszéljünk...
Taki. Ezzel. Már többször is!A start Dunavarsányban volt, pontosabban rögtön Dunaharaszti után. Ez Budapest agglomerációját jelenti, de pénteken este szembesültem azzal, hogy tőlem majd' 40 kilométer, ami elég durva bemelegítés lenne: ezért megkértem Mogyit, hogy dobjon le minket…..
Ubi 2011.06.16 14:01:29
@kőbájker: a videón az látszik, hogy a srác kézzel próbálja visszatekerni a hollandert (nyilván más célszerszám híján), erre azt mondod hogy kellett volna egy kalapács, csavarhúzóról szó nincs. De te olyan kemény vagy, hogy szerszámokat sem vittél magaddal. Akkor ki is osztja az észt?
Ubi 2011.06.13 20:27:37
@Siss: jogos :D
Hetek hősies nemalvása után végre összeállt a Hangyász héja a TC standján. Nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan szeretitek. Hosszú lesz még az út, mire autó épül alá, pláne, ha úgy megy, mint eddig. Legalább 200 embernek válaszoltam eddig mosolyogva a "mikor lesz már…..
Belsőség Tháliával Tűzföldön 2011.03.02 13:15:00
Gergő olvasónktól jött a levél, aki alapvetően feleségért indult a világ másik végébe, aztán csak egy Thaliában kötött ki. Nemrég úgy hozta a sors, hogy lánykérőben voltam Chilében. Ez is egy tanulságos és hosszú történet. Azonban, mint vérbeli Totalcar.hu rajongó, nem…..
V12 / 6.500 cm3 / 700 PS / 690 Nm @ 5.500 / AWD / 0 - 100 km/h: 2,9 s / Vmax: 350 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..