Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Theacseva

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kisbabát vár Fehér Anna! A Jászai-díjas színésznőnek az elmúlt ötvenkét évben nem adatott meg a lehetősége, hogy saját csöppségét tarthassa a karjában, de ez nem jelentette azt, hogy lemondott volna az anyaságról" - írja a mai Blikk a kultikus Szomszédok…..
Theacseva 2011.02.16 14:22:21
@spontan: tök egyértelmű, hogy kellett neki az eljegyzés és csak utána jött össze a gyerek..., van akinél egy hiányzó házassági papír a gyerek pszichés akadálya. jobb későn, mint soha, gratulálok!
Segítség, anya lettem Repülő 2010.10.17 10:05:00
 Repülő Kihasználva a nyárutó minden egyes hétvégi napsütéses óráját elindultunk felfedezni a Budai-hegység hozzánk közel eső részét, a Hármashatár-hegyet, Hűvösvölgyet, a Viharhegyet és Csúcshegyet. Utóbbit mi Cicihegynek hívjuk, mert a pesti oldalról…..
 Függetlenség napja Vasárnap estétől hétfő estig teljesen teleírtam a naptáramat programokkal. Este 8-tól pálinkafesztivál keretében Budapest Bár koncert a Várban, aztán otthon a vörös iszap katasztrófa nyomon követése a TV-ben, 23.00 órától alvás egész éjjel…..
 Kelő nappal én is kelek Amikor dolgozunk, nem vesszük észre a természet rezdüléseit. Úton az irodába, autóban, buszon csak olyan a természet, mintha TV-t néznénk. Ülünk egy helyben mozdulatlanul és talán még a TV-nél is intenzívebben suhannak el szemünk előtt a…..
 Ösztönlény vagy tudatos szülő? Ne légy ennyire ösztönlény! - hallani néha kollégáktól, főnöktől, barátoktól, férjektől. Jellemzően bennünket, nőket ér a feddés, hogy túlságosan az érzéseinkre hallgatunk ahelyett, hogy osztanánk, szoroznánk élve a lineáris…..
 Pályakezdő szúcsalád A kánikulában töltött nyári napok, a maguk mindennapi, gyermek körüli feladataival, apró-cseprő döntéseivel irigylésre méltó feladatok a külső szemlélődő számára, de még az ugyanezen idő alatt számítógép előtti munkában…..
 9 hónapos felperes Néha átmegyek agyatlan kismamába. A 9 hónapos kisfiam már felperes. Hétfőn feljelentést tettünk közösen a rendőrségen az ellopott babakocsija ügyében. Ellopott, de úgy is fogalmazhatnék, hogy egy elhagyott és ennek következtében…..
 Mentes útlevelet a mentes hivatalból Nem munka- és még csak nem is füstmentes, hanem egy akadálymentes hivatalra számítottam, amikor megérkeztem ma délelőtt életem első gyeremkének élete első útlevele igénylésére a legnagyobb hazai okmányirodába. Az előttem álló…..
Segítség, anya lettem Sült alma 2010.02.17 10:24:00
 Sült alma Kemény telünk van, jól kifogtuk életem első gyermekével. Szegény gyerek, lehet hogy már meggondolta magát és inkább visszamenne a hasamba. Nem tudhatta előre, hogy a kinti világ csak öltözésből és vetkőzésből áll, három-négy réteg naponta 2-3-szor a…..
 Lesíeltem a Dagályba Síelni jó! Mire tegnap kibányásztam az autómat a hóból, addigra teljesen úrrá lett rajtam a síelős életérzés. A ruhám havas, bele fújta a szél a havat a kabátom ujjába, a nyakamba. Kellemetlen a hirtelen jött hideg, ahogy a meleg bőrhöz ér, de…..
Segítség, anya lettem h1n1 2009.12.22 10:26:00
 h1n1 Szerencsére tejjel el vagyok látva, van bőven, eddig még éhen nem maradt a gyerek, de most már elkezdek tartalékba fejni, mert jövő héten megyünk céges karácsonyra, amikor is lehet, hogy egy étkezést a nagyszülőknek cumisüvegből kell majd megejteniük és hát a…..
 Amikor még nem mérhető hónapokban a gyereked életkora... Igen, nálunk úgy néz ki, hogy délelőtt és az esti fürdetés után van az ébrenléti időszak, délután szokott aludni és éjjel. Az elmúlt 24 órában 4 óránként eszik, ami jó jel, de már egyszer volt ilyen…..