Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hypotheticalfriend

0 bejegyzést írt és 274 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
Ne aggódjatok, lesz a tegnapi buliról is beszámoló poszt, csak lusta voltam fényképezni és még várom a képanyagot, meg magamhoz kell térni teljesen, de nem várakoztatlak inkább titeket és kiteszek nektek egy érdekes dilemmát, amiről talán csak érintőlegesen volt szó korábban…..
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
Egy sorozat vagy film sikerében elvitathatatlan szerepe van a zenének, tessék csak elképzelni a Csillagok Háborúját John Williams zeneművei nélkül - lehetetlen, igaz? A Lost esetében mindezt, mármint a hangulatos, szívbemarkoló, fájdalmas, vidám, riasztó, izgalmas, feszült és…..
hypotheticalfriend 2010.05.23 18:59:35
@Sierpe: Azt észrevetted, hogy a linkelt videón Veress János kongázik?
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
hypotheticalfriend 2010.05.11 18:20:57
@marosy: parazita a kurva anyád
hypotheticalfriend 2010.05.11 18:22:07
@marosy: arra gondoltam, hogy elmehetnél a kurva anyádba
hypotheticalfriend 2010.05.11 18:22:43
@marosy: ja, és a kurva anyádat
Modorosblog A Devizahiteles 2010.05.09 16:45:00
-Hijj, 268... 269... 274... mi a faszom van itt? -Mi az? -Az euróárfolyam, apám, az. A helóták hegedültek sok-sok nyáron keresztül, aztán szar lett a palacsintában. Pedig már kezdett volna normalizálódni a helyzet. Aztán majd csodálkozom, ha nem tudom miből kifizetni a…..
hypotheticalfriend 2010.05.09 19:43:38
@agentT: Korrekt volt. Nekem megvan a PSZÁF napokkal a válság előtt kiadott jelentése. Fogalmuk nem volt róla, hogy balhé lesz. Akkor az egyszeri hiteles honnét sejthette volna.
Újabb remek hypotheticalfriend szösszenet kommentből. Kiemelem :)Jöjjön egy teljes egészében fiktív, ízig-vérig konspirációs teória. Senki ne vegye komolyan, viccelek. A valósággal való egyezés a véletlen műve. Vagy nem? Vagy mégis? A Sedesa pártfinanszírozási…..
Hogy megelőzzük a címben föltett kérdésre a kifejtett választ: keveset. A pártoknak, amelyek összefonódtak az ügyben, azoknak is néhány ezreléknyi szavazatvesztést legföljebb. A választók preferenciái kevéssé alakulnak ki környezettudatos kérdések mentén, kivéve ha a gond…..
hypotheticalfriend 2010.04.18 18:45:19
@Szabó bakter: Csak idő kérdése. Nincs akkora szőnyeg, ami alá ezt a szart be lehetne seperni. Páty inkább Sukoróhoz hasonlít. Az is eltartott egy darabig.
hypotheticalfriend 2010.04.19 11:03:24
@roki: Tele van a környék üres lakóparkokkal.
Ha valaki lakni akar, akkor tud.
Ez nem lakhatási kérdés, hanem mocskos földpanama.
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
hypotheticalfriend 2010.04.18 21:46:31
@Daily Shark: Ilyen pletykákat én is sokat hallok. Pl. parkolási társaságok környékén.
hypotheticalfriend 2010.04.19 06:29:01
@bejgli: Igazad van. Most már senki sem pártfinanszíroztatna KBJ-vel. Mert megbukott.
De amikor még minden csendes volt körülötte, mondjuk tavaly szeptemberben, még igencsak reális választásnak tűnhetett. Nézd időrendben a dolgokat. Én is gyakran esem az utólagos, lépcsőházi okoskodás bűnébe. Milyen előjel utalt arra, hogy KBJ januárban, néhány nap alatt nullára írja magát? Semmi. Hogy gyanús előélete van? Könyörgöm, ebben a szakmában ez elvárás.
Minden rossz döntés jónak tűnt valamikor. Ne gondold, hogy per pillanat nincs tíz másik ilyen stróman "hivatalban", aki még nem bukott le. Ők is jó megoldásnak tűnnek. Most. És van, aki soha nem fog belebukni a simlibe és van olyan is, akivel a holnaputáni lapok lesznek tele.
Na, gyakorlatilag túl vagyunk rajta, eldőlt, jöhet a Fidesz kormány, nagyon nagy eséllyel kétharmaddal, a második forduló már csak ráadás. Én is megszavaztam, jobb híján, bár erős fenntartásokkal, de a totálisan korrupt szocikat már a pokolba kívántam, az MDF/SZDSZ erkölcsileg…..
bodoky No Man Left Behind 2010.04.08 14:16:00
Megint hypothetical, megint kiemelem. Hypo for president :) Családján keresztül támadják Tollner JózsefetA napokban "ismeretlenek" alaptalan és hazug, rágalmazó szórólapotkezdtek el terjeszteni Tollner József pátyi képviselőről.A szórólapban Tollner képviselőt…..
hypotheticalfriend 2010.04.09 05:56:18
@vadaszok: OK
A lényeg, hogy a fizetett trollok új csapata is kezelve legyen.
A fejlemény ebben az, hogy olyan helyeken jelentek meg és terjesztik a hazugságot, ahová mi nem látogatunk, így nincs semmiféle tényleges tájékoztatás és ellenvélemény.
Használjatok keresőt és, ha valamit kidob a gép, akkor tegyetek belátások szerint.
hypotheticalfriend 2010.04.09 11:03:35
@Dzsoll: Szerintem a szórólap olyan családi jellegű ügyeket firtat, amihez senkinek semmi köze, különösen nincs köze a szórólap gyártójának.
Tollner képviselő családtagjai nincsenek kapcsolatban az üggyel.
Én inkább arra lennék kíváncsi, aminek van köze az ügyhöz, például arra, hogy a pátyi képviselők bőszen szavaztak a saját földeik adásvételéről, persze emelt áron. Ez az ügyhöz tartozik. Ráadásul bűncselekmény.
hypotheticalfriend 2010.04.09 21:47:23
@bodoky: Én már azzal is elégedett lennék, ha nem vennék át a szocik bukott üzleteit a bűnözőktől. Politikai hátszél nélkül Pátyon nem lehet ezt a szart megcsinálni, annyi benne a törvénysértés. Politikai hátszél pedig mostantól csak egy irányból fújhat. Szóval, ha bármi is lesz ebbeől, akkor az csak Orbánékkal lehet. Ha meg nem lesz belőle, akkor azért nem, mert Orbánék lerázzák magukról ezeket a bűnözőket, mint szamár a bogáncsot.
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
hypotheticalfriend 2010.04.08 15:15:27
@Naszta: Mondjuk ez elég szimpla és nem kell hozzá túl sok minden.
Ismerik a saját szavazó bázisukat.
Ismerik az összes szavazót.
Kettőt kivonják egymásból.
Aki marad, az a komcsi.
Persze a valóság ennél árnyaltabb, de a módszer alapja ez. Nem kell hozzá semmi, csak két lista és mindkettő könnyen előállítható.
Hypotheticalfriend remek kommentjét megint kiemelem :)Ez van. A lotyaszájút lecseréljük a labdabubusra. Legalább nem lesz bonyolult dolguk a kenőpénzeseknek. Nem kell kinyomozni, hogy milyen szivart, konyakot, autómárkát szeret a főnök, szőkét, vagy a barnát csiporássza. Elég neki,…..
hypotheticalfriend 2010.04.08 12:37:19
Családján keresztül támadják Tollner Józsefet

A napokban "ismeretlenek" alaptalan és hazug, rágalmazó szórólapot kezdtek el terjeszteni Tollner József pátyi képviselőről.
A szórólapban Tollner képviselőt családján kerszetül támadják és visszataszító rágalmakkal próbálják megtörni állhatatosságában.

Tollner József pátyi képviselő a pátyi megaberuházást ellenző képviselők egyike, aki személyében vállalta fel, hogy a nyilvánvaló ingatlanpanamának és az egész Zsámbéki-medencét károsító beruházásnak megálljt parancsol. Mint ismeretes, a pátyi lakópark-építés mögött a korábban csalásért és közokirat hamisításért elítélt, volt pornófilm szereplő szélhámos, Kovács Bence János és az éjszakai mulatóiról elhíresült hasonlóan jó pedigréjű Mervó József áll. A beruházást támogató pátyi képviselők, a "bűnös tízek" közül sokak ellen már most eljárások vannak folyamatban, de a legtöbb ügy még nem jutott bírósági szakaszba. Ez a rosszhírű kör támadja hát Tollner képviselőt, és mivel semmi mást nem találtak, amivel kompromittálni lehetne, hát kreáltak egyet és családján keresztül próbálják meg támadni.

Ugyanezt a módszert választották Danóczy Balázs, Telki egykori polgármesterének lejáratására is. A szöveg és a módszer tartalmilag és stílusában is azonos. Névtelen szórólap, amiben családján keresztül támadják a célszemélyt és szektás vádakat fogalmaznak meg. Talán nem véletlen, hogy Danóczyt karácsonykor, míg Tollnert húsvétkor támadják. Kerszetény vallási ünnepek idején sokkal érzékenyebbek az emberek az ilyen homályos vádakra. Mint az már nyilvános, Danóczy életveszélyes fenyegetés miatt mondott le tisztségéről. Ugyanígy megfenyegettek már többeket, köztük országyűlési képviselőket is. Tollner képvieslő is kapott már fenyegetést, sőt Pátyon kocsirongálás is előfordult.
Páty polgármestere elégedetten nyilatkozott a sajtónak Danóczy lemondása után, azt állítva, hogy előre megmondta, hogy erre Telki polgármestere "rá fog menni". Máskor azzal fenyegetőztek, hogy bármikor kiugorhat az útra egy szarvas az arra haladó autósok elé, illetve javsolták, hogy törődjön a beruházást ellenző inkább a családjával.

Ezek a maffia módszerei.

Ahogy Danóczy, úgy most Tollner is rendőrségi feljelentést tett. A két ügy kapcsolatára, az egyforma módszerekre és forgatókönyvre felhívták a hatóságok figyelmét. A fenyegetések éls lejáratások szervezett formában zajlanak. Ez súlyosbító körülmény.

A környezetünket rongáló, életminőségünket rontó, törvénytelen ingatlanpanama ellen felszólalókat csak az összetartás, szolidaritás és a nyilvánosság védheti meg. Ezért Tollner képvselő a rendőrség után azonnal a nyilvánossághoz fordult. Ugye, mennyire más ez a reflex, mint amikor Kovács Bence Jánosék megpróbálták erővel elhallgattani a médiát?

Tollner József, veled vagyunk.
hypotheticalfriend 2010.04.08 13:09:00
@nowhere to run:
Van ilyen anyag. Privátban adok kapcsolatot a megfelelő emberekhez. Köszi a támogatást, szükség van minden segítségre. Szerencsére egyre többen vagyunk.
hypotheticalfriend 2010.04.08 13:52:13
@nowhere to run:
Bobek belépője Pátyon tényleg nagyon durva volt, de legalább kibújt a szög a zsákból. Most már nem lehet össze-vissza hazudozni, tisztán lehet látni, hogy ugyanazok rángatják dróton a pátyi képviselőket, akik Sávolyon annyira csúfosan megbuktak. Ha Sávolyra nem volt pénzük, akkor erre sem lesz, ha ott az Állam megbízhatatlannak ítélte őket, akkor kicsit arrébb sem lesznek megbízhatóbbak. Az azóta kiderült disznóságokról, például a Magyar Köztársaságot képviselő ombudsman semmibevételéről ne is beszéljünk.
Törvényen felülinek érzik magukat? Kíváncsi vagyok, mit fognak gondolni a törvényről az előzetesben.
A zöldombudsman szerint is jogszerűtlenek a Grupo Miltontelekügyletei, a pátyi képviselő-testület mégis elfogadta a beruházóáltal diktált feltételeket. Sokmilliárd forintos ingatlanpanamárólbeszélnek a helyi civilek. ..
hypotheticalfriend 2010.04.01 22:52:14
@bodoky: nem ér ez annyit
hypotheticalfriend 2010.04.01 22:53:01
@MVMV: A Wallisos szál bizony forró nyom. Pár nap és beérik.
KKBK Orbán és erkölcs 2013.04.24 10:59:00
Orbán Viktort szerdán, egy budapesti rendezvény előtt kérdezték újságírók a Portik-Laborc-ügyről. A miniszterelnök arra a kérdésre, hogy mi a véleménye az eddig nyilvánosságra került információkról, azt válaszolta: „én ezt nem politikai kérdésnek tekintem, hanem…..
hypotheticalfriend 2010.04.02 18:45:57
@bunko_jobbos: „A Fidesz elnöke szinte minden meccsen megjelenik a székesfehérvári Sóstói Stadion díszpáholyában, ám nem ő a Videoton egyetlen befolyásos, állandó vendége. Ott ül mellette Csányi Sándor, az OTP és Hernádi Zsolt, a Mol első embere, illetve a sávolyi motorpálya-beruházás ügyében ismertté vált Kovács Bence János, a Grupo Milton ingatlanfejlesztő vezérigazgatója - ők az NB I-ben újabban kimagaslóan legnagyobb költségvetésből gazdálkodó fehérvári futballfellegvár legfőbb támogatói.
Az önkormányzat mellett, amely a Videoton utánpótlását, illetve a létesítmény fenntartását finanszírozza, a Grupo Milton a fehérvári csapat legnagyobb támogatója. Reklámszerződés keretében éves szinten mintegy egymillió eurót (kb. 270 millió forint) folyósít a klubnak, a stadion főlelátója is a cég nevét viseli. A csapat "a társadalmi elismertség javítása okán" a Magyar Máltai Szeretetszolgálat emblémáját szerepelteti a mezén, mely szervezetnek főtámogatója a Mol, illetve az üzletember Demján Sándor és Csányi érdekeltségébe tartozó Trigránit-csoport is.
Az önkormányzat mellett, amely a Videoton utánpótlását, illetve a létesítmény fenntartását finanszírozza, a Grupo Milton a fehérvári csapat legnagyobb támogatója. Reklámszerződés keretében éves szinten mintegy egymillió eurót (kb. 270 millió forint) folyósít a klubnak, a stadion főlelátója is a cég nevét viseli. A csapat "a társadalmi elismertség javítása okán" a Magyar Máltai Szeretetszolgálat emblémáját szerepelteti a mezén, mely szervezetnek főtámogatója a Mol, illetve az üzletember Demján Sándor és Csányi érdekeltségébe tartozó Trigránit-csoport is.
A Videoton és a Puskás Akadémia között egy hosszú távra szóló szerződés van érvényben" - mondta az [origo]-nak Berzi Sándor, a Videoton ügyvezető igazgatója. "Ennek értelmében az akadémián tanuló legtehetségesebb fiatalok előbb a Videotonban kell, hogy szerepeljenek, és csak utána igazolhatnak külföldre. A szerződés szól a felcsúti létesítmények, a technikai centrum használatáról is, amiért a Videoton fizet az akadémiának."

forrás: origo.hu
A pátyi képviselő-testület hétfőn elfogadta a golf-projekt beruházójával, a Grupo Miltonnal kötendő településrendezési szerződést, valamint a jelzálogra vonatkozó kitételeket...
hypotheticalfriend 2010.03.31 11:25:10
@vadaszok: Van a nyilvánosságnak olyan szintje, ami mellett már egyszerűen kénytelenek bűnösöket prezentálni. Nyilván nem Mervó lesz az és nem is a nagypolitika háttéremberei. A helyi képviselőket fogják megbaszni. Átvitt és szó szerinti értelemben is.
Ez helyi ügynek indult, most már országos, harosan európai lesz. Nincs leállás, itt fejek fognak hullani. Minél tovább menek el, annál nagyobb halakat kell majd beáldozni.
hypotheticalfriend 2010.03.31 12:57:26
@vadaszok: Persze, ha kiderül bárkiről bármi, akkor go to sitt. De ezt kétlem. Aki itt teljes bizonyossággal bűnt követ el, az a kilenc pátyi képviselő élükön furkócskával.
Mervó egy vállakozó, nem képviselő. Amíg nincs róla valami adat, hogy lefizetett valakit, megfenyegetett valakit, vagy nem tartotta be a törvényt, addig csak él a képviselők által biztosított lehetőséggel. A politikai felsővezetés pedig rejtekezik, bujkál és háttéregyezségeket köt.
hypotheticalfriend 2010.03.31 19:03:51
@vadaszok: Mintha pont ebbe a körbe tartozna Újhelyi és Gyurcsány is, nem? Aztán mit látunk? Pátyon is hozzájuk vezetnek a szálak. Biztos véletlen...
w Mondd, mit érlel 2010.03.31 14:40:00
Amikor már illik valami konkrétat ígérni, akkor kerülnek elő a látszólag költségmentes ígéretek, köztük a közjogi javaslatok, a korrupció végleges legyőzése, és az adóegyszerűsítés. Ezeknek látszólag nincsenek kárvallottjai, az ilyesmit nyugodtan el lehet ereszteni…..
Friss anyag: az Index videóriportja a pátyi testületi ülésről! Kihagyhatatlan! Bognár elvtárs jó elvtárs. Pardon, Dr. Bognár András. A pátyi polgármester valóságos polihisztor. Keni-vágja a jogot, a közgazdaságot, a környezetvédelmet, az építészetet, a közlekedési…..
A zöldombudsman szerint meg kell semmisíteni a Grupo Milton óriásberuházását lehetővé tévő önkormányzati rendeletet, akár az Alkotmánybíróságig is kész elmenni emiatt...
hypotheticalfriend 2010.03.29 20:13:29
Ez után a megalázó kutyakomédia után nem tartok mást elfogadható célnak, mint mindegyiket börtönbe juttani. Innentől nem az van, hogy lesz-e golfpálya, vagy nem, hanem, hogy hány év lesz a letöltendő.
Nem volt semmiféle fenyegetés.
Törvényen felülinek érzik magukat. Vigyorogtak, leszarozták az ombudsmant. Úgy vannak vele, hogy keresnek egy kis pénzt. Úgy sincs semminek semmi következménye. Vérlázító, undorító, hihetetlenül gennyes tempó volt. Szégyelltem magam, hogy ilyen emberek a honfitársaim. Ez szomáliai szint. Annyi a különbség, hogy ezek a figurák itt a rendes kannibál urakhoz képest lábszagú bunkók.

.......

Olyanféle autót akarok, mid a Jóskáé, tudod, olyan maggasított kerekű terepjárót, az jó, fasza. Meg a kvad, az is jóu. Meg láttam a Tecsóba egy olyan plazmatévét, na, hát az akkora vót, hogy állva nem értem el a tetejit. Olyant is veszünk, jó? Rájakössük a nótatévét és akkor olyan lesz, mitha, érted itten mulatna a szobába a Bunyós Pityu. Jó lesz-e, he? Oszt a konyhabútort is le kék cserélnyi ugyi, kelletett vóna már rég, de majd mostan le is cseréjjük, ha ez az ugribugri faszomjóska omuccman elhúz végre a picsába. Pitbullot is veszünk, meg pincét, saját borral. Meg a házat is megemejjük egy emelettel, aztán a buzi Lajos meg nézhet felefelé a szomszédból a sima háromemeletibül, hogy dögöjjön meg. A maradékot aranyba tesszük. Na, így lesz.

Kábé ez a szint.
hypotheticalfriend 2010.03.29 20:20:08
@Patyimutyi:
Na várj csak, várj! 15 nap múlva léptetik hatályba? És nincs kártérítési kötelezettség?Akkor még bármi lehet. Én nem vártam ki a végét, Bandi bácsi bunkóskodása kiverte nálam a biztosítékot. De, ha a testület így döntött, akkor lehet, hogy mégiscsak megfontolják a dolgot. Különben minek lenne a kitétel?
Bárhogy is lesz, Bognár leszerepelt. Nem csak mint polgármester, hanem, mint ember is.
bodoky Neveket akarok hallani 2010.03.25 21:46:00
Feladó: Bóday Pál <boday@index.hu>Dátum: 2010. március 24. 19:08Tárgy: Bóday PálCímzett: bodoky@mail.index.huKedves Tamás,gratulálok az újabb díjadhoz, a kitartásodhoz, a bátorságodhoz és a legutóbbi, tüntetésről készült videódhoz is.Ez utóbbiban többször elhangzik,…..
hypotheticalfriend 2010.03.27 16:11:06
@kakukk2: A pátyi képviselők nagy része nemhogy a blogot nem olvassa, de az olvasás is csak segítséggel megy. Tudod, cicabetű, fecskebetű, na mi van ide írva Bandika?
Bognár az monta, hogy ő aztán leszarja ezt az omuccmannt a véleményével együtt.
Na ennyit tudnak kábé a világról.
hypotheticalfriend 2010.03.27 16:15:13
@bejgli: Körben erdő van. A szomszédos földet művelik. Mellette kecskefarm van. Lehetne művelni, csak miért művelné egy belga panamázó, vagy egy álspanyol?
A legjobb az lenne, ha kifolytatnák az erdőt és a két település között ugyanúgy erdő lenne, ahogy végig a túlsó oldalon.

Opcióid közül kihagytad azt, hogy bebuknak, Páty fizet egy valag pénzt és elszegényedik, sokan elvesztik a magánvagyonukat és ketten börtönbe mennek. A befektető meg továbbáll. Most ez a legvalószínűbb forgatókönyv.
Ma reggel az MR1-Kossuth reggeli hírműsorában egy érdekes felmérésről tudósítottak: a korrupcióról készítettek közvélemény-kutatást Magyarországon, és a felmérés elgondolkodtató eredménnyel járt: a megkérdezettek szerint ma hazánkban a legkorruptabbak az…..
hypotheticalfriend 2010.03.26 18:53:52
@vadaszok: Nem emlékszel, hogy Sukoró esetében végül ki értékelte fel a gyümölcsöst? Csak mert ez a helyzet nagyon hasonló és talán kellene a felajánlot ingatlanra egy igazi értékbecslőt is ajánlani, nem csak azt, akit a befektető hoz.
hypotheticalfriend 2010.03.26 18:58:18
@Vfair: Vicc az egész. Állítólag azért kell az egész építkezés, hogy legyen út. Az útépítés fedezete a semmit nem érő ingatlan. Ráadásul az utat megépítenék a környező települések önerőből és pályázati pénzekből.
Az útépítés, mint alibi kétszeresen megdőlt, az önkormányzat nincs valós kényszerhelyzetben, csak rossz boltot csinálhat. Persze a képviselők személy szerint kényszerhelyzetben vannak, de az ő érdekeik nem esnek egybe a település érdekeivel. Ők már régen nem képviselnek mást, csak saját magukat.
   Az elmúlt héten sok minden történt…. Először is biztosan nem lesz már idén MotoGP verseny Sávolyon. Ezt egyrészt már 2 hete megírta a zipp.hu, hírportál bár sokan csak hitetlenkedtek akkor.Azóta a Tocsik ügyben pont nyolc évvel ezelőtt…..
Daily Shark magazin ¡No pasaran! 2010.03.25 17:13:00
Újabb jelentős lépés történt a pátyi ügyben. Március 23-án békés demonstráció keretében a Páty Nem Eladó Civil Összefogás nevében 50 ember gyűlt össze Spanyolország budapesti nagykövetségénél és egy petíciót adott át. Az tiltakozó gyűlésről készült…..
hypotheticalfriend 2010.03.24 15:02:35
@breszt: Le kell mondani. Akkor más viszi el a balhét.
hypotheticalfriend 2010.03.24 17:51:02
@Előbb GONDOLKODJ: Oh, dehogynem gondolok rá. Viszont ara is gondolok, hogy nem sok mindenre lehet költeni a pénzt a sitten...