Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hipp

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Johnny Herbert, a német volt csapattársa szerint a klasszis tudása már nem elég a fiatalok ellen. "Tény, hogy már nem ő a legjobb pilóta. Semmit nem veszített a képességeiből, csak az új generáció jobb nála. A győzelemhez szükséges tudásszint nőtt, ő már nem üti meg a…..
Hipp 2011.05.10 22:41:39
@legyél domain viszonteladó ---: Igen, nagyon-nagyon szar volt mindig! Igazad van, rettenetesen rossz volt! Barom...
10221 Super Star Destroyer, az Ultimate Collector Series (UCS) legújabb, még az idén megérkező darabja. Gondolom egymillió-tizenhétezer kocka lesz benne az 5 – talán – különleges minifigen túl, az ára meg egy kezdő pedagógus egész évi megtakarítása kamatokkal. |…..
Hipp 2011.04.14 07:48:47
@rrroka: Tééééényleg! Köszi! :-D
Bár a  nyáron megjelenő újabb, immár 2. Creator-ház nem az 1920-as évek brit épületeit idézi, a csengő-kocka mindenképpen az egyik legcsalogatóbb eleme lehet a készletnek. Az alapmodellben megtalálható a már-már kicsit unalmasnak tűnő kerti sütöde, teljesül viszont két,…..
Hipp 2011.03.30 14:13:47
@tutuka: Hm, most jó... A hiba nem az Ön készülékében van. Bocsi!
Na megtörtént ez is, újra elkezdtem legózni. Gyerekként a System és a Duplo korszak kimaradt, egy kisebb alapkészletem volt ami kb csak alap, színes brickekből állt. Ugyanis nagyapám volt olyan menő, hogy 6 éves létemre egy komolyabb Techniket, a 8440-est vett karácsonyra, onnantól…..
Összegyűjtöttünk egy rakás érvet a felnőtt legózás mellett. Komolyakat, komolytalanokat. Nyilván a komolytalanok a legkomolyabbak. Puncimágnes!? Vagy nem. Nem a karácsonyt várod, hanem a fizetést. Beszerezheted azokat a készleteket, amelyeket gyerekkorodban mindig szerettél…..
Nem nagyon szeretem a bogarakat. Félni ugyan nem félek tőlük, de szeretni nem szeretem őket. Fendrik Péter (pupipupi) rovargyűjteményét azonban ebben a formában simán kiraknám a nappalimba! Nagyszerű ötlet, látványos kivitelezés. Félelmetes, hogy mennyit dob a doboz az…..
Hipp 2011.01.17 16:42:44
Ahogy az első versenyünkön, most is szeretnék egy tényleg szimbolikus, de mégiscsak ajándékkal jutalmazni három versenyzőt.3. szériás minifiget nyertek:Dödke a mini bárért, annál is inkább, mert adventkor láthattuk, city vonalon abszolút helye van microscalenek. A képekbe rejtett…..
Hála a blog.hu-nak és kisPocoknak, mától végre kezelhető felületen, ráadásul menő új logóval hasítunk mobilokon. Bár továbbra sem kell mást tenned, mint a kockagyar.blog.hu, vagy esetleg a(z) m.kockagyar.blog.hu címet a telefonodba betyögnöd, az eredmény valami egészen más…..
Azt hiszem elkövettem egy őrült baklövést, mára írtam ki a jelentkezési határidő végét a 675 Snack Bar építőversenyünkben, pedig ebben semmi ráció nincsen. És erre én miért csak most jövök rá?!Nagy baj lenne, ha adnék 1 nap póthatáridőt, hogy az év utolsó napján is…..
A karácsonyi bejgli és pihenés mellé Bud Spencer és Terence Hill sem maradhat el. A televíziók - ahogy eddig - úgy most is kedvenceinkkel szeretnék megtartani vagy növelni nézettségi rátájukat. Nem titok, hogy egy BSTH filmet akár 1.5-2 millió néző szokott figyelemmel…..
Drága Olvasók! Nincs más hátra mára, mint hogy boldog karácsonyt, és mi mást: sok-sok legót kívánjunk Nektek estére! Ainex, Dornbi, Scorpicore, SevenBB, tutuka |foto: Balakov |..
Hipp 2010.12.25 13:16:40
Ha Amerikában kinyitnak egy legó-boltot, kísérő attrakcióként feltétlenül a világ legnagyobb kocka-alkotmányát kell applikálniuk. Amerika már csak ilyen: minden elég nagy. | via Sárkányapu |..
Nathanaël Kuipersről már esett szó a blogon. A Technic autók modularizálásán kívül másik hobbija, hogy olyan alkotásokat készít, amelyek csak egy készlet kockáiból kirakhatóak. Vagyis, ha szeretnénk elkészíteni, elég azt az egy dobozt birtokolni, persze hiánytalanul. Szerintem…..
Hipp 2010.12.13 18:14:08
@tutuka: Igen, az komoly.
Az F1-főnök összevert fejével reklámozzák a sorozat hivatalos óraszállítóját. "Nézzék, az emberek mit meg nem tesznek egy Hublot-ért" - áll a szlogen és az áldozat aláírása a londoni rablásban megsérült Bernie Ecclestone képe alatt. Arra utal, a milliárdostól egy…..
Hipp 2010.12.07 15:03:42
@Yooha: Helyes! :-)
Hiánypótló végigjátszással kezdjük hetet (és folytatjuk a karácsonyi készlet-rohamot). Bár a blog olvasói között sokan ellenszenvvel tekintenek a Bionicle és Hero Factory készletekre, mégsem hagyhatjuk őket tárgyalatlanul. Egyrészt mert szeretni, vagy nem szeretni őket ízlés…..
Talán nemcsak a régi, de az új olvasóink is észrevették már, hogy blogunk – leginkább a bloggerek kora végett – elkötelezett híve a klasszikus Town készleteknek. Szeretetünk akkora, hogy gyakran talán még elfogultak is vagyunk, fejet csóválva mondunk olyanokat az új…..
Szomorú napra ébredtek a filmkedvelők, Leslie Nielsen sajnos eltávozott közülünk. De hogy a gyászos hangulatot kissé feldobjuk idézgessünk néhány fenomenális, kacagtató mondatot, párbeszédet, szöveget a filmjeiből.Kezdetnek jöjjön az Airplane-ből egy, ahol Nielsen doktort…..
Egy kicsit ma békén hagyjuk Rajnit és a többieket! Mert sajnos elhunyt Leslie Nielsen a több generációt megnevetető komikus, aki már vagy 30 éve ugyanúgy néz ki. Pedig karrierje nem komikusként indult: 1956-ban a Tiltott bolygó főszereplőjeként (még barna hajjal ) úgy nézett ki,…..
Hipp 2010.11.29 13:21:35
Subba Kamu Roland megint 2010.11.19 18:24:00
Érdemes középig, "Faszom, fasszopó geci" Így őrjöngött Damu Roland - videó..
Hipp 2010.11.19 23:29:08
@gratulálok: Erről beszélek. Nagyon kemény!
Az égvilágon semmi, de semmi hozzáfűzni valóm nincs.| via: brothers-brick.com |..
Nem tudom, hogy a jól ismert és elszánt magyar gyűjtő végzett-e már a 300 spártai begyűjtésével, de abban nagyon bízom, hogy külföldi kollegájánál ezt a hálás témát ennél lényegesen szebben dokumentálja.| via Llew |..
Lassan az ikeában felteszik a karácsonyi díszítést, vagy már fel is tették, úgyhogy ne csodálkozzatok azon, hogy ezzel a készletkritikával kapcsolatban a szentestét emlegetem. Tökéletes ajándék, mind adni, mind kapni, hiszen mikor szánja rá magát az ember, ha nem pont ebből az…..
Ehhez nincs hozzáfűznivalóm. Atlantis. Csak kisebb.2 Much Caffeine munkája. Érdemes megnézni a többi cuccát is, mert aki ilyet tud, mindent tud. | via MicroBricks |..
Amikor elkezdtem írni Ed Diment (Lego Monster) anyahajójáról, a minifig méretben megvalósított USS Intrepidről, nem gondoltam volna, hogy elkészül, és azt sem, hogy egyszer majd ilyen közel hozhatom az olvasókhoz. Márpedig elkészült, az elmúlt hétvégén a Great Western Lego Show-n…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..