Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ikarus

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr A Fidesz és a gyed 2013.09.05 09:01:00
A rezsicsökkentés mellett belebegtetett a kormány nemrég egy újabb választási kampányfogást, amivel széles tömegeket kíván elérni, ez pedig az extragyed. Amivel kapcsolatban Révész Máriusznak sikerült egy orbitális baromságot nyilatkoznia a köztévében. "Ha valaki hamar ment…..
Vastagbőr Háromszáz felett 2013.03.13 11:01:00
Kommentár nélkül:"Az ország egyre mélyebb válságban van, 8,5 százalékos a munkanélküliség, 300 forint felé közelít az euró árfolyama. Egy ilyen helyzetben a kormánynak ezekről a súlyos gondokról nem volt semmi mondanivalója, ez bizonyítja azt, hogy alkalmatlanok, és…..
Már postán vannak a negyedik nemzeti konzultáció kérdőívei, hamarosan mindenki megkapja a borítékot a kérdésekkel.A korábbi konzultációkon az íveken egy egyedi kód volt található, amely össze volt kapcsolva a címzettel, így ha visszaküldted, akkor bekerülél a Nagy…..
Nehogy lemondjon, tisztelt Schmitt Pál! Ezekben a vészterhes időkben tényleg csak Ön gondoskodik a Nemzet legmagasabb szintű szórakoztatásáról! Másfél év is elegendő volt Önnek, hogy bátran le merjük írni, hogy Torgyán doktor óta nem volt ilyen szórakoztató figura a magyar…..
Vasárnap hozta le a NOL, hogy a Fidesz tömegdemonstrációval bizonyítaná mindenkinek, hogy a kétharmad a kormány és a Fidesz mögött van, de Kósa szerint a tél nem kedvez az ilyen jellegű rendezvényeknek. Megjegyzem, nem az időjárással van a legfőbb probléma ...Az Index tegnap írt…..
ikarus 2012.01.11 09:12:06
@SuperBrain: jajjj, LOL, illetve :(
:)))
Nem tudom van-e még olyan állam, ami átkúrja a palánkon, és a másik oldalon még le is szopatja a saját választópolgárainak 35%-át. Képzeljük el, hogy az USA-ban Obama megszívatna 70 millió amerikait a megválasztása után ... Csendes kis hír volt tegnap, és is majdnem…..
ikarus 2012.01.10 09:40:40
@umad?: nem, nem vagyok huje :) előbb nekem és kollegának is azt hozta fel " a cikk nem található" vissza a főlapra...
de most már van...
ikarus 2012.01.10 09:46:07
ikarus 2012.01.10 09:57:49
@Kivlov: sajna ez lesz (van)... bár én hajlandó lennék akár vmicske tagdíjat fizetni, vagy pluszban befizetni havonta
Tessék, ilyen egy igazi "coming out" ... Vajon hogy csinálja? Mit csinál egész nap? Stresszes? Küszködik? Kiabál? Sok a meló? Ugráltatja az embereket? Jó kolléga? Dicsér, mielőtt bírál? Vastag az arcbőre? Megtud nyitni egy excelt? Megünnepli a sikereket? Vannak…..
"Na az van, hogy az MTV-nél még mindig nem bírnak normálisan cenzúrázni. Mi segítünk, ahol tudunk, ezért készítettünk egy megfelelően Fidesz-konform híradót." - MKKP Az hirado.hu átalakított oldala zseniális, a reklámok,  szalagcímek, csillagos ötös. Az…..
El is felejtettem, hogy jövő vasárnap időközi választás lesz Budán, a II. kerületben (Rózsadomb, Pasarét, Hűvösvölgy stb). Jómódú, jól szituált értelmiségi jobboldali a kerület, így az ex-MDF JESZ-plakát egyenes telitalálat: Kovácsics Ádám: "A jelenlegi…..
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
2010. április: Véget vetünk az elmúltnyolcévnek, bizalmat szavazunk a NER-nek, Orbánnak, az új gazdaságpolitikának, Matolcsynak, a fülkeforradalomnak. Lecseréljük a szocialista sleppet a fideszes-kádéenpés sleppre. A központi költségvetés nettó adóssága: 18 104 milliárd…..
ikarus 2011.10.18 16:35:21
ikarus 2011.10.18 16:41:31
@Enrico72: jaja, nyilván az adóváltozást sem a kisemberek fizetik meg, muhaha :)
Szép hosszú ülésnappal ért véget az Országgyűlés tavaszi ülésszaka. Egy sor vitatott törvényjavaslat szavazására került sor, Pali bá' már fényesíti a Nemzet Tollát. - Kormányhatározat fog dönteni a 300 ezer forint alatti bérek emeléséről. Megszavazva. - Honvédségi…..
Messze a legkisebb prioritást kapott legfontosabb kérdés idén. Nézzük leegyszerűsítve: Az állam súlyos pénzekből kitaníttat minden évben x számú embert orvosnak, majd utána ad nekik nettó 82 ezer forintos fizetést. Állam bácsi, normálisnak tetszik lenni?A diplomához…..
ikarus 2011.06.29 13:17:51
@Megnevezhetetlenül: dehát tandíjat mégsem lehet kérni, sem képzés alatt, sem utólag, már mondjuk rendes fizuból visszafizetve.... hisz azt leszavaztatták... most meg visszanyal különben a fagyi...
  „Magyarországon az emberek megtanulták, hogy [...] Nyugaton van keresnivalónk. Keleten semmi keresnivalónk sincs.” (Orbán Viktor, Magyar Hírlap, 2007)   „Kína és Magyarország ilyen új szövetségesei lehetnek egymásnak. A két ország kapcsolatában a…..
ikarus 2011.06.28 14:45:29
@is: "barkire, csak Orbanra nem. " na azért ezt se :)
shift + delete tényleg az egész összes eddigi brancsra aki így vagy úgy de volt, mert kispufi-nak is igaza van... ezért sz@ az egész elmúlt 20 év, a két "nagy " fidesz + mszp is eltűnhetne má a rákba a többi kicsi után szabadon, aztán hátha.... a reményhal meg utoljára, vagy ha nem, akkor b@szik rája... az ország
A Fidesz nem látja, hogy így Brüsszelben harmadik világbeli viccállamok szintjén fognak minket kezelni. Most nem magyarázkodásra, hanem bocsánatkérésre és azonnali lemondásokra lenne szükség. Úgy tűnik, a Fidesz-kormány képtelen tanulni még a legelképesztőbb hibáiból is:…..
ikarus 2011.03.30 13:32:23
@CsodaPok: a Kétfarkú Kutyapárt.... tőle legalább evidens lenne, hogy nem tartja be az ígéreteit és nem azt teszi, amit mond, ha meg mégis... ki ne örülne az ingyen sörnek? :p
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
Bokros Lajos Hajdú Péternél táncol, Mesterházy Attila bikicsunájt énekel nyugdíjasoknak, Kósa Lajos a Kubatov-listáról magyarázkodik, Schmitt Pál és Ecclestone a Szent Korona kínai másolatáról viccelődnek. Produkciók, melyek nagyon kínosak voltak 2010-ben. 2010-ben sem a magyar…..
Március történelmi hónap volt, az MDF és az SZDSZ nem tudott elindulni az országgyűlési választásokon, melyhez amúgy szépen kezdtek felpörögni a pártok. Emellett olyan hírek szórakoztatták az országot, hogy Ízisz Merediszt játék közben megharapta Ferike, Debreczeni Józsit…..
ikarus 2010.12.28 10:45:32
ikarus 2010.12.07 10:16:21
@krampam:

"amíg nem jelentek meg ezek a felforgató eszmék, senkinek még csak eszébe se jutott, hogy ilyen hangnemben beszéljen ilyen dolgokról. akkor még volt rend, tisztelet, hierarchia... " meg sötét középkor.... hálistennek viszont ma már bármit kritizálhatsz, bármit elolvashatsz és ha nem tetszik, vagy nem értessz egyet, nem kell meneküldnöd , félned....

a pápa meg monnyon le :p
Gyakran poénkodtunk azon, hogy ha igazán népszerű akar lenni egy kormány, akkor más dolga sem lenne, mint helikopterről pénzt szórni az országra, a világon bármit elnéznének nekik. Őszintén szólva soha az életben nem gondoltam volna, hogy ez a pillanat a szó közel lehető…..
 Magyarországon többek között azért nehéz a Fideszről normálisan írni, mert van egy rakás idióta, akik ezt ész nélkül mindenféle toposzok dobálásával, a legelemibb józan ész és logika szabályait felrúgva, fröcskölődve, hobbiszerűen csinálják. Két cikkben is…..
A BKV a Főváros saját tulajdonú nagyvállalata. A BKV éves költségvetése olyan 130 milliárd forint. A bevett forma egy ilyen vállalat működtetésére, hogy az utasok, a tulajdonos és az állam állják a költségeket 1/3-1/3-1/3 arányban. De Budapesten nem ez a helyzet. Az állami…..
Befordulok az egyirányú utcába, és jön szembe az Átlag család, bringán. A két gyerek teker az út közepén, a szülők meg néznek rám felháborodottan, hogy mit csinálok én, az állat. Ők is elhitték, hogy mehetnek a forgalommal szemben. Vélemények az azonos című írásunkról...
ikarus 2010.09.01 12:28:26
kedvencem: Budapest, Zugló, Korong utca :)

maps.google.hu/maps?hl=hu&ie=UTF8&q=budapest+korong+utca&fb=1&gl=hu&hq=korong+utca&hnear=Budapest&view=map&cid=9164802799053399495&ved=0CGwQpQY&ei=dil-TMy_FJOL_AbkjumLAg&ll=47.516491,19.099667&spn=0.001344,0.002411&t=h&z=19

aki nem ismeri, a képen látszik: kétirányú út, azonban középen földsáv fűvel fákkal, kutyafuttató, szóval ez választja el a két ellenkező forgalmú irányt, de ezt megszakítja 150-200 méterenként egy keresztutca

és majdnem minden nap valamelyik kutyaséta alkalmával látok olyat, hogy az ellentétes irányú "sávban" megy a forgalommal szemben a tudatos kerékpáros pajti, hisz lehet.... :D

és itt még emelkedő sincs, kerülő sem, hisz 4 méterre tőle menne a másik irányban...

na ez a no comment szerintem :D