Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pretty

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön reggel kiújultak az összecsapások Kijevben a tüntetők és a rendőrök között. Számos forrás számolt be arról, hogy rendőrségi mesterlövészek éles lőszerrel lőttek a demonstrálókra és a sebesülteket szállító mentőkre. A Kossuth Rádió délután 2 órakor…..
pretty 2014.02.23 13:39:01
@ob.szerver: Nálunk az szerint ítélik meg ki a tüntető és ki a terrorista,hogy hova tartozik.A nekem nem tetsző emberek lőnek azok terroristák,ha olyan akivel szimpatizálok,akkor békés tüntető,a magyar újságíró már csak ilyen.Én is láttam olyan fölvételt ahol rendőrökre lőttek és négyen rugdostak egy földre rántott rendőrt,de nem magyar híradásokban.
Míg nyáron még csak a dinnye minimum árát határozta meg a kormány, 2013 év elejétől egy nagyságrenddel komolyabb területen avatkozott be a piaci folyamatokba. A lakosság széles körében támogatott rezsicsökkentés jól jelzi, hogy a Fidesz sikerrel aknázza ki a társadalomban…..
Szokatlanul korán, már egy évvel előbb elkezdődött a 2014-es választási kampány, de sajnos a hangvételben semmi előrelépés nem történt. Bajnaiék egy héttel ezelőtt előálltak egy faék-egyszerűségű képpel, ami azt ábrázolja, hogy Gordon idejében 265 forint volt egy euró,…..
Ha én egyszer biztonsági őr lehetnék, nagyon szeretném magam olyan helyekre kérni, már ha tehetném, ahol legalább lehet valamit csinálni. Reggelente autóval szinte rámenni emberekre. Szeretnék egy konténerben harmincadmagammal lenni, mintegy tartalékosként, hogy időnként…..
Gréczyblog Út Ceglédig 2012.08.20 09:03:53
Tegnap szélsőjobb horda szállta meg Ceglédet. A rendőrség körbevette a megtámadott romák házait. A cigányok menekülnek. Apartheid Magyarországon - 2012-ben. Ide vezetett, hogy... - Orbán Viktor felkarolta a szélsőjobbot - hogy polgári körében nevelgette Vona Gábort - hogy…..
A mátyásföldi repülőtéren fényképeztem ezt a fatörzset. Úgy mellmagasságban látszik rajta egy kék csík. Sőt ha alaposabban körülnézünk a környező fákon is felfedezhetők. Tudjátok, mik ezek? Egykor a szovjet megszállás területein az oroszok mindenhol ezt…..
  Indigóemberünk, a tükrök tükre, aki kínosan ügyel arra, hogy országértékelőjének hátterében pont úgy álljanak a zászlók mint ahogyan a jelenlegi miniszterelnök sajtótájékoztatóinál, és - mit ad Isten? - épp ugyanolyan VW Transporterrel látogatja…..
 Ma Magyarországon Orbán Viktor az egyetlen ember, aki hitelesen elmondhatná, miért van szüksége a Fidesznek a kétharmados parlamenti többségre. Ám ahelyett, hogy kiállna a nyilvánosság elé, ahelyett, hogy elhívná a Kossuth térre híveit, de legfőképpen az ingadozókat, és…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   2006-ban közös megegyezéssel…..
Paranoid Android Cuslágmosdatás 2010.04.01 13:53:00
  Tegnap ebédtájtól kezdve, a leggyakrabban elhangzott szókapcsolat a környezetemben a „nyolc és fél év” volt. Gyakorlatilag nem is kellett hozzátenni semmit, mindenki tudta, hogy a cusi ítéletéről van szó. Ízlelgettük a nyolc és fél évet, és mindenki arcára…..