Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pipi_NL

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben mindenki a Fővárosi Közgyűlés átalakításával és a reklámadó bevezetésével volt elfoglalva, a belvárosi Fidesz tökéletes választási csalást készített elő az önkormányzati voksolásra. Október 1-jén szinte minden kerületi nyugdíjas 10 ezer forintot fog kapni…..
Nagyon úgy néz ki, emberek, hogy idén elmarad a Húsvét: locsolkodás ide vagy oda, telt ház mellett hétfőn avatják a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Arénát. Nem tudom teljes bizonyossággal eldönteni, melyik a legszenzációsabb vonatkozása ennek a hírnek, de van itt néhány…..
Az infláció mindenki számára közérthető közgazdasági fogalom: azt méri, hogy mennyivel kell többet vagy kevesebbet fizetnünk a szokásos dolgokért, nemde? Ez a mutató nulla közelébe ért, vagyis nem drágulnak a kiadásaink, hurrá! – De akkor miért élünk egyre szarabbul? Sajnos…..
pipi_NL 2014.03.20 12:40:34
@Juhász Péter (LMP): De ezzel nem Viktorek ellen szolalsz fel, hanem az inflacio, mint meroszam hasznossaga ellen. (tegyuk fel, hogy az inflacio mondjuk 20% lenne - akkor morognal Viktorek ellen?)

Igy akar felszolalhatnal a GDP es a munkanelkulisegi rata ellen is. Csak nem latom, hogy ez miert fontos.
pipi_NL 2014.03.20 12:44:58
@HUN_Sector: ez nem feltetlenul baj: az inflacio idoszakok kozotti osszehasonlitasanak akkor van ertelme, ha a kosar ugyanaz.
pipi_NL 2014.03.20 13:00:58
@Juhász Péter (LMP): egy szo mint szaz, ez szocializmus - az allam megmondja, hogy milyen arat alkalmazz. Egyes monopolium-kozeli piacokon a szabalyozas szukseges (beleertve arszabalyozast), ez igaz, de semmilyen kormanyzati hatteranyag nincs arrol, hogy az energiapiac miert esne ebbe a kategoriaba.
Pályi Zsófia portrésorozatai köztereken készült egyenkénti csoportképek. Az aluljáróban, a téren vagy éppen az egyetemi előadóterem napról-napra változó táblája előtt ad hoc kialakított fotóstúdiókban a feltett kérdésre választ adók arcképeinek sorozata. Nem…..
Ahogyan egyre többet foglalkozom a politikával (a gazdaság miatt), és közeledünk a választási kampányok szezonjához, egyre inkább leszek kétségbeesett, hiszen a demokrácia hazájában nincsen valós választási lehetőségem, alternatívám. Engem nem győz meg, hogy azt mondják,…..
Egyre nehezebb szavakat találni arra a kutyakomédiába illő miniszterelnöki szereplésre, amellyel a választásokhoz közeledve egyre inkább tele vannak/lesznek elég sokunk mindennapjai. Hogy a hócipőnkről ne is beszéljek. Orbán Viktorunk ugyanis nem hagy ki egyetlen lehetőséget,…..
pipi_NL 2013.07.11 09:42:50
@politikailagnemkorrekt: a kulonbseg az index (ami, alairom, tenyleg atesett a lo tuloldalara a Fidesz-ellenesseggel) es az mno.hu kozott:

- az mno.hu-n egy darab kritikai irast nem latsz a Fideszrol de legalabb tele van Bajnai-fikazo cikkekkel. Azaz ha az indexes arany 80-20% ott inkabb 100-0%
- az indexes cikkek legalabb merheto hanyada tenyekre alapozza a kritikat/fikazast. Mondd mar meg, hogy az mno.hu-n melyik velemny rovat van tenyekkel alatamasztva?
Ezek után, ha valaki felteszi a kérdést, miként vezethet három év kormányzás után is ennyivel a Fidesz, illetve miért van nagy esélye vinni a 2014-es választásokat is, elég lesz rá annyit mondani: Szárszó miatt. Pontosabban: mindazon jelenségek miatt, amik a maguk pompájában…..
pipi_NL 2013.06.26 09:13:18
@rozsé drazsé: Egyetertek azzal, hogy nincs kire szavazni (ugyan nincs mar olyan, hogy jobb vagy baloldal), de tortenelmi parhuzamot nem vonnek ilyen nagyvonaluan, minthogy Orban es Horthy kozott sem.

Ezek szerint te csak es kizarolag a miniszterelnok szemelyere szavazol, amikor ikszelsz? A jelenlegi valasztasi rendszer nem ilyen. Partra szavazol, ok meg azt tesznek oda a kormanyba es a miniszterelnoki pozicioba, akit akarnak. Ezt 4 evig megtehetik, szavazoi felhatalmazassal.

A gondolatmeneted alapjan nem lehetne szemelycsere a miniszteriumok elen sem.
Akinek van pénze vitorlázgatni, annak legyen pénze műtétre is. Ezt a pénzt nem gondolhatja komolyan, hát a 2 haverommal pont 5 perc alatt isszuk el” Tisztelt dr. Sásdi Antal főigazgató úr,       Az egyik kollégája az imént megzsarolta, illetve…..
Csak egy teljesen hétköznapi túlfoglalás történt a **** Apartmanban, ahol kuponos naiv ügyfél csapata úgy érezte, hogy annyira le vannak szarva, hogy még a fűtést sem kapcsolják be miattuk, nemhogy a recepció kinyisson. A létesítmény vezetőjével történt konfrontáció után a…..
pipi_NL 2013.05.30 13:34:16
@Klaric: 4-es pont - dehogy jobb: nyeresegre adot kell fizetni :)
Felvetődhet a kérdés, mit is kerestünk Amszterdamban pont most, tél végén? Nem kevesen keresnek új, élhetőbb helyet a világban kis hazánkból. Egy jó barát Amszterdamban kapott  állást, őt látogattuk meg. Három hónapja ismerkedik a várossal, annak hátrányaival is:…..
Nagy nap a mai Feleim, ma van a Nagy Bejelentés napja. Ismét abban a kegyben részesülünk, hogy bepillanthatunk a Nemzet Nerológusának lelkébe egy picinyt, és várhatjuk ki felé fordul stabil jövőt hozó tündöklő mosolyával. Fontos dolgok ezek egy országban, ahol a vezéri kegy…..
pipi_NL 2013.03.01 16:47:03
@aritus: ha igy van, akkor eleg gyenge troll, hogy csak abba tudott belekotni, amivel az emberek 50(?) %a partallastol fuggetlenul amugyis elutasit :)
pipi_NL 2013.03.01 16:47:59
@pipi_NL: en meg nem vagyok kepes egy bejegyzest normalisan leirni...
„Wie du weinst, wie du weinst,Daß i' wandere muß,Wandere muß,Wie wenn d'Lieb jetzt wär vorbei!“ („Hogy sírsz, hogy sírsz,/hogy el kell vándorolnom,/el kell vándorolnom,/Mintha a szerelem most odalenne!”) Muß i’denn zum Städtele hinaus („El kell hagynom a várost” - német…..
pipi_NL 2013.02.25 07:46:03
@Pan Modry: na az ilyen ex-Fidesz szavazokat utalom a legjobban. Nyakunkba szavazzak Orbanekat ketharmaddal, majd elhuznak, mert nem jott be a fulkeforradalom. Mindezeknek uzenem, hogy tessek hazamenni es otthon epiteni a Nemzeti Egyuttmukodes Rendszeret! Szanalmas
Megint régebbi fotók, csak úgy: a Thököly út már a 67-es megszüntetése után, de még akkor, amikor a vágányok használhatóak voltak. A nagytestű villamos-cet utat tör a Thököly úton tömött rajokban úszkáló olajoshalak közt 2003 áprilisában. Mint azt látni lehet, a…..
Az ünnepek olyanok, mint a megfázás: hosszú és általában szenvedéssel jár, de legalább nem kell dolgozni menni és lelkiismeret-furdalás nélkül lehet pálinkát vedelni. Amellett pedig, hogy valójában végigunatkozzuk a napot ahelyett, hogy élveznénk a szabadságot, ráadásul…..
Testimese Andibaba 2019.10.10 09:46:00
Vidéki a csaj, de mi az a pár száz kilóméter egy jó dugásért? Valami hülye társkeresőn futottunk egymásba, megadta  a számát, felhívtam. Tornázott, alig 50 kiló, alacsony, a képen csinos arcú, jó alakú. Ritkán van olyan, hogy érzem a nőn, hogy ki van éhezve, és tulajdonképpen nyitott kaput…..
pipi_NL 2012.10.11 00:07:55
@testlife: post-Matolcsy package csak ez marad...
Nick Thorpe-ot, a BBC budapesti tudósítóját kerékpározás közben gázolta el egy autó a reggeli forgalomban Csepelen. Az újságíró sérülése miatt kórházba került. Egy éve. A BBC szerdán hosszú írást közölt a baleset áldozatának tollából a magyar főváros kerékpáros…..
pipi_NL 2012.09.19 15:44:08
@Morgó Muki: lehet, hogy a BBC riporteret kulfoldi rendszamu auto utotte el.
pipi_NL 2012.09.19 17:30:52