Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stux

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sokáig dédelgettem magamban a mesét, mert nem tudtam, hogyan kezdjek neki egy történetnek, aminek nincs sem eleje sem vége, egyszerűen csak közepe. Május 8.-án este megismertem valakit, akiről néhány sort skicceltem nektek is. Az első egymásba temetett pillantás után napok sem…..
Stux 2011.06.10 09:05:51
onlinerandi Online emlékek 2010.12.14 20:39:00
Szívem szerint mindenkit meglepnék valamivel, ha az utamba kerülne Karácsonyig. Annyi élményt, annyi emléket kaptam minden egyes embertől, hogy még azokért a dühös pillanatokért is hálát érzek, amikor csomókban téptem a hajam, hogy ilyen emberek levegőt vesznek a Föld…..
LangyiRandi RapidRandi 2010.07.08 00:27:00
Ilyen még nem volt! Végy kéttucat szingli (vagy magát a móka kedvéért szinglinek valló) férfit. Zsúfold be őket egy asztalokkal és székekkel teli helyre. Ragassz mindegyikre egy sorszámot. Adj nekik egy értékelő papírkát. Pakolgasd őket ide-oda oly módon, hogy még véletlenül…..
Stux 2010.07.16 15:43:47
ÁlláskeresésTárskeresés Felmegyek az álláskereső honlapra és megnézem az új hirdetéseket.   Akad egy-kettő, ami tetszik.   Mondjuk olyan már kevesebb, ahol minden követelménynek megfelelnék.   Azért pár helyre elküldöm az önéletrajzom.  Néhányan…..
onlinerandi Jönnék már vissza 2010.05.10 14:21:00
Napok óta gondolkodom a visszatérésen. Olyan lettem lélekben, mint a főnixmadár.Pasikkal ugyan nem ismerkedtem meg, nem volt flört, nem volt izgalom, de  szörnyülködés és kiborulás sem.Kicsit eltávolodtam a problémáimtól. Elutaztam először és elutaztam másodszor is.…..
LangyiRandi Mókamiki 2010.04.02 10:52:53
Utáltam a Burger King előtt randizni, ezért azt mondtam neki, hogy inkább az Oktogon másik oldalán találkozzunk. Persze ott is nyüzsgés volt, de legalább nem a partiba készülők, randira várók fülledt, parfümgőzös masszája kavargott, hanem csak az ügyeit intéző embertömeg…..
A munkám sem mentes a napi izgalmaktól, de szélsőséges esetekkel ritkán találkozom. A mai nap azonban ritkaság számba ment.Volt egy szakmai interjú velem egy hete, ahol egy rendkívül kedves, befolyásos, idősebb úriember tett fel olyan kérdéseket, amelyekre olyan választ…..