Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sör úr!

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsmablog Szarvas büfé 2010.02.16 22:15:00
Helyszín: 1032 Bp., Prés u. 2. Látogatás: 2010. január 30. 17:30-18:10 > Mitől Szarvas Büfé? Ez egy szar hely és vasból vannak az ajtók. Más összefüggés nincs. Adatlap Elérhetőség: +36 1 360 6087 Web: -Facebook oldal:…..
Sör úr! 2010.02.24 14:25:29
A Szarvasos törzsemberek ezen elképesztő jogtiprás után talán azt hihetnék, hogy nincs már ennél felháborítóbb dolog széles e világon. Sajnos van, olvassátok el a Szarvas után következő CsH-i Váróról szóló kritikát.

Aki járt már ott régebben az biztosan emlékszik a melegedő ótvarcsövesekre, a kocsma közepén álló 3 (!) játékgépre (és a hozzátartozó illusztris gambler gipsy-ikre). Mindezt most megspékelték azzal, hogy a szomszédos lángossütő büféből beárad a tömény olaj szag, ami sűrű cigifüsttel és a fent említett személyek sajátos illatával kél bizarr nászra.

Tény, olcsóbb mint a Szarvi és dekoratívabb a csapos gárda mint Pista bá (a lányánál viszont egyik Várós csajszi sem szebb!!!, javaslom a hétfői Szarvast evégett). Az, hogy meleg van a Váróban szintén elvitathatatlan, de összességében a két hely összehasonlíthatatlanul más.

A Szarvas igazi kultuszhely a III. kerületiek szemében (plusz aki Budakalászról, Pomázról, Szentendréről(!), jár ide).
Fiatal, öreg, értelmiségi, mérnök, versenyszférában dolgozó stb. stb. vendégek járnak ide hosszú évek óta, mert találtak valamit ebben a kocsmában, ami a környező többiben nincs meg: az egyediséget.

A környék jellegtelen, unott képű alkalmazottakkal működtetett köpködői pedig megmaradhatnak, a hasonlóan szürke, semmitmondó embereknek, mint amilyen a blogos-kritikus csapat is.

MÚÚÚÚÚ!