Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xerta

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én még ilyen gyönyörűen megfogalmazva nem olvastam érvelést arról, hogy valójában a vásárló érdekében történik a töpörödés. Kár, hogy a boltok polcain lévő árból a hagyományos, burkolt áremelés trükkre gyanakszik inkább az egyszeri vásárló, mint Loco. Kedves…..
A falusi ember is utazik néha, főleg, ha muszáj. Ha nincs ismerőse a régi Baszmannaja utcában, kénytelen pár versztával nyugatabbra döcögni, már csak a kíváncsiság végett is. Én is így voltam vele, gondoltam, megnézem, mit rontottak el már megint a sógorok, meg úgy…..
xerta 2015.07.18 13:52:31
Sziasztok!
Csak a sajàt tapasztalatainkat szeretném megosztani. Mi 5 éve dolgozunk pàrommal Ausztriàban vendéglàtàsban. Fizető pincér és szakàcs szakmàkban. Tèlen síparadicsomban Tirolban, nyàron Salzburg környéki tavaknàl. Az tény, hogy kevés az osztràk kolléga ebben a szakmàban, viszont egyre több a német. Hihetetlen, de îgy van. Nàlunk a szàlloda 34 fős személyzetéből 14 német volt télen! És hasonló a helyzet a többi szàllodánál is. A szállás ingyenes,korrekt.valóban nem kapsz 30 m2-es nappalit, de célnak tökéletesen megfelel. Tv, ingyen wifi stb. Emellett napi 3x ingyen étkezés, ingyen mosàs, gépi szárîtàs, kedvezményes korlàtlan sîbéret 110 Eur\5 hónap ! Munkaidő heti 6 nap, napi àtlag 10 óra. Bejelentett alapfizetés 1450 €\hó + 13,14. Havi arànyosan.Éves adóvisszatérítést most kaptam meg a múlt évre, 1320 € volt ! "Sajnos" volt szerencsénk megtapasztalni az osztràk {Innsbruck-i} kórhàzi körülményeket is. Ha lehet,soha többé magyar kórhàz! Pincérként borravalóval együtt havonta nettó 2500€ mindig összejön,apàrom fix fizetésen van de a konyhàra is van borravaló leosztàs. Lehet számolni ! A sok munka mellett jól érezzük magunkat. A téli\nyàri szezonok közt 1,5-2 hónapot otthon töltünk vagy nyaralunk.Hogy meddig csinàljuk ? Otthon mindenünk megvan, nem adtunk el semmit. A cél hogy itt kint legyen egy sajàt hàzunk és éttermünk. Mi ezért dolgozunk és màr làtjuk,hogy nem elérhetetlen! Ha sikerül, onnantól màr csak dolgoztatni fogunk ☺ Ui. a balatoni vendéglátósoknak üzenném, hogy nem ártana egy tanulmányútra kijönni sógorékhoz megtapasztalni,hogy milyen egy igazi vendéglátás !
Az RTL tegnap esti Híradójának szerkesztője vagy beteges vonzalmat érez a bűnügyek és tragédiák iránt, vagy annyira nem történt semmi az országban/világban, hogy nem tudta mással kitölteni a 35 perces műsor első 20 percét, mint ártatlan vidékire törő kommandósokkal,…..
A lista alant folyamatosan bővül! UTOLSÓ FRISSÍTÉS: 2011. JÚNIUS    Persze hogy azzal a nem titkolt szándékkal hívtunk meg mindenféle újságírókat és bloggereket a díszbemutatóra, hogy utána kíváncsian és izgatottan olvassuk, hogy mit is gondolnak a filmről. Nos,…..
Mariann küldött be szerkesztőségünkbe egy nagyon szép és tanulságos levélfolyamot, mely egy jól ismert és mára már elavultnak számító trükkre hívja fel a figyelmet. Bár többször volt már róla szó, azért minden valószínűség szerint mindig akad olyan, aki felül és utal.…..
Szívós spammelésükkel hívták fel magukra a figyelmet a nanobionikusok. Biztos bennem van a hiba, de nem szeretem az aktuálisan elcsépelt marketingdumát. Manapság minden cucc nano vagy bio, ez pedig mindkettő egyszerre, szóval, a maileket kitartóan töröltem. Ám Nanobionikus Elvira…..
  Az alkatrész, amiről mindenkinek repkedő bankjegyek jutnak eszébe. Paradox módon, erre van igény. Megkaptuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Talmácsi Gergő világbajnokunk, Gábor öccse; maga is versenyző, többszörös magyar bajnok. Utoljára 2005-ben szerezte meg a címet – volt, aki tehetségesebbnek tartotta testvérénél. 2006-ban már rajthoz állt Alpok-Adria futamokon is. 2007-ben, mikor bátyja világbajnokságot…..
xerta 2010.03.31 13:00:07
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..