Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZPIITII

1 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú évek óta gyűlölöm a karácsonyt. Sokáig elfojtottam magamban, mert szégyellnivalónak éreztem, olyannak ami nem fér bele a társadalmi konvencióba, ami egyfajta különcség, ami miatt fekete bárány vagyok. Aztán ahogy teltek az évek és egyre több embert ismertem meg különböző szférákból, úgy…..
Régóta tudjuk, hogy Orbán Viktor környezetében csak néhányan engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy olykor beszóljanak a rendszernek. Ilyen az egykor szebb napokat megélt showman, Fábry Sándor, aki most is kicsit odapiszkált a Fidesznek. Egy nyilatkozatában a napokban épp azt magyarázta, hogy az…..
Bevallom férfiasan (muhaha, milyen duma ez?!), hogy az utóbbi években elhanyagoltam egy régi szerelmemet, a futballt. Amióta megszületett a kislányom, egyszerűen nem tudok végignézni egy teljes meccset. Nem az ő hibája, hanem valamiért nem tudok figyelni. Állandóan máson jár az agyam, és nehéz olyan…..
Mindjárt véget ér a Trónok harca, a tét pedig soha nem volt ilyen óriási. Kár, hogy ez a nyomás a legrosszabbat hozta ki a készítőkből, akik nem tudtak felnőni az egekbe tornázott elvárásokhoz. Részben maguknak köszönhetik, hogy ide jutottak...
Arra fogadni lehetett, hogy a kampány alatt elszigetelik a Fidesz kínos ügyeit az Európai Néppárttól. Az Orbán szavaival egyszerűen csak "hasznos idiótáknak" nevezettek ugyanis - az előbb említett miniszterelnökkel ellentétben - tudnak kettőig számolni: pontosan látták, hogy a Fidesz politikája…..
Pad, a közéleti blog Asszonyfarm 2019.03.02 22:22:16
Ha valaki állattenyésztésre adja a fejét szukát, kancát – teljesen mindegy milyen állatról van is szó – szülni képes egyedet vesz. Nem kell hozzá más, mint egy hely az állatoknak, élelem és egy hím, aki megtermékenyíti a szülni képes egyedet. Ez így megy az állatvilágban. Az állat ösztönlény, nem…..
Anikó kiheverte a szilveszteri veretést, a hangja is visszajött, jó ez a szett meg a haj is, csak együtt valahogy mégis furcsa. Na de lássuk, mi volt tegnap: Vivi kiszabadult a fogságból és eljött ismét a lehetőség, hogy a villalakók oldalt válasszanak, kit támogatnak a…..
SZPIITII 2019.01.07 00:25:45
@csincsilla72:
A valasok nagyobb reszet kezdemenyezik a nok.
Tovabba a hajlektalanok tobbsege is ferfi, mert nokent sokkal nagyobb eselyed van valas utan talalni valakit, mint ferfikent.
A ferfi nemi vagya tovabb megmarad a nonek, igy kesobb is kell a p*nci a f*sz meg nem.
Ne allitsd be a noket aldozatoknak mert nem azok. Azt a hulyeseget hogy nem kell apa mert eleg az anya felejtsd el.
A no elvalik, a ferfi fizeti a gyerektartast, viszont lesz uj parja, igy jobban jar mint az a ferfi aki atlagos ferfikent es dolgozokent 40-45 evesen mar kinek fog kelleni? (nem cegvezeto Janirol van szo ugye ertjuk..)
A Nyugati-pályaudvar közvetlen közelében található az Új-Házi vendéglő, mely az all you can eat üzleti modellt viszi. Ez itt a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vendég befizet 1350 forintot, és 60 percen keresztül annyit eszik, amennyi csak belefér.   Nem tisztünk megítélni, mennyire etikus eljárás…..
SZPIITII 2018.11.12 20:59:29
@élhetetlen:
Nem erted... Egyik jobb etteremben sem lesz az ajtora kiirva,hogy engednek be, csak nem tudsz majd bemenni.. Teccikerteni?
SZPIITII 2018.11.12 21:01:19
@Boar.:
Ne te dontsd mar el hogy melyik etterem kulonb.
Ja meki... Diszkriminalnak, mert csak az mehet wcre aki vasarolt is valamit, jahogyezaszabalyott... Ez FELHABORITO! xD
SZPIITII 2018.11.12 21:02:31
@Boar.:
A Mekiben csak az mehet el WCre aki vasarolt is. Diszkriminacio..! xD
Dühös vagyok és nem akarom, hogy elmúljon ! (Hölgyem, Isten Áldja, Marsha Mason mondja, örökzöld) Már annyiszor hallottam. Először elkámpicsorodtam, aztán belenyugodtam, ja, van ilyen, már csak vállat vontam. De van az a kritikus tömeg, amikor elindul a reakció. És most elindult.…..
A nők belső élményei, érzelemvilága különbözik a férfiakétól, már csak azért is, mert hónapról hónapra végigjárnak egy biológiai és ehhez kapcsolódó érzelmi körforgást. A szexualitást és az orgazmust is egészen másképp tapasztalják meg, mint a (fizikailag) erősebb nem. Gina Ogden szexológus, a Nők,…..
SZPIITII 2018.09.20 18:29:57
@SzAdam:
A náci nem diszkriminatív, maximum ha árjára gondolsz.
"női és férfi gondolkodás" nincs ilyen. Csak gondolkodás van. Ha megkérdezel 5 nőt és azt mondja, hogy szerintük az abortusz rossz, akkor a női gondolkodás szerint az abortusz rossz? Nem..
Tehát egy alacsony, duci, szemüveges nőt és egy magas, sportos, jóképű férfit vegyünk külön? Ha az összes tulajdonság szerint szétbontanád az embereket, akkor sem jutnál eredményre.
Vannak az emberek és kész. A nő és férfi szót mindenhonnan el kell hagyni, mert csak EMBER van és a neme csak mellékes. Pont.
SZPIITII 2018.09.22 23:22:33
@Alick:
A no es ferfi kulonbozik ez teny. De, amikor ennyire felmagasztaljak a noket es mindent, ami veluk kapcsolatos, akkor csak meresztem a szememet, hogy most ez, itt mi..

A ferfiak nem kepesek megerteni a noi folyamatokat, bezzeg a nok megertik a ferfiaket es ossze tudjak vetni a kettot... Vagy csak azt gondoljak, hogy ismerik a ferfi mukodeset es azert gondoljal ezt, mert lenezik es leegyszerusitik a valosagot...!
Pár szó arról mi is a MENSA, á lá Wikipédia:  Eredetileg The High IQ Club (a magas IQ-júak klubja) nevet szemelték ki, és azt gondolták, hogy Mens (azaz latinul elme) legyen a klub havilapjának címe. Aztán kiderült, hogy már létezik ezzel a címmel egy férfiaknak szóló magazin,…..
Nem olyan rossz a helyzet, mint azt néhány helyen sugallják-Hajnal Gabriella Klik vezető. Nos, hadd kezdjem azzal a cikkemet, hogy de, olyan rossz a helyzet kedves Gabriella. Ez a kijelentés volt a reakció az országos tanárhiányra, amely olyan szintekig süllyedt, hogy nem is kell értened az adott…..
Napjainkban újra reneszánszukat élik a retró sorozatok a tévében! Ami nem meglepő: a nosztalgia, életünk fontos része. És van is rá igény.  Holnap például a Julieta -indul a Tv2-n, 14:45-től. Főszerepben az Esmeralda sztárja, Leticia Calderon A közmédia M3-as csatornája több százezres nézőtábort…..
SZPIITII 2018.08.09 12:20:26
@kommentes nikk:
Nem lehet annyira sikeres (anyagilag) ha engem akarsz lehúzni, hogy cikket írj.. :P
SZPIITII 2018.08.09 14:36:36
@kommentes nikk:
Nyilván te is tudod, hogy én kinek és milyen szolgáltatásért fizetnék. Tudod, hogy van az a pénz. Ismered a viccet, amikor a krvát megkérdezik, hogy 5000-ért mit vállal ..? Akkor gyere betonozni. :D
Mutasd a blogot és mondom mennyit ér.
SZPIITII 2018.08.10 18:33:52
@kommentes nikk:
Ja, már értem :) Azt gondoltam az eredeti neved alatt fut, de akkor így már ok. Ha megfizetnek, akkor biztos jól csinálod.

Ezt töltsétek ki:
lelekhatar.reblog.hu/top-50-retro-tv-sorozat---hanyra-emlekszel
Elemelkedett beszédet mondott a magyar miniszterelnök Tusványoson, amiben mindössze egy-két üzenetet küldött a magyar választóinak, akiknek mindössze egy darab sorosozással kellett beérniük. ..
Blogadó Az ateizmus nem vallás! 2018.07.17 03:01:57
"Az ateizmus Isten, ill. az istenek tagadása, logikailag a teizmus ellentéte. (A teizmus az a világnézet, mely Isten valóságosságát állítja, s létezését megmutatni, bizonyítani próbálja.)" Sajnálatos módon nagyon sok tévhit kering az interneten, az ateizmusról, és ennek mélyebb filozófiai…..
SZPIITII 2018.07.22 22:40:39
@Csendesség:
A név kötelez? xD
SZPIITII 2018.07.22 22:42:35
Egy bloggertársam írt egy cikket, még júniusban, de azóta is kering a neten. A cikk címe "Egy elrontott generáció". A cikkben szó esik a fiatalok moráljáról, és arról hogy ezek a mai fiatalok milyen lusták, nem akarnak dolgozni, tanulni, nem vállalják a következményeket a tetteikért, és még…..
A hvg-s Juhász Gábor halála óta Urbán Ágnes számít a médiagazdaság legalaposabb értelmezőjének. A Mérték Médiaelemző Műhely munkatársaként értékelte a Simicska-orgánumok helyzetét. Bázisévnek 2014-et használta, amikor még a neves üzletember jóban volt Orbán Viktorral. Akkor az általa kiépített és a…..
Nincs nagy változás abban, amit Géza tökéletesen kifejtett a választás után: az értelmes és gerinces emberek kénytelenek beletörődni abba, hogy szétcseszik az országukat és igazából semmit sem tehetnek ellene. Most viszont egy rövid gondolat erejéig érdemes megállni a nyóckeriben született eredmény…..
Egyetlen dolgot még mindig nem értek: miért jó a kormánynak, ha szarul érezzük magunkat saját országunkban? Évek óta mondogatom, ennél rosszabb már nem lehet. És évek óta folyamatosan bizonyítják, igenis lehet. Egy ideig arra gondoltam, kivonulok ebből az egész komédiából, és megpróbálom úgy élni…..
SZPIITII 2018.07.08 02:14:12
@$pi$:
Akkor idióta vagy, hogy az már nekem fáj..
"Szóval a lényeg: kevés a fizetésed, ez az alapprobléma, ezen kellene neked változtatnod."
Szerinted mindenki képes lenne Magyarországon 8-10-szer annyit keresni, mint most, csak hozzáállás kérdése az egész? Szerintem hagyd a kommentelést, örülj mint majom a farkának, hogy jól keresel és ennyi.
SZPIITII 2018.07.08 09:14:10
@$pi$:
"A legnagyobb problémád, hogy alacsony a fizetésed. Hidd el, ha mondjuk nettó 800,000 forint felett keresnél, akkor ez az egész gyomorideg meg frusztráció mind megszűnne egy csapásra."
"Szóval a lényeg: kevés a fizetésed, ez az alapprobléma, ezen kellene neked változtatnod. Más nem fog, senki sem fog erre neked megoldást találnod."
"Érdemi változást az jelentene, ha keresnél magadnak egy jó szakmát/hivatást, egy új munkáltatót és elkezdenél pénzt keresni."
  Véget ért egy korszak. A Miss Amerika szervezői bejelentették, hogy a továbbiakban nem szépségversenyként működnek. Nincs többé bikinis felvonulás, helyette a jelöltek és a zsűritagok közti interaktív beszélgetést élvezhet a nagyérdemű. A résztvevőket immáron nem a kinézetük alapján fogják…..
SZPIITII 2018.07.03 13:54:01
@Tompahawk:
A feministák két frontos háborút vívnak. A férfiak ellen, akik a "rosszak" és kvóták kellenek, mert különben elnyomják a nőket és a szép nők ellen.(de ezt csak csendben) A lényeg, hogy a szép nők előnyt élveznek több mindenben és a feministák ezt úgy próbálják leépíteni, hogy beállítják a szépséget (amivel nem rendelkeznek) úgy, mint valami tárgyiasító tulajdonságot. Érdekes, hogy azon kevés nő, aki ezeket a "tárgyiasító" foglalkozásokat űzi, nem ellenzi ezt. Hogy miért? Mert egyrészt ezek jó munkakörök és nem kell megszakadni, továbbá élvezik a férfiak kitüntető figyelmét és jól is keresnek.
A szépség ingyen van és végtelenül sokszorozható. Egy jó nő látványa napi több 100 férfi napját is feldobja, ez van, vizuálisak vagyunk. Természetesen az, hogy megnézel valaki és hogy zaklatod, feltartod az teljesen más.
"Nagyon nem kedvelem a szépségversenyeket "
Valszeg, akkor nő lehetsz. A mai világban mindent el lehet adni szexxel, mert ez egy olyan univerzális válaszreakciót vált ki, ami majdnem mindig működik. Egy Youtube kiskép, amin egy bikinis lány van, vagy egy hirdetés, egy cikk, aminek a képe egy jó csaj, stb. A szépségverseny élvezetfaktorát is az adja, hogy nézhet az ember jó nőket és főleg fürdőruhában. Vajon a szappanoperákban miért van annyi szép, nagy mellű nő? A nők nézik az ármány és szerelem miatt, a férfiak meg a jó nők miatt. Win-win szituáció. Ha nem lesz fürdőruhás rész, nem fog érdekelni sok embert. Meg a teniszben is a férfiak a nyögéseket és a behajolós részeket szeretik, kit érdekel ki nyer.. :D
Általában az ember a férfit ítélik el, hogy ő a rossz, azért, mert így működik.(még mindig nem a zaklatásról beszélünk, csak arról, hogy a nők látványa vonzó egy férfinak) A kérdésem, hogy a drogos a rossz ember, vagy az, aki kihasználja valaki függőségét és drágán elad neki valamit? Szóval nem kell azt gondolni, hogy jaj de jó a férfiaknak, mert ők vannak egy húsdarabnak nézve, akinek a pénztárcájára hajt minden és kihasználják a "függőségét" mindenhol..
Még egy kis megjegyzés. A férfiak számlájára van írva, hogy húúú ők nem nézik a partner lelkét.. Kérdem én, hogy az a nő, akinek minden ujjára 10 pasi jut és folyton válogatja a partnereit, mert nem akar kapcsolatot, az nézi a férfi lelkét? Természetes, hogy ha nincs a vonzó külső, akkor a belső kell megfogja az embert, mert különben nem jönnének össze. Az idős, gazdag nyugdíjas hölgy, aki Afrikában fiatal fiúknak fizet, ő nézi a lelket? De ugyanezt csinálják a férfiak is Thaiföldön.. Szóval nem nemfüggő a viselkedés, hanem mindkét nemre jellemző.
Az utolsó gondolat, hogy a külső azért is fontos, hogy a férfiember kívánja a nőt. Mert a nő is elvárja, hogy felálljon a cerka és arra, hogy valakinek milyen szép a lelke, nem fognak az ösztönök beindulni.
SZPIITII 2018.07.03 14:05:22
@Vajk a Vitéz Várjobbágy:
A HR-es mindig megkérdezi, hogy "Igen, megfelel a munkára, de érdekel a lelke is, kérem válaszoljon pár kérdésre."
Ilyen például:
- melyik a kedvenc verse és miért
- mi a kedvenc színe, mi szokta feldobni egy napját
- meséljen a nagyszüleiről, milyen élményeket élt át velük kiskorában
- milyen belső tulajdonságaira büszke
- milyen filozófiai irányvonalat követ
- a vallás és a kereszténység milyen szerepet töltött be az életében
és ezután jön a kérdés, hogy van-e diplomája.
Természetesen én is mindig érdeklődök a munkahely lelkivilágával kapcsolatosan és mindig megkérdezem, hogy
- a főnökség ugye emberszámba veszi a munkaerőt
- van-e kötelező hétvégi munka és túlóra, továbbá a cég ugye ezeket fizeti
- van-e olvasókör, ahol meg lehet beszélni, amit éppen olvas az ember
- pszichológus van-e, hogy az esetleges lelki problémáimat meg tudom beszélni
- hosszú távú stressz és kiégés esetén ugye van fizetett szabadság
- van-e a munkahelyen bohóc, aki felvidít, ha rossz kedvem van
- leül-e velem beszélgetni a főnök munkaidőben, hogy hogyan telt a hétvégém a gyerekkel
- továbbá, ha a gyerek beteg, akkor ugye nem gond, ha otthon maradok, vagy ha hamarabb kell menni a gyerekért az oviba, akkor nem dolgozom le a teljes munkaidő
Általában nagyon jól el lehet beszélgetni a HR-ssel és mindig csak nehézségek árán tudja rávenni magát az ember, hogy 2-3 óra után abbahagyja a beszélgetést. Ilyenkor mindig felvesszük egymást Facebookra és utána is tartjuk a kapcsolat, miután felvett a cég és mindketten elégedettek vagyunk, én a munkahellyel, a cég a munkámmal.
Ja, nem... És rá kell jönnöm, hogy ez csak egy komment volt..
SZPIITII 2018.07.03 22:22:14
@Kovácsné:
Nagy tévedés, hogy a férfiak tárgyiasítják a nőket, mivel nem csak a férfiak!
Az emberek reagálnak arra, amit ingert vált ki belőlük. Annyi a különbség, hogy a férfiak (szerencsénkre) úgy vannak programozva, hogy sokkal alacsonyabb ingeküszöbbel rendelkeznek, így a fiatal nők 70-80%-a kisebb-nagyobb reakciót kivált, míg a nőknél pont fordítva van, talán ha 10% az, amire reagálnak.
Nem hiszel nekem, mert a nők nem olyanok? :) Akkor menj el egy lánybúcsúra, ahol a nők biztos foglalkoznak a férfi belső tulajdonságaival is.. Ja, nem.. Amúgy, elég ha megnézed ezt a videót: youtu.be/75aX9mlipiY?t=28s
A teljesítményről annyit, hogy nagyon sok film azért lett és azért sikeres, mert legálisan nézhet a férfi szexualitást. Pornót nézi mondhatjuk bűn, ma már kevésbé, de ha egy félmeztelen csaj van a filmben, azt lehet, mert az csak egy jelenet és senki nem akad ki rajta. Az Elemi ösztön című film miért lett olyan sikeres pl.? :D
Kb. mindenki kihasználja, hogy a férfi vizuálisan ingerelhető. A nők is folyamatosan olyan ruhában vannak, hogy direkt ingerlik őket és ne mondd, hogy a "picsa gatyát" azért veszik fel, mert húú de kényelmes, vagy higiénikus..
Egy utolsó gondolat, bikinis rész nélkül a szépségversenyek nézettsége simán esni fog 70-80%-ot, aztán majd jól csődbe mennek..
(Fotó: Fortepan.hu) Nézegettem a napokban az Index2 címoldalát: egymás alatt sorjáznak a receptek és étteremtesztek, kajafotó kajafotó hátán. A foodporn az új bikinihíd és combszemöldök, beteljesülni látszik végre a rég áhított gasztroforradalom! De egészen biztos, hogy ez így van? Hiszen…..
Mondhatni egyre jobban gyülekeznek a viharfelhők a Disney féle Star Wars univerzum felett, az eddigi részek erősen vegyes megítélése mellett nem volt a legjobb előjele a Solo filmnek az sem, hogy Phil Lord és Christopher Miller elbocsátása után Ron Howard-nak újra kellett forgatnia a film 70%-át.…..
SZPIITII 2018.06.26 23:19:48
@Ződ2000:
"egy film sikerét sosem a tényleges minősége, hanem az előzmények (előző részek és a reklámkampány) alapzza meg"
Te a bevételre gondolsz, de a film sikere nem egyenlő a bevétellel. Továbbá vannak olyan filmek, amik a semmiből bukkannak elő és mivel jók, tarolnak.

Jericho 1:
"Ezzel az a baj, hogy az új Solo film és az Új remény közt 4-5 év telik csak el. "
Ott a pont.