Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ridegfarkas

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyenre még nem volt példa: a Népszabadság szerint a Fidesz-KDNP – ahogy erről Orbán Viktor már korábban is beszélt - mindössze a határidő lejárta előtt pár nappal kívánja megnevezni jelöltjét a köztársasági elnöki posztra. Miközben korábban – emlékezzünk csak…..
 Kilenc évnyi munkaviszony után ma kirúgták Bocskay Zsoltot, a Klubrádió főszerkesztőjét. Az információt több, egymástól független forrásunk is megerősítette, a döntést ma délután háromkor közölték hivatalosan a szerkesztőség munkatársaival.Úgy tudjuk, hogy a…..
Bővelkedik Újbuda kriminális politikai eseményekben. Lassan alig lesz olyan szocialista vagy liberális politikus, estleg cégvezető a XI. kerületben, aki reménykedhet egyáltalán abban, hogy szabadlábon ússza meg Molnár Gyula regnálását.Újbudát a napokban ellepték a "Ki az a…..
Eddig is sejtettem, hogy a Tv2 jó külsejű, szögletes állal és kockahassal, illetve jó csöcsökkel rendelkező műsorvezetői tulajdonképpen szellemi fogyatékosok, és csak azért vannak a tévében, hogy az esélyegyenlőségnek is adjanak egyet arrafelé, de a mai reggel mindenen…..
" 07:34 Megérkeztem a börtönbe, ahol adatfelvétel, fertőtlenítés, testüregvizsgálat és a ruhák kézhezkapása után beosztottak minket a cellákba. Én egy alacsony, keménykötésű, furcsán affektáló faszival vagyok. Azt mondta, hívjam Margitnak. De hogy azért majd én is…..
  Már régóta két kézzel rázzák a pofonfát az MSZP-sek, de most fogtak egy láncfűrészt, és nekiálltak kivágni azt - rájuk is dőlt az egész.   Pedig a szocialisták a kampány során már rákészültek a biztos vereségre: Vonáékkal ellentétben nem nyilatkozták…..
ridegfarkas 2010.05.15 10:12:52
@Kassian: zsidó-e vagy,kiskomám?Agytekervényeid által ide kreált sötét szöveged mérgezze meg életed és dögölj bele a szarodba.És pont.
ridegfarkas 2010.05.15 10:16:57
@.ılı.ılı.: Nem szégyelled,hogy zsidó vagy?Olyan mocskos egy nép az,parazita,gyilkos,gyáva,rasszista,hazátlopó,hazátlan banda.És pont.
A 2006-os rendőri túlkapások ügyében hívtak megint az mtv Ma Reggel című műsorába. Mivel ezügyben tényfeltáróként már sokat szerepeltem, arra gondoltam hogy dobjuk fel a műsort egy akkor és ott oszlató mesterlövésszel, és a gumigolyós karhatalmi ámokfutás egyik…..
Az MSZP össze van zavarodva: nem tudja, hogy most kinek is legyen az ellenzéke. A sajtó pedig folyamatosan kihátrál mögüle. Így bukhat el még Lendvai Ildikó is. (Fotó: Magyar Hírlap) Csak lassan kezdjük átérezni, hogy micsoda változások történnek Magyarországon. Lendvai Ildikót…..
Egy korábbi bejegyzés kapcsán valaki évődve felvetette: milyen kár, hogy Gyurcsány Ferenc nem politológusnak "született". Látom, hogy mostanában sokan előszeretettel köszörülik a nyelvüket a szakmánkon, ezúttal mégis azt kell mondanom, hogy van némi igazság ebben a…..
ridegfarkas 2010.05.06 22:12:26
Elqrófletó problémája sokkal súlyosabb,mint azt általában gondolják.Egyszerűbb és mélyebb egyszerre.Megír egy elsőre magas intelektust mutató elemzést,mely komolynak tűnik,őszintének,helyenként zseniálisnak,de amikor valaki tényleg komolyan és mélyen kielemzi a szerzeményt,figyelembe véve a szerző teljes addigi munkásságát,meglepő és nagyon gyászos összképet kap a személyről.Ez az ember nem beszámítható,nem vehető egyetlen szava sem komolyan,már jóideje kicsúszott a lába alól a valóság talaja,saját gondolatai,ideái világából szemléli a világot,egy sértett,éretlen személyiség,egy sértődött,durcás gyerek,akinek elvették a játékszerét,ezt a játékszert miniszterelnöki pozíciónak hívják.Személyiségében nincsenek meg azok a belső kontrollok,amik egy érett,felnőtt,értelmes,gondolkodó emberben megvannak.Pont azokat a dolgokat propagálja kifele,amik belőle hiányoznak,az érettség,az őszinteség,a becsületesség,az erő,az erkölcsösség,a tisztaság,a nagyság.Az érettség nála csapongó idiotizmus,az őszinteség nála gátlástalan hazudozás,a becsületesség nála hűség a határtalan önimádatához,az erő nála folyamatos gyerekes hisztéria,az erkölcsösség nála akadály a cél gyors elérésében,a tisztaság szerinte az,ha reggel megmosakszik,a nagyság nála ő maga.

Ő már erről az útról ebben az életében nem tud visszafordulni,már nem tud a normális emberek világába bejutni,túllépett egy határt.Bármilyen töltetű róla írt írás táplálja őrült szenvedélyét,egyetlen betűt sem szabad róla írni,levegőnek kell nézni,bármit is mond,bármit is tesz,és ez rövid időn belül kíméletlenül megöli.Ennyi a titok.
ridegfarkas 2010.05.07 09:00:44
@mikénehavóna: Csak részleteket olvastam ezekből az értékelőkből,az is elég volt,nem voltam képes alapos átolvasásra.Nem vagyok Orbán hívő és nem örülök,hogy ő került hatalomra.Sok hasonlóságot látok gy.f és o.v. között.Egyikőjüket sem tartom alkalmasnak az ország vezetésére,előttem hiteltelenek.Az egyik állandóan őszenteségi rohamokat kap (talán a folyamatos hazudozástól a tudatalattija néha feltör és kompenzálni akar),a másik meg azt állítja,ő sohasem hazudott.Nem tudok ezekre mit mondani,csak nézek nagyokat.
comment:com Megbukott Győzike 2010.05.06 12:00:00
Az eredetileg tervezett nyolc rész helyett csk hatot ad le az RTL Klub a Gáspár család "hétköznapjaiból", mivel hetek óta agyonveri az NCIS a TV2-n. A Blikk értesüléseit az RTL Klub megerősítette, bár azt nem mondták, hogy a nézettség lenne az oka a reality show hamarabbi…..
    Teljesen alaptalanul persze, de abban reménykedtem, hogy a saller hatására, amiért volt szíves a választópolgárokhoz fáradni a „baloldal” és láthatólag még mindig körbemegy tőle, képesek lesznek végre valami olyan irányba elmozdulni, amit kis jóindulattal…..
Horváth Csaba szombaton előállt az ő jó hírével: az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést a minimum 4 éve budapestiek és az ott tanuló diákok számára. A teljességgel irreálisnak mondható kampányfogásról még Demszky is elítélően nyilatkozott:…..
Csodálatos majálisokat láthattunk tegnap. Mindenki kivette a részét belőle, ez derék. Az ingyencirkusz úgy az igazi, ha minden oldal kihozza magából a lehető legtöbbet, és nem végez slendrihán félmunkát. Csak sör, virsli meg vurstli legyen? Erőlködéstől bepállott hónaljszagot…..
ridegfarkas 2010.05.02 16:50:03
Itt egy kis bizonyíték,mennyire becsületes,tiszta és igazmondó emberekből áll a fidesz legfelsőbb vezetése.

kuruc.info/r/52/58118/

Ezekre szavaztatok,kedves fideszesek,cseberből vederbe estünk,gratulálok,ügyesek vagytok.

A Jobbik meg szerintetek szélsőséges,mert kiáll olyan dolgokért,amiket eddig a szőnyeg alá söpörtek.A túlzott zsidó befolyás a közéletben és a cigánybűnözés valós tények,de persze ez csak 2 megoldandó probléma a sok közül,hazánk számára.Mind a maszopnak,mind a fidesznek csak a pénz és a hatalom számít,nincs közöttük minőségi különbség,pusztán a stílus változik,a retorika.
"Az emberfaj sárkányfog-vetemény".
ridegfarkas 2010.05.02 18:27:35
@delano: Szánalmas és vicces a mocskossága mellett a videón kósalalika.És szánalmas és vicces az az ember,aki a tartalom igazságát egy tőle független dologtól teszi valóssá,miközben nincs közöttük okozati összefüggés,és persze ezzel önmagáról ad ki primitívségi bizonyítványt.:D

Kiskomám,az emberi értelem nem a te szinteden kezdődik.:D
Már azt hittük, nem tudunk izgalmasabbat mutatni a szoci majálisról Orbán Viktor kolbászánál, amikor hirtelen felbukkant Zagyva Gyula hatvannégy vármegyés csapata a Városliget közepén. Velük jött Gaudi Nagy Tamás is, és egyenesen a Jobbik? Nem! nevű állítólag civil…..
OFF: Légyszíves kommentelés elött, olvassátok el a posztott ne csak az index ajánlóját! On A százholdas pagony fővárosi részén elterjedt nézett, hogy aki Jobbikosokkal beszélget, az bizony nem ehet mézet! Kérem a kedves demokratikus erők parlamenti képviselőit, a…..
ridegfarkas 2010.05.01 10:14:24
A parlamentbe bejutott most három magát demokratikusnak nevező párt,akik valójában csak eszköznek használják ezt a jelzőt arra,hogy létezhessenek a mai magyar-európai korrupt rendszerben.Hangzatos ígéreteikkel csábítják a médiáik által már hazugágokkal,ígéretekkel megpuhított választókat magukhgoz,akik végül fanatikusan elhiszik az álvalóságot,a szemük úgy kezd látni,ahogy a manipulátorok szeretnék,a varázslat működik,látható,2/3 egy a kommunistákkal együttműködő,azok tetteit hosszú évekig a nemlétező magyar demokrácia nevében eltűrő fidesz nevű maffia szervezetnek.Szép teljesítmény.A másik az előző bűnszervezet,amely még a lopásban is ügyetlen volt,debil hagyófélékkel meg önimádó-debil fletókkal nyomult a bukásig.A talpuk alatt fütyüljön a szél!A harmadik meg a zsidók új menekülési bandája, a lömöpö,szeretnének tovább nem dolgozni és sokat lopni.Nos,ez a három párt aztán majd sokat javít a hazán mindenféle szempontból.

És végül bejutott egy új szervezet,a Jobbik,amely kimondott eddig elhazudott valódi problémákat,az emberek elé tárta a valóságot,hogy mit is kellene valójában tenni.De az emberek meg vannak évtizedek óta hülyítve,már nem látják az igazságot,csak valami szürke,bűzös hazugság taknyot,azt hiszik valóságnak,és ezen a szemüvegen keresztül a Jobbik szélsőséges,náci,meg egyéb jelzőket kapott.De a hazugságrendszer nem tökéletes,gazemberek,mert kapott mégis 16 %-ot e párt,úgyhogy némi remény még van.Nem veszett el minden.Ezen cikk írója is a fidesz nevű bűnbanda támogatója,hogy lejárassa a Jobbikot,mocsos kampány mocskos emberektől.Az ork vezér meg már próbálgatja otthon,ahol senki sem látja,milyen képet vágjon majd a trónon,ha ráül.Próbál bölcset,megértőt,jóságosat,szelídet egyszerre,de valahogy nem esik számára egyik sem jól,nem bírja ezeket a pózokat sokáig,mert a valódi arca egészen más.Egy erkölcstelen,gátlástalan,primitív,sunyi ragadozó a feketelábúak fajtájából.

Sajnos az emberek többésge már vak,sokféle szempontból.
  A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint a dr. Magyar György által képviselt Bolgár György kétmillió forintos kártérítést köteles fizetni Kruchina Károlynak és Vincének. 2007. március 15-e után Bolgár Megbeszéljük című klubrádiós műsorában egy…..
ridegfarkas 2010.04.29 20:07:24
@Hattory Hanzo: Itt most nem a magyar jellemről van szó,hanem egy undorító emberről és tettéről,mind a két dolog vitathatatlan negatív tény.Ne kanyarodjunk el sunyin a lényegtől,és mások mocska nem kisebbíti senki bűnét.

A magyar jellem köszöni szépen,jól van,a 19 %-os kommunista eredmény sokmindent elmond.A bolgár nem gyenge kezdő a hírlaphoz képest,nagyon is profi ő,évtizedek munkássága van mögötte,tudása professzionális,csak éppen mocskos tartalmú.
ridegfarkas 2010.04.29 20:21:22
@az igazi Sipi: Ki volt az,aki nem volt hajlandó megnevezni a hazug állítást tevő személyét?Ki volt az,aki nem volt hajlandó helyreigazítást közölni a műsorában?Védeni hazug mocskolódót legalább akkora bűn,mint mocskolódni.Nem beismerni a bűnösséget és megtenni,hogy nem korrigálja azt,szintén bűn.És mind a kettő aktív tett.
„Ebben az esztendőben nem fog menni, ez teljesen nyilvánvaló, de az az eltökélt szándékunk, elképzelésünk, hogy négy esztendő múltán, a ciklus végére a magyar vállalkozók átlagos adóterhelése a közép-európai versenytársak átlagához igazodjon” –…..
ridegfarkas 2010.04.21 19:53:34
Van még komoly és intelligens ember ebben az országban,aki hisz a politikusok szavainak?

Ezek mind zavarodott elmélyű,a pénztől és a hatalomtól megrészegült,erkölcstelen emberek.Pártnak nevezett bűnszövetkezeteket alapítanak és demokráciát játszanak az emberek becsapott tömegeinek.Folyamatosan mossák az agyakat a médiákon keresztül,hazudnak,ígérnek álmokat,örökéletet meg kánaánt,aztán amikor a hatalomba kerülnek meglépnek a pénzzel.Mi ez a sok "értelmiségi cizellált okoskodás"?Nem világos még eléggé a helyzet reménytelensége?Miről beszélünk egyáltalán?Jelenleg egyetlen hiteles politikusa sincs az országnak,mindegyik bűnös sokmindenben.Tőlük várjunk korrekt,hozzáértő,tisztességes tetteket?!Unatkozó agyak okoskodása ez az egész,hogy lefoglalják magukat valamivel,de értelmetlen ez az egész,olyan mértékben el van rontva a rendszer,hogy azt megjavítani nem lehet.Hazudozni és ígérgetni lehet csak,hogy az emberek ne menjenek ki az utcára nyomorukban és fájdalmukban,mert a vezetőink féltik jó életüket egy esetleges rendszerösszeomlástól.Van valami demokráciának nevezett szarság,ami velejéig korrupt,és az emberek totális kizsákmányolása.A túlnyomó többség megtévesztett és maximálisan kizsákmányolt egy jóval kisebb,mocskos csoport részéről.A világ tele van szarházi emberekkel,és nem lesz jobb,csak rosszabb.

A maszop 19,a fidesz egy híján húsz.Aki nem így látja,az sajnos hülye.
ridegfarkas 2010.04.21 19:54:23
Van még komoly és intelligens ember ebben az országban,aki hisz a politikusok szavainak?

Ezek mind zavarodott elmélyű,a pénztől és a hatalomtól megrészegült,erkölcstelen emberek.Pártnak nevezett bűnszövetkezeteket alapítanak és demokráciát játszanak az emberek becsapott tömegeinek.Folyamatosan mossák az agyakat a médiákon keresztül,hazudnak,ígérnek álmokat,örökéletet meg kánaánt,aztán amikor a hatalomba kerülnek meglépnek a pénzzel.Mi ez a sok "értelmiségi cizellált okoskodás"?Nem világos még eléggé a helyzet reménytelensége?Miről beszélünk egyáltalán?Jelenleg egyetlen hiteles politikusa sincs az országnak,mindegyik bűnös sokmindenben.Tőlük várjunk korrekt,hozzáértő,tisztességes tetteket?!Unatkozó agyak okoskodása ez az egész,hogy lefoglalják magukat valamivel,de értelmetlen ez az egész,olyan mértékben el van rontva a rendszer,hogy azt megjavítani nem lehet.Hazudozni és ígérgetni lehet csak,hogy az emberek ne menjenek ki az utcára nyomorukban és fájdalmukban,mert a vezetőink féltik jó életüket egy esetleges rendszerösszeomlástól.Van valami demokráciának nevezett szarság,ami velejéig korrupt,és az emberek totális kizsákmányolása.A túlnyomó többség megtévesztett és maximálisan kizsákmányolt egy jóval kisebb,mocskos csoport részéről.A világ tele van szarházi emberekkel,és nem lesz jobb,csak rosszabb.

A maszop 19,a fidesz egy híján húsz.Aki nem így látja,az sajnos hülye.
Hát nem lesz idén adócsökkentés. Milyen szomorú. Pedig már megmondta a Viktor is. Akkor most a Viktor hazudott? Borzalom.Na igen. Ez a kampány, ez már csak ilyen. Hazudott a Fidesz, mint ahogy négy éve az MSZP is. De mondok durvábbat. Ha a Jobbik vagy az LMP jutott volna hatalomra,…..
ridegfarkas 2010.04.21 19:24:05
Mit lehet itt tenni?Ez van,cseberből vederbe estünk.Azt gondoltátok,kedves fideszre szavazók,hogy különb a maszopnál az orbánbanda,nem láttátok,hogy milyen sokmindenben egyezik a két csoport érdeke?Naívak vagytok,sőt,agymosottak.A fidesz is csak egy korrupt politikai bűnszövetkezet,akik eddig is loptak,mint a maszop,csak kicsit kevesebbet,hazudtak ők is folyamtosan,meg van vezetve az ország,csak a pénz kell nekik is,nincs magyar érdekvédelem,hazaszeretet.Ezeknek a pénz az istenük,elvtelen,hazug emberek orbánnal az élen,aki mellesleg még cigány is,puff neki,gondoljátok,majd egy cigány menti meg Magyarországot?Ti hülyébbek vagytok a maszop agymosott öregjeinél.

Aki fiatal és lehetősége van,az menjen el ebből a korrupt,szarházi vezetőkkel megáldott országból és csináljon magának egy szebb életet a világ tisztább részén.Sajnos ez van,nem látok szemernyi esélyt sem arra,hogy a közélet belátható időn belül tisztulna.A cigányok szaporodnak a segélyen,mint a nyulak,a zsidók uralják a közéletet,médiát és a politikát,a politikusok maffiaszervezeteket alakítanak és pártnak nevezik,Európa szarik ránk,az is korrupt.A magyar a saját hazájában elnyomott és kihasznált rabszolga,a multik extra profitot kaszálnak és alig fizetnek a dolgozóknak többet a minimálbérnél.A bolotkban az árak nyugat-európai szinten vannak ,a fizetések meg a töredékei ennek.Szomorú.Mindezt köszönhetjük a szarházi,hazaáruló,korrupt vezetőinknek.
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
 Az elmúlt napokban több szocialista főember drámai hangú üzenetben szólította a demokrácia védelmére a választópolgárokat. - Egyedül nem képesek megakadályozni a Fidesz kétharmados győzelmét - esett kétségbe hétfői sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó, aki az LMP…..
ridegfarkas 2010.04.13 19:17:10
Jó írás,csak egyetérteni tudok a leírtakkal.Pontos képet ad erről a politikai bűnszervezetről.

Amit hiányolok belőle,ettől lenne az egész kerek egész,az az igazság másik része,mivelhogy ezt a mocskos tevékenységet nem tudta volna ennyi ideig ilyen pofátlanul művelni ez a banda,ha van egy valódi,demokrata ellenzék,aki ezt nem tűri el,az emberek elé tárja a valóságot,nem csak kivonulgat a parlamenti ülésekről,az 1949-es alkotmányra hivatkozva eltűri ezt a dolgot évekig az országban.Mérhetetlen szenvedést okozva honfitársaiknak és óriási anyagi és erkölcsi kárt az országnak.A fidesz felellőssége ebben a dologban jelentős és vitathatatlan.Közvetve az ő bűnük is a mostani helyzet.És ez igencsak megkérdőjelezi a fidesz demokratikusságát,hazafiasságát.És még nem említettem azokat a helyzeteket,amikor egyértelműen tisztátalan esetekben együttműködött ezzel a bűnözői mszp csoporttal.Szóval úgy néz ki,hazám cseberből vederbe esett a mostani váltással.Most jön a 20 éve egyedüli vezér a pártjában és ő majd aztán megmondja a frankót,a kövérrel meg a minap az atv-én dadogva hazudozó kósával,akinél rákérdeztek a kubatov-ügyre.Mekkora egy disznó ez a kósa is,csak röhögtem a szánalmas hazudozásán.:D

Mondjuk ki a teljes igazságot,ne csak azt a részét,ami a fidesznek előnyös.Az ő aktív közreműködésükkel,elnéző hozzáállásukkal ez a dolog nem történhetett volna meg ilyen sokáig egy demokráciában.A magyar nép számára az elmúlt húsz évet feltáró igazságának másik fele még nem nyílvános,ez még hátra van,de remélem mielőbb ugyan ennyire köztudott és egyértelmű lesz,mint a maszop szerepe.
ridegfarkas 2010.04.13 19:31:17
@demizson bobby: Ok.:)

@Interlock: Szeretném,ha honfitársaim többsége végre valóban felébredne és elhinné,van esély egy jobb életre ebben a hazában,csak el kell határozni a célt és kiállni érte.Nem szabad elhinni az ellenség lenaívozó,hitet romboló érveit,a jobb és szabad,emberi élethez jogunk van.