Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IncubusLOL

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglátjátok Feleim, jövőre már piros betűs ünnep lesz ez a mai nap. A Nagy Visszavétel napjaként fog bevonulni minden magyarok történelmébe kitörölhetetlenül. A MOL egy része ismét a miénk, hős kormányunk Kedves Vezetőnk vezényletével kiszorította a ruszkikat nemzeti -…..
IncubusLOL 2011.05.25 09:30:57
@CubΕ: hihetetlen, hogy ezek még mindig nem ébrednek. szerintetek végigolvasta cikket, vagy a kommentekkel kezdte?
ja és mielőtt: nem vagyok komcsi hányok tőlük is, meg az összes otthoni párttól, ahogy minden jóérzésű ember. szerencsére kintről nézem ezt a cirkuszt már 3. éve.
halálra ítélt nemzet a miénk és a sírunkat meg is ássuk, nem kell majd senkinek vesződni vele. sírva bár, de beláttam.
Lisa Edelstein, a House-ban Cuddy-t alakító színésznő alaposan megfontolta a sorozatot gyártó Universal új ajánlatát, aminek nagyjából az volt a lényege, hogy az eddigi 175 000 dollár per epizódos fizetését csökkentik, ráadásul kevesebb időt is fog a képernyőn tölteni (ha…..
Új MÁV blog Ha teli a WC tartály 2011.05.14 18:26:00
László (ismét egy még régebbi levél) arról ír, hogy már többször találkozott olyan Desiro-val, melynek nem működött a WC-je. Az hogy nem működött, még hagyján, de mivel nem volt más, továbbra is azt kellett használni. A kalauz szerint megtelt a tartály, ezért nem folytle a…..
IncubusLOL 2011.05.15 15:14:51
@roadrunner:
"Erdekes hogy ami hasznot hozott azt mind privatizaltak ami veszteseges azt az allam uzemelteti.
Meglepo."

majdnem pontosan ezekkel a szavakkal írtam le ezt is, de aztán kitöröltem a hsz-om küldése előtt.
azt hiszem itt a lényeg: ami hasznot hoz azt valaki(k) nokiás dobozokért elprivatizálták vkinek, a szar maradékot meg majd az adóból fizetjük mindannyian.
így van ez, így volt ez, így lesz ez.
Kovács Gáborné, a Sarokház nevű intézmény (a helyieknek csak Botyi) kocsmárosa 1964-ben született, és mint bemutatkozásának második mondatában elmondta, tősgyökeres kamuti. „El nem mennék semmi pénzért – mondta. - Ez itt egy nagyon összetartó kis közösség, ebben…..
IncubusLOL 2011.05.11 14:09:24
Ha valaki az internetes világháló világában rejtőző tengernyi tudást felhasználva szeretne tájékozódni Kamutról (vö: guglizik), akkor megdöbbentő eredményre jut. Kiderülhet ugyanis, hogy ez a csöndes, nem egészen 1100 lakosú békési község nem más, mint egy óceániai…..
Az alábbi ügyben, azon kívül, hogy nagyszerű példa arra, hogyan nem szabad pénzt kölcsönözni, van egy sajátos csavar is: a csaló nevében az ügyvéd levelez, aki állítólag nem jogosult a képviseletre. Kedves Zugügyvéd, Elég elkeserítő, hová visz a jóhiszeműség,…..
IncubusLOL 2011.05.10 20:56:34
Belsőség A kód neve: P1 2011.05.10 16:58:00
Egy újabb adag Opeles sztori mutatja azt, hogy hazánkban őshonos fajta volt még a P1-es is. A buli napja közeleg... Üdv! Opeles élmény? Ó, hát kettő is van... Az első, az gyerekkori. Akkoriban úgy nézett ki a családi autópark (1974-75 környékén), hogy nagyapámnak Zastava 750-je,…..
Nem látja értelmét műsora folytatásának Fábry Sándor a TV2 Frizbi című műsorában leadott exkluzív és történelmi Orbán-interjú után."1998 óta csinálom, és azóta próbáltam elhívni Viktor urat, de egyszer sem fogadta el a meghívásomat. Ott ültem az első sorban mindig,…..
IncubusLOL 2011.05.06 08:37:19
@fourgee: hehe az IHM paródiákról van aki azt hiszi, hogy az az EREDETI!
pár éve hallottam egy beszélgetésfoszlányt, amiben a "jólértesült" mondta, hogy ez a "XY" együttes mennyire gáz, hogy feldolgozta még az IHM számot is...
Minden bizonnyal nem friss a videó, böngészés közben akadtunk rá a leghasználtabb videómegosztón. Miután kiderült, hogy idehaza készült (talán a Rábaringen?) máris érdekes volt. Aztán végignéztük, tényleg idehaza készült és szemmel láthatóan nem egészen úgy sikerült,…..
IncubusLOL 2011.05.04 21:47:46
Egyre több az üresen álló üzlethelyiség a kaposvári belvárosban. A kaposvári kisvállalkozók szerint lehetetlenség kitermelni a bérleti díjat. Vannak olyanok, akik a kínai kereskedők olcsó árait okolják, mások pedig úgy vélik a pláza megépülése óta elvándoroltak a…..
Pár napja járta körbe a szaksajtót a játékpiacon elég alapos felméréseket készítő NPD Group elemzőcég új, Gamer Segmentation 2010 című tanulmánya. A majdnem 19 ezer játékos megkérdezésével készült felmérés leginkább meghökkentő eredménye az, hogy a játékosok 4…..
A Kotakun találtam ezt a jó kis galériát, és forrásmegjelöléssel jól ellopom, mert ilyen kis habkönnyű posztok is kellenek. A Maniac Mansion (amiről ugye bővebben már volt szó a retrorovatban) 1987-ben jelent meg a Lucasartstól és mivel ez volt az első, SCUMM-motoros kalandjáték,…..
IncubusLOL 2010.05.30 13:32:17
@gibson: ok nekiállok... jogokat fizeted? ;)
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
IncubusLOL 2010.03.05 08:51:58
Van ez a gyakran hangoztatott marhaság, hogy ma már nincsenek jó játékok, bezzeg a Wizard of Wor (vagy ahogy kazettás körökben ismert volt, Dungeon) meg a Monkey Island, akkor még tudtak játékokat csinálni, ma senkiháziak kezében van a játékszakma. Ezt a mantrát Hancu viccből…..
IncubusLOL 2010.03.04 15:18:52
@sanyix: én aktív ofp-os vagyok, sajnos tényleg nincs alldayplayer magyar akiről tudnék én is külföldiekkel játszom multit, de hihetetlen jó fejekkel, tényleg fanok vagyunk...
keress, ha érdekel újra, "ArmA never, OFP forever ;-)"
90%-ban modern warfare modokkal játszunk COOP-ot, de WW2 moddolunk is: saját mod oldalam ha érdekel, ott elérsz: www.ofpww2mod.webs.com

üdv
IncubusLOL 2010.03.04 15:48:47
@József István: omg a Plus4-es gémek... azt hittem ezekre már senki sem eméxik... Icicle Works, Tutti Frutti.
Fiúkolesz, rendszerváltás előtti idő (bazi öreg vagyok ezvan), az éjszakás tanerő Tutti Frutti fan volt mi meg max hangerőre toltuk fel a TV-t a számítógépteremben (terem... LOL 1 db VIC20 és egy Plus4-es) éjjel fél 2-kor mindenki TuttFruttira ébredt. Még bajnokságot is rendeztünk belőle. Joystickölő idők... Vissza, vissza, vissza...
IDDQD A legdrágább játékok EVER 2010.02.23 15:02:00
A Digital Battle-nél láttunk egy érdekes összállítást arról, hogy mik voltak eddig a játéktörténelem legdrágább projektjei. Bár az ilyen adatokat nemigen szokták a pórnép orrára kötni, így a legtöbb szám becslés, no meg több cím is hiányzik, ami erősen odaillene (World of…..
IncubusLOL 2010.02.24 12:30:40
@S-Works: nem biztos, az enyém sem sokkal jobb...!
van két-három "fps-helper" progi, amivel 40-50% fps-t lehet nyerni.
Nekem 10-12 fps-sel ment alapból, most 18-20, amivel már lehet teljesen jól játszani (azért én is beterveztem egy új gépet:).
Ezek a progik nem butítják a grafikát (max. felesleges blur effekteket stb), hanem nem "rajzoltatják ki" a látómező szélén, vagy takarásban elhelyezkedő minden fűszálat, objektet.
info pl.: www.armaholic.com/forums.php?m=posts&p=54150 vagy
www.armaholic.com/page.php?id=6153
Gertrúdot azzal találta meg a gas.hu, hogy mostantól átveszi a gázszolgáltatást és ezentúl neki kell fizetni. Gertrúd alá is írta velük a szerződést, de valami gyanús lett neki, ezért utánakérdezett a helyzetnek Fővárosi Gázműveknél. A helyzet pedig az, hogy a…..
IncubusLOL 2010.02.24 13:32:38
@atpijkamo: ROFL