Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suket_zenesz

27 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb kockatermék a láthatáron: A Kinektron nevű cég lép a pályára ezzel a kocka alakú szinti-szekvenszer kombóval, a K-DSC-1-gyel. General MIDI hangforrás van benne, patternszekvenszerrel meghajtva, és érdekes, nem szokásos interakciókat ígérnek a tervezők (van benne…..
Dynaudio DBM50 monitorpárt és TC Electronic Impact Twin interfészt lehet nyerni a most indult facebookos játékkal. Mindössze egy like-ot kell nyomi itt. A nyertes nevét augusztus elsején hozzák nyilvánosságra. ..
Ősszeállt a Cakewalk és az iZotope, most kedvezményesen vásárolható meg három nagymenő termékük. Az eredetileg 99 dollárba kerülő Z3TA+ 2 és Rapture, valamint a 249 dolláros Stutter Edit (összesen 447 ugye) most egyutt 199 dollárért elvihető. Ez így 50%-nál is nagyobb…..
Szép és átlátható kezelőfelület, 2 oszcillátor, 1-1 szub-, és zaj generátor, 12 szűrő, 2 LFO és ADSR, modulációs mátrix, mono és polifón mód, különálló effektszekció jellemzi a legújabb Steinberg VST-szintit, a Retrologue-ot. A hangszer a Cubase 6.5-ös verziójában lépett…..
Érdekes koncepciónak tűnik az LSR Audio két új pluginje,az SK Drive és SK Bright, darabonként 9 dollárért. Mindössze egy gombbal vezérelhetjük őket: a Drive dinamikus, csöves hatású torzítást eredményez, a Bright pedig a magasabb frekvenciatartományokban hoz létre extra…..
Ismétlés a tudás appja - tartja az ősi geek mondás, és az 576 KByte ennek szellemében adott karácsonyi ajándékot az olvasóinak/vásárlóinak: egy ingyenes alkalmazást, amivel az 576 KByte régi számait lehet olvasgatni. Az app egyelőre iPhone-ra és iPadre elérhető, de január…..
suket_zenesz 2011.12.21 18:11:55
ilyen van: pcvilag.muskatli.hu/irodalom/begins/news.index.html
576 nincs köztük, pedig igény lenne rá...
Vastagbot Vastagbot 2011.12.01 21:41:00
...mivel mindig elgépelem a vastagbőr blog címét, ezért létrehoztam a vastagbot.blog.hu-t. nem, nem őket reklámozom. tényleg mindig elgépelem. így most itt is van tartalom, nem csak egy blog.hu főoldal. szerinted is túl közel vannak egymáshoz a billentyűk és olyan hatalmasak az…..
Eriktől kaptuk a lenti videó linkjét, és én nem bírok betelni vele. Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki olvasta George „Aljas rohadék vagyok a karaktereimmel” Martintól a Trónok harcát meg a folytatásait, nem is beszélve a minap véget ért tévésorozatról (vigyázat,…..
A nyan-szócska a japánok által használt hangutánzó szó a macskanyávogásra. Szomorú módon nem rég az interneten a Rebecca Black-vírust megszégyenítő energiával vált ismertté ez a kifejezés, méghozzá egy videó által, ami legvalószínűbben a pokol valamelyik legsötétebb…..
Félrefordítások Bronzkori ágyú 2011.02.21 10:55:00
nyos korábbi beküldése volt a főmorzsa, most ismét egy szép darabot kapunk tőle:Informatikus vagyok, szóval tudom, hogy programot néha nehéz fordítani. De van pár eset, amikor ez nem ad mentséget az általános műveltség teljes hiányára.Az Empire Earth egy 2001-ben megjelent játék…..
suket_zenesz 2011.02.22 13:52:14
@Bobby Newmark: a crysis warhead nevű játékot próbáltad már? kiemelkedően jó a magyar szinkron benne :)
Tanfolyamokat indít a magyar Adobe-képviselet, a Trans-Europe azoknak, akik az ő Audition-platformjukon szeretnének a továbbiakban hangokat feldolgozni, szerkeszteni. Rádiósokat, televíziós hangmérnököket, riportereket, multimédia producereket várnak rájuk, két fokozatban, kezdő…..
A csendes őrültek újabb - ketrecen keresztül etethető - példányát ajánlom szíves figyelmetekbe, akinek egyik fő produkciója a Super Mario játék zenéjének eldobolása. A délutáni etetés előtt megtekinthető, simogatható.totyizselének köszönöm a linket!..
Nagyon mulatságos easter eggre hívta fel a geekek kollektív figyelmét a geekwithcurves.com tegnap: a Firefly című sorozat kellékesei megtudták, hogy Nathan Fillion, a Firefly főszereplője megszállott Han Solo-rajongó, és a rövid életű sci-fi-sorozat forgatása alatt mindent…..
suket_zenesz 2011.01.14 11:31:52
@J u l e s:
igen, vágom, hogy űrhajó van benne. ahogyan a moonban és a pandorumban is.
a vicces scifi űrhajó nélkül pedig a faq about time travel. ez két külön mondat, ponttal elválasztva :D
Végig arra gondoltam, hogy vajon ott lesz-e az a szürke ló a színpad mellett, egyszer csak megjelenik-e, vagy valami, de sajnos nem történt meg, úgyhogy nem tudtam bizonyítani létét. Talán majd jövőre. A ló helyett voltaz az óbudai Fő téren  adventi fények, hó, forraltbor,…..
IDDQD Videojáték matrjoskákról 2010.12.07 10:13:00
Na melyik fejlesztőcsapat annyira őrült, hogy matrjoskababák főszereplésével készítsen játékot? Természetesen Tim Schafer cége, a Double Fine. Igaz, Schafernek nincs sok köze a játékhoz, mert a Stacking című program a Brütal Legend művészeti vezetője, Lee Petty projektje…..
suket_zenesz 2010.12.07 11:17:51
myVST Demo : basic 64 from myVST on Vimeo. A de la mancha, az ingyenes szoftszintik egyik specialistája is elkészítette a maga C64-emulátorszoftverét, Windows/VST plugin formátumban. A basic64 megcsinálja a klasszikus SID-chip hangját, és még annál sokkal többet: burkolót a…..
B-oldal TOP1 házistúdió EVÖR 2010.08.23 07:47:00
Foglalkoztunk már házistúdiókkal, de ez az alábbi videó számomra a non plus ultra. Ez nem a Kasza Tibi-vonal, ez itt kérem igazi live act, "mindenhangszerenjátszás" és ráadásul EGYBEN van a dolog. Persze valaki ezt mind meg tudná csinálni, csak SZOBÁJA nincsen.....
Keanu Reeves (egy film erejéig biztosan) visszatér a sci-fikhez!  A közeljövőben elkészülő Passengers című filmben Jim Preston szerepét alakítja majd, aki társaival egy 120 éves csillagközi utazásra szánja rá magát. Készen állsz rá, hogy Neot az űrben lásd?  A The…..
suket_zenesz 2010.05.23 15:06:45
@volánrulz: Nem mondtam, hogy Mátrix sötét volt :)
Bár vidámnak se nevezném, leszámítva a harmadik részt, amit végig röhögtem kínomban...

Az egyik legjobb vidám scifi pedig (nincs is benne űrhajó!) a "Frequently asked questions about time travel". Kötelező darab, na persze a Moon, District9 és Pandorum után :)
Az Amidio iHolophone-ján elvileg szinte mindenki tud játszani: a karikákon lévő hangok egy skálán belülről érkeznek. A hangminőség szenzációs, 64 bites audiómotor van mögötte, az ár pedig 7 dollár (van ingyenes, butított verzió is). Tájékoztatáshoz innen juthatunk...
Rázzadbéjbe! Sind Wir Einstein? 2010.04.16 13:31:00
Izgalmas hippi animáció ..
Kristálytisztán emlékszem, hogy bonanzás korszakom 1991-ben, egy általános iskolai táborban kezdődött. Barátaimmal profin megválasztott fedezékekből előugorva, rajtaütésszerűen próbáltuk megpaskolni a felsőbb éves lányok fenekét. Mindez kiváló hecc volt, amíg a csajok fiúi…..