Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d.bali

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sapa Fehérvár AV19 kanadai vezetőedzőt igazolt. Az 55 éves szakember hat évet töltött az NHL-ben, ahol az Edmonton Oilers másodedzője volt. A magyar bajnokcsapat közleménye szerint ezután Európában dolgozott vezetőedzőként. Megfordult Németországban, ahol a Köln és a Berlin,…..
"Nem nevezném magamat vezetőedzőnek, edző vagyok, aki átmenetileg ellátja a vezetőedzői feladatokat, amíg a vezetés nem talál végleges megoldást" – mondta blogunknak Énekes Lajos, aki hétfőn harmadszor lett a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője. Mindannyiszor…..
"Bízunk benne, hogy az első három sorból kimaradóknak, akik kevesebb játékidőhöz jutnak, plusz motivációt jelent a fejlemény" – mondta blogunknak Énekes Lajos edző. Három sorral kezdi az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornát a Sapa Fehérvár AV19, de a folytatásban négy…..
d.bali 2010.09.04 19:40:05
@OliBLOOD: pedig benned volt minden bizodalmam! :-( de az eddigit is thx
ha lenne vkinek streamje írja meg köcce
2011. április 17–23. között Magyarország rendezheti a divízió 1-es világbajnokságot. Erről péntek kora délután döntött az IIHF kongresszusa. A tornára a Papp László Budapest Sportarénában kerülhet sor, a magyar szövetség lefoglalta létesítményt. A feljutásért…..
d.bali 2010.05.21 18:30:05
A szurkolói mag helyéről már volt korábban egy vita! jegkorong.blog.hu/2010/01/25/hol_legyen_a_tabor !!!! :-D :) Továbbra is tartom magam ahhoz a nézetemhez, 115-118-as szektorban legyen a "hangos mag"
Már csak 361 nap és kezdődik! :)
Az első harmadban úgy kezdtünk, mintha nem is kezdtünk volna. Nem lehet kifogás a korai meccsidőpont, mert ez az ellenfelet is ugyanúgy érintette. Jó páran alábecsülték ezt a koreai csapatot. Énekes Lajos értékelte így a látottakat. A válogatott edzője hozzátette, Lengyelország…..
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
Az első harmad eleje egyenlő erők küzdelmét hozta az EBEL-negyeddöntő 2. meccsén, a vezetést is megszereztük Palkovics révén, ám utána a bécsiek fél órája következett, ennek eredményeként nemcsak egyenlíteni tudtak, hanem előnybe is kerültek. A harmadik felvonásban aztán…..