Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dugulas11

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megbízható, korrekt duguláselhárítást, dugulás feltárást vállalunk hétfőtől vasárnapig 0-24-ig. Kiszállásunk ingyenes Budapesten és Pest megyében, több csapatunk biztosítja az 1-2 órán belüli megérkezést. Áraink korrektek, előre letisztázottak, semmi félrebeszélés, vagy drága plusz költség nem…..
1-2 órán belüli kiszállás Székesfehérvár és környékén éjjel-nappal. Duguláselhárítás profi géppel, falbontás nélkül, tisztán. Akna takarítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás, csatornázás, csőrepedés javítás, csőtörés javítás. Vízszerelés: ázás megszüntetése, téli ürítőcsap cseréje,…..
Duguláselhárítás gyorsan, garanciával, ingyenes kiszállással Budapesten a xiii. kerületben. Vízszerelési munkák precízen, éjjel-nappal a xiii. kerület portáján Angyalföldön.             Ingyenes, 1-2 órán belüli kiszállás Budapesten éjjel-nappal a xiii. kerületből…..
  Duguláselhárítás xiii.kerület, womás csatornatisztítás xiii.kerület,csőkamerázás xiii.kerület: gyorsan, tisztán, garanciával, ingyenes kiszállással Budapesten belül a xiii.kerületből indulva.   Ingyenes, 1-2 órán belüli kiszállás éjjel-nappal Budapesten, 13.kerületben.   Duguláselhárítás…..
Angyali segítség a mindennapokban. A sajnálatosan beköszöntött korona vírus idején és utána is fokozottan fertőtlenítve dolgozunk non stop. Cégünk hosszú évek óta dolgozik azon, hogy a lakosság háztartását és kertjét rendben tartsa. Legyen szó egy eldugult lefolyóról, egy fürdőszoba…..
 Egy EU-rendelet szerint az unió területén a vasútnak fizetnie kell a késésekért: egyórás késésért a jegyár negyedét, kétórásért a felét kell visszatéríteni. A vasúton utazók jogai szélesednek, az EU szerint jobb minőségű szolgáltatásra számíthatnak az…..
Mostanában arányában több az átalakítás, felújítás, mint az új építés. Míg egy új építésnél elkerülhetetlen, hogy készüljenek tervek, amik alapján a kivitelezési munkák is beárazhatók, a felújítások nagy része tervek nélkül készül. Hogyan készülnek ilyen…..
Építkezel? Hülye-e vagy? 2008.01.19 16:46:00
Néhány éve egy ismerős ismerőse kért meg, hogy fejezzek be egy lakásfelújítást, mert a felesége, aki műszaki ellenőrt játszott, az idegösszeomlás határán van, s ő mint férj nem ért semmihez. Megkérdeztem úgy mellékesen még az első telefonbeszélgetéskor, hogy a felesége…..