Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juventino81

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cesar Millan magyarázatot közölt a nagy vihart kavart malac megtámadási ügy kapcsán, amiben azt állítja: a nézők nem értették meg a kontextust, ő mindent jól csinált. Az állatvédők továbbra is a fejét követelik, pár szakértő pedig csendesen elmélkedik azon, miért teljesen rossz a magát suttogónak…..
Ropogós tészta, lágy sajtok, finom sonka és egy marék friss rucola! Ez a piadina sfiziosa, amit legutóbb Ferrara szívében kóstoltunk! Az Este család kastélyától csupán két-háromszáz méterre található a Mordicchio (cím: Piazza Sacrati 9/Piazza Sacrati 3, 44122 Ferrara) nevezetű „piadina szentély”…..
Napirokk Mire elég 100%? 2012.11.22 12:18:58
Tudom, hülyén hangzik a cím, pláne egy olyan koncert után, mint amilyet tegnap adott a Gotthard az A38-on. Mégis, ezzel tudnám leginkább kifejezni, mit érzek a buli kapcsán, melynek egyetlen másodpercét sem bánom és egyetlen kifizetett forintot sem sajnálok érte. A svájci zenekar…..
Baljósló nagyzenekari ütemekkel nyitott, a Régi csibészekkel zárt az ország leghosszabb ideje létező rockegyüttese tegnapi telt házas koncertjén az Arénában. Kiderült, hogy a közönségnek továbbra is Presser kell az élvezethez, Kóbor János pedig egyre inkább…..
juventino81 2012.10.07 23:30:53
Az csak nekem tűnt fel, hogy VÉGIG olyan világos volt szinte, mint a koncert előtt???? Ezt valaki magyarázza meg nekem, mert nem tudom elképzelni, hogy ez véletlen volt. Ezáltal nálam a hangulat kb. harmadára csökkent. Lézershow, meg fények, meg gyönyörű dalok, amiknek sötétben kellett volna felcsendülni, hogy teljesen magával ragadja az embert, erre kb. annyi volt az egész, mint ha még mindig a fő attrakcióra várnék koncert előtt, csak kicsit hangosabb volt a zene. Szerintem a szimfónikusokkal mellélőttek Kóborék. Vagy ahogy valaki már írta előttem, néha beszálhatott volna Mecky a számok végére, egy refrénre. Nem volt folyamatos a buli, nagyon leült ilyenkor a hangulat. Sajnos néha a szívem szakadt meg a már említett körülmények miatt, ugyanis a számlista szinte tökéletes volt, legalábbis számomra. Babylon, Addig élj, Hajnali óceán, Napot hoztam... pont ezek a kedvenc számaim, nagyon örültem nekik. Mondjuk az Égi vándort sajnáltam, hogy így játszották csak. Értem én, hogy Kóbor csalódott volt, hogy "csak" egy Aréna jött össze, de azért neki kutya kötelessége, hogy azt a 13 ezer embert szórakoztassa és ne éreztesse velük, hogy kb. "leszarom, mi nem ezt akartuk, kapjátok be". Én nem éreztem az 50 év jelentőségét. Ez számomra egy volt az 5 Omega koncert közül, amin voltam és sajnos a leggyengébb... Pedig annyira de annyira vártam, hogy csak na.
Még egy dolog: melyik szám volt a himnusz két része között??? Nálam az volt a tetőpont.
90 A Szépség és a Szörnyeteg 2010.02.23 13:03:00
Év: 1991 (de nálunk '92 decemberében mutatták be a mozikban) Nemzetiség: amerikai (többé kevésbé) Egy valóságos tündérmese. Elvarázsolt herceggel kastélyostul, szépséges lányostul. Igaz szerelemmel, őszinte ármánykodással. A Disney vállalat kitett magáért ezzel a…..