Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rádokádok (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Avatar után Hollywood rákapott a 3D-re, de ki gondolta volna, hogy a piros-kék szemüveget lassan újságolvasáshoz is felkaphatjuk. Már pedig erre készül Európa legnagyobb példányszámú újságja, a Bild című német lap, ami előre láthatólag augusztus 28-án és szeptember 26-án…..
Nemrég írtunk az Auchanban vásárolt játékról, amiből valahogy eltűnt a kód, a naiv ügyfél meg hiába csapkodta az asztalt, senki nem vállalta a felelősséget. A történet végül jó véget ért, a forgalmazó korrektül megoldotta a problémát, György pedig tanult a hibájából…..
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
rádokádok (törölt) 2010.06.25 20:10:57
rádokádok (törölt) 2010.06.25 20:13:13
Több posztunk is volt az első Starbucks végtelen hosszan lebegtetett megnyitásáról, ezért nem hagyhattam ki a fenti internetes műalkotást, utólag is megünnepelve, hogy végre lehet drága nemzetközi porkávét kapni Budapesten is. A Starbucks-nyitásról írt a Szívlapát és a…..
rádokádok (törölt) 2010.06.17 12:57:44
IDDQD Videojátékok a jövőből 2010.06.17 09:12:00
Az E3-on megtudhatjuk, mivel fogunk játszani idén karácsonykor, meg jövőre - ami tök jó dolog, de ha belegondolunk, annyira azért nem nagy szám. Előre látni max. egy évet? Na bumm. Most előre fogunk látni 25-öt! A cracked.com fotosopperei lesznek ebben segítségünkre, akiknek heti…..
rádokádok (törölt) 2010.06.17 12:49:46
A választási eredményeket látva derék Maszopos prominenseink lelkében úgy szökkent szárba a pánik, ahogy a kannibál gyerek születik: rágta magát bentről kifelé. A gazdatest hiába igyekszik palástolni szenvedését optimista nyilatkozatokkal, a ded minden igyekezet ellenére…..
rádokádok (törölt) 2010.04.13 15:28:44
A múltkor már összeszedtük azokat a hazai reklámkampányokat, amelyek láttán a legtöbb embernek ökölbe szorul a keze és tikkelni kezd a szeme. A negatívumokat persze sokkal könnyebb meglátni a dolgokban, így nem csoda hogy annyi példát hoztatok fel az Algopirin reklámoktól kezdve…..
Mesterházy Attila szereti a nyakkendőt. A bizsergetően izgalmas értesülés a létező leghivatalosabb forrásból, az MSZP honlapjára kitett "bulvár interjúból" derült ki, amit egy vidéki kampányfellépésre menet az autóban rögzítettek. A szocialisták…..
rádokádok (törölt) 2010.03.23 11:11:02
Legalábbis A New York Tribune 1910-es, bevándorlókkal foglalkozó száma szerint. (Amúgy ez valami zsidó trükk, hogy a zsidón kívűl szinte minden más nemzet úgy néz ki, mint egy retardált bűnöző?) <----Gyengébbek kedvéért, ez vicc...
Mi sem tudjuk, hogy fake (annyira nem is érdekel), mindenesetre itt a sztori: valaki állítólag feltörte Vona Gábor azóta törölt iwiwes accountját, és az ott található levelezésről készült screenshotokat kitette a netre. További infók az üggyel részletesebben foglalkozó…..
Nem szabad elsikkadni a hír fölött: a Nézőpont Intézet felmérése szerint jelenleg a leginkább aktív népességből, tehát a 30 és 44 év közötti választópolgárok közül mindössze 4% adná a voksát az MSZP-re. Ez azért durvaság. Persze sejthető volt, hogy a végletekig hitelét…..