Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fleaflu

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember csak bemegy az Aldiba, hogy megvegye a hétvégi sört, ropit, tojást, aztán egyszer csak hopp, szembejön egy bicikli. Gyanús ez, gyanús, hiszen a hasonló üzletekben csak veszélyes romokba lehet belefutni, amelyek maximum az utca túloldaláról, éjszaka, sűrű ködben látszanak…..
Fleaflu 2015.03.27 15:22:24
IDDQD A 100 gigabájtos játék 2015.03.13 18:09:14
Azt hiszem, bocsánatot kell kérnem a Dead Rising 3 patchétől, amire tavaly úgy kiakadtam, amiért 13 gigabájtos bírt lenni. A Star Citizennek ugyanis ezt egy teljes nagyságrenddel sikerült überelnie. Jó, ezúttal nem patchről, hanem a teljes játékról (illetve annak klienséről) van…..
Fleaflu 2015.03.14 01:45:32
@Gerilgfx: Mondjuk nem képkockánként lesz 100 giga.
Mi sem akarunk kimaradni az év eleji listapornóból, pláne hogy a blogban már hagyomány, hogy megkérjük a magyar játéksajtó egy-egy prominensét, mondjon véleményt az elmúlt év legjobbjairól (korábbi évek itt: 2010, 2011, 2012, 2013). Ezúttal hat kiváló férfi osztotta meg…..
Akinek valaha volt macskája, az pontosan tudja, hogy ezek a végtelenül cuki, de néha dermesztően aljas dögök szeretnek magas helyekről lelökni tárgyakat. Just for fun. Legjobban Teddy, a gazdája szerint is seggfej macska 19 másodpercével tudnám megvilágítani a…..
Fleaflu 2014.01.15 17:59:24
@Mad Mind: És a gazdád tudja hogy a számítógépéről kommenteket írogatsz? :D
Megint egy durva hullámvölgyben van a blog, Stökinél megvan a gyerek, én simán csak lusta vagyok, a többiek meg szerintem azt sem tudják, mi az indapassos jelszavuk. A lényeg azonban, hogy a Microsoft bejelentette az új Xboxot, és bár a PS4 esetén még volt kedvem arról írni, mennyire…..
Egy ideje már őrizgetem ezt a fórumlinket, de most ellövöm, mert éppen vasárnap délutáni könnyed szórakozásnak való kis marhaság. A NeoGaf olvasói viccelődtek azon, hogy ismert videojátékok címéből kivettek egy-egy betűt úgy, hogy a cím továbbra is értelmes maradjon, majd…..
Nemrég megjelent ugye Borderlands 2, igen kellemes folytatás lett. A játék hazai forgalmazója meglepett egy sajtóajándékkal (amiért sajnos csak múlt héten küldtem futárt), és míg a játék kritikájának az Indexen volt a helye, ennek inkább az IDDQD-n van, mert mind a retro-, mind a…..
IDDQD Neked ez nem jár 2012.09.15 09:09:07
A régi rossz vicc szerint a pszichiáter az az ember, aki a sztriptízbárban nem a műsort, hanem a közönséget figyeli. Hogy a gémerszájtokon nem a híreket, hanem a kommentelőket figyelő látogató micsoda, azt nem tudom, de időnként ez a vidék fentről pusztítandó vasútnak és…..
Összességében nekem nincsenek illúzióim a nőknek a játékvilágban betöltött szerepéről, például ezért is indítottam annak idején a heti játékcsaj rovatot. Azt sem gondolom, hogy a játékokban megjelenített erőszaknak jelentősége lenne az elszaporodónak mondott erőszakos…..
IDDQD A Sony legrosszabb ötlete 2012.05.29 14:00:00
Nem ez lesz életem leghosszabb posztja: a hírek szerint a Sony beadott egy olyan szabadalmat, ami megállítja az épp futó játékot csak azért, hogy benyomjon egy reklámot.Nekem összességében nincs bajom a reklámelhelyezéssel, az sem zavarna, ha telepakolnák a Need for Speed következő…..
IDDQD A kínaiak tudnak lopni 2011.06.18 08:57:23
Amikor pár hete-hónapja a Digital Reality bemutatta a Dead Blockot, az átlagosnál több cinizmussal felvértezett szemlélőben esetleg felmerülhetett, hogy jé, az a cucc egyszerre nyúlja a Team Fortress 2 és a Left 4 Dead hangulatát, stílusát és külsőségeit. Namost ezek után mit…..
Hétvégén, azaz 14-15-én MondoCon lesz a BNV-n. Ez az első félév legjelentősebb animerajongói eseménye, összegyűlnek a mangaléták, animesterek, cosplayboyok és hentai fighterek, aMondo vagyok, nem mindennapi látvány lesz. (A mondatban szereplő szójátékok maradandó hatásaiért…..
IDDQD Iszik és vezet 2011.04.17 09:39:00
Bemutatjuk a világ vitán felül legjobb játékgépét, egyben az "ilyen kérünk karácsonyra" listánk aktuális éllovasát, az Octane 120 Pro Beer Arcadce-et. A Dream Arcades nevű, játéktermi gépek építésére specializált cég gyártja, 6000 dollár plusz szállítási…..
A kérdés persze nem abszolút értékben, a játék által termelt profitra vonatkozóan merült fel, hanem a fejlesztés költsége, és a termelt bevétel arányával kapcsolatban. A minap a fejlesztők elejtették ugyanis, hogy a játékuk 140 ezer dollárból készült, és már 70 milliót…..
Érdekes tanulmány végeredményét tette közzé a Continental gumigyártó (innen is üdvözlök minden egyes volt munkatársat): egy 2000 fős mintán azt mérték, mi jelentősége van annak, ha valaki úgy vezet az életben, hogy mellette sokat nyomja a kontrolleres-digitális változatot…..
Én ugyan megkockáztattam az az épületes kijelentésnek egy kérdőjelet, de eredetiben bizony kijelentés volt, Billy Bob Thornton, közepesen ismert, viszont Oscar-díjas hollywoodi színész-rendező-forgatókönyvíró-angelinajolievoltpasija mondta a Daily Telegraphnak adott interjújában.…..
Bizonyíték erre a lenti videó - valahogy a Blizzard cgi-filmjeiben meggyőzőbben mozognak a derék terranok, mint a Föld bolygón. ..
Remek komment jött Mukkától ehhez a bejegyzéshez: egy link, ahol egy 1987-es árlistát lehet megcsodálni. Sajnos a szken minősége nem a legjobb (vagy lehet, hogy már az eredeti is így néz ki), de azért jól olvasható rajta néhány horrorisztikus szám. Egy 286-os IBM-AT 640 kilobájt…..
Kudo Tsunoda, a Microsofton belül a Kinectért felelős csapat vezetője alighanem simán az idei világranglista élére ugrott nehézsúlyú-szabadfogású bullshitelésben a Game Informernek adott interjújában ezzel a fordulattal: Halo did an awesome job of building a first-person shooter…..
Az E3 környékén többen is megkérdezték tőlem, hogy mikor jönnek már a következő konzolgeneráció képviselői. A kérdés indokolt, elvégre az Xbox 360 2005 végén debütált, a PlayStation 3 és a Nintendo Wii pedig 2006 végén, vagyis majdnem öt, illetve négy éve. Ennyi idő…..
Emlékeztek még a Space Invaders-panoptikumra? Valami hasonlót találtam ma a szélesnagy világszőttesen, csak a Pac-Man szellemeivel. Az idén harmincéves játék négy szellemének neve Blinky, Pinky, Inky és Clyde, ők láthatók a bal felső sarokban. A többit tessék kitalálni, kettőt…..
Fleaflu 2010.07.08 16:38:31
Fleaflu 2010.07.08 16:39:12
Akár a Video Games Live-on is felléphetett volna Okada Teppej, ez a fiatal japán hegedűművész ugyanis azzal szórakoztatja a YouTube közönségét, hogy játékok zenéit cincogja el – de nem csak a háttérzenét, hanem a hangokat is, például azt, amikor Mario belefejel a…..
A Diggen akadtam rá a lenti képre (itt az eredetije), szerintem zseniális ötlet, és a kivitelezés is szép. A koncepció egyszerű: mi lenne, ha az – ahogy látom, főleg a Nintendo-játékokból ismerős – cuki és jóravaló játékhősök áttévednének egy nem éppen rájuk…..
Fleaflu 2010.06.06 09:12:34
@algi: Még jó hogy a kép a Wolf 3D-ből van ;)