Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsocsa

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keresetlen szavak a budakeszi oktatási helyzetről azzal a nem-titkolt céllal, hogy érdemi párbeszéd kezdődjön, végre. Felsmann-Vass Virág írása ..
Az, hogy lassan vége a nyárnak, szerencsére egyáltalán nem érinti a Balaton legjobb éttermeinek nagy részét. Egyre többen vállalják be ugyanis a szezon meghosszabbítását, illetve a téli…..
Befizetett pénzt visszaszerezni nagyon nehéz, többször levontuk már ezt a tanulságot. Ezúttal is a Vodafone panaszkezel sajátos módon: ahány ügyfélszolgálatos, annyi javaslat, miközben nem történik semmi azon kívül, hogy körbe-körbe szaladgál szerencsétlen ügyfél. Aki…..
A bőségkosár bűvkörében Szembe megyünk a főáramlattal. Nem azon borzadunk el, hogy átlagos jövedelem mellett nem vehető igénybe a családi adókedvezmény teljes összege, hanem azon, hogy ez az igény. Lássuk először a tényeket: a tavalyi évben összesen 180 milliárd forintnyi…..
zsocsa 2012.09.26 00:13:23
@Könnyen elkaptuk, uram!:
10éve nem voltam külföldön vásárolni\nyaralni.én lennék aki 620ezret keres.Itthon kajára 3 gyerek ruhájára sportra különórára..és a lakás törlesztésére na meg rezsire költjük.bocs tényleg vettünk 1 számitógépet nem olyan rég mert bekrepált a régi. na ehhez mit szólsz? Annyira utálom,hogy mi vagyunk gazdagnak titulálva de kérdem én hol az aranytömb amit keresnek rajtunk??normálisan megélünk.
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
Mint arról már bizonyára mindenki értesült, a mobilszolgáltatók sajátos módon értelmezték a józan ésszel kivitelezhetetlen telefonadót. Jakab Andor azt is megírta már, hogy ezzel a trükkel az adót is leáfázták, Ági a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnél érdeklődött,…..
  Tisztelt Praxis Blog!   A kisfiamnak egy szép hétfői napon egy kis bogárka mászott a fülébe Szegeden egy kerti pancsolóban. Mi a szülei épp nem voltunk vele, mert a szomszédban volt a pancsoló. Fiunk barátainak szülei látván gyermekem sínylődését ( komoly fájdalmai…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Egészen pofátlan extra bevételi forrást talált magának a fapados Ryanair. A szokásos trükkök, minthogy "utasdíj" vagy "webes becsekkolás" (nem fordítva kellene, ha nem fárasztják a személyzetet?) már rutinból mennek. A legújabb fejlesztés az önkényesen…..
Laci hagyta magát telefonon rábeszélni egy éves hűságnyilatkozattal a legnagyobb UPC-s internetcsomagra, aztán nézett, hogy az nem annyiba kerül, mint az előző. Talán azért túléli:A UPC egyik marketingese egy szép napon azzal keresett meg, hogy hűséges, jól fizető ügyfelük…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..