Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ync

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tartozom a motort divatból használók közé. Nekem sose lesz Wesco-csizmám, dióhéj-bukóm, hínárom a kormányon. Én a motorozást a praktikusságért, a döntögetésért, a kabrió-plusz feelingért és a közvetlen gépi élményért szeretem, pont letojom, mit gondolnak rólam…..
Robogó Vespával a világ körül! 2011.11.24 16:50:00
Sean Jordan az a típusú nemnormális ember, akit mindnyájan irigylünk. Ő is világkörüli útra ment, mint Kunio, és ebben is van magyar vonatkozás. Igaz, ez ma már nem olyan nagy ügy, csakhogy a 33 éves fiatalember egy Vespával indult neki, ami azért elég távol esik a túrázásra…..
A Merge Invisible csoport - név szerint Orosz Richárd és Türkoglu Füsun Ipek - október második felében közzé tett egy felhívását, amelyben önkénteseket vártak egy józsefvárosi tűzfal megfestéséhez. A felhívásról a blogon is olvashattatok. Két nappal ezelőtt felkeresett…..
Látják, ennyit érnek az eskük. Vagy legalábbis az én esküm. Nem hívő emberként úgy gondolom, hogy van párszor tíz évem a Földön, aztán nincs tovább, kukacgyomor-töltelékként végzem – esetleg környezetszennyezésként, ha elhamvasztanak. Tehát ebbe a párszor tíz évbe…..
Kunio elutazott. Pénteken délelőtt repülőgépre szállt, és a motort hátrahagyva hazament spórolni. Kell neki a pénz, hiszen jönne vissza. Vissza Magyarországra és vissza Afrikába. Az, hogy most nem sikerült neki, nem tántorítja el: munkába áll volt cégénél, és indul a…..
Annak idején, amikor az egész motorozás témát kezdtem, mentoraim alaposan felkészítettek rá, hogy itt azért az alkatrészek nem olcsók. Persze más tudni, és más szembesülni vele. Aztán meglett a Xelvis, és Attila, a szerelő mondta is, hogy a hátsó féktárcsa hamarosan megérik a…..