Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exbroker

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fantasztikus hír a Homár törzsolvasóinak, hogy a rendőrség pár órával ezelőtt lerohanta blogunk réges régi kedvence, a telefonos zaklatócégek etalonja, a Capital Partners irodáit a budapesti Belvárosban. Öt embert, köztük cégvezetőket és brókereket, a helyszínen őrizetbe…..
exbroker 2010.02.25 17:46:58
@öregmogyi: No comment. Csak azért no comment, mert te teljes mértékbe belelátsz a céges dolgokba, sőt a fejembe is. Tudod mi van benne, tisztába vagy azzal, hogy mit tudok és mik a hiányosságaim. Ugyan, ugyan... De tudod mit? Akár az is lehettem. Egy telefonbetyár...
exbroker 2010.02.25 17:52:22
@Marr: Szia! Nincs új cégnév. Nincsenek letiltott számok. A telefonszámok mindig nyilvánosan hozzáférhetőek voltak, honlapokról, céginfós rendszerekből stb. stb. Ha valaki letiltotta a számát, akkor az ki sem csörgött, hanem egy hang bemondta, hogy ezt a számot nem hívhatom. A "munkaidőről" reggel 7.30tól vagy 7.50-től délután 6ig, közben 1 óra ebéd és 2szer 10-10 perc cigiszünet. Nevezzük ezt inkább napirendnek. Az én napirendem még kiegészült azzal, hogy 5kor keltem, 7ig nézegettem a híreket, történéseket. Este mikor hazaértem, akkor gép bekapcsol és este 10ig (kereskedés zárásig) néztem a partnereim papírjainak alakulását.