Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomi888

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lövésem sincs, hogy ez most akkor vicc vagy nem vagy de, mert ez maga a tökély, kötelező végignézni és igen, régi, össze na karmold magad. Pacsi Karajnak! ..
A magyar sorozat az pont olyan, mint a Teleshop. Tele van termékelhelyezéssel, kiszámítható, mesterkélt és iszonyatosan unalmas. Talán csak annyi a különbség, hogy a tipikus magyar tévésorozat még a Teleshopnál is hosszabb, és gyakrabban tűnik fel benne Hujbert Ferenc. Hiába…..
tomi888 2012.10.22 23:03:46
A madridi székhelyű Serial Cut stúdió újdonsága az ExtraBold című könyv, amely csak ránézésre könyv, valójában viszont sokkal több annál. A kiadvány a dizájncég eddigi képanyagaiból állt össze, 320 oldalon mintegy 150 munkájukat láthatjuk, különböző típusú papírra…..
Napló. A társasház egyik lépcsőházában nincs gáz, majd egy hónapja. Mi csak tegnap hallottunk róla. Gázszivárgás volt ezért zárták el. Most viszont az e-on, finoman szólva is zsarolja a házat ill. a lakóit. Addig nem hajlandó megnyitni a csapot, amíg egy halom, fizetős…..
Miután képtelenek volt vevőt találni a manhattani házra, a patinás Woolworth-kúria tulajdonosa úgy döntött, hogy inkább kiadja azt. Havi 150 ezer dolláros lakbérével valószínűleg nem lesz népszerű az egyetemisták körében. A gótikus francia stílusú villát még…..
Peti, jobbra lent Az árakról 2012.01.14 18:49:00
Amint látjátok, eléggé élvezem az itteni életet, ma voltunk bent sétálni a többiekkel, a város is egészen gyönyörű (írok majd róla, csak még gyűjtögetek), azonban mint tudjuk, mindennek ára van. Norvégiában ez a mondás különösen igaz, mert általában elég magas,…..
tomi888 2012.01.20 16:11:29
  Épül már az ellenkultúra, épül nagyon. Régi-új alapja Schmitt Pál. Az ellenállók önkéntesen doktori címet írnak a nevük elé Facebookon, izzik a memegenerator.net, ha pedig a helyzet változatlan marad, gyakorlatilag április közepéig akad biztos pont az ATV-s agenda…..
Pár hete futottam bele egy furcsa kísérleti buszba a Deákon, gyorsan írtam is egy levelet a BKV-nak, hogy kiderítsem, mi a céljuk a meglepő tehénnel és melyik vonalra szánják. Kiderült, hogy nagy elképzeléseik nincsenek: rendszeresen tesztelik a gyártók járműveit, hogy képben…..
tomi888 2011.08.31 11:01:53
A forradalmi láz fűtötte kétharmados elszántság sok mindenre alkalmas, pl. nyugdíjpénzek lenyúlására, az alkotmány kiherélésre, elszámoltatással fenyegetésre, nyugati kritikusok számára kokik és sallerrek osztogatására. Szürke, hétköznapi, fennakadásmentes ügyintézésre…..
Az előzményeket ismerjük: a városvezetés úgy döntött, hogy véget vet a féktelen utcazenének. Első lépésként kitiltotta az aluljárókból a zenészeket, egytől egyig. Második lépésként engedélyhez kötötte, hogy a felszínen ki játszhat és ki nem. Állítólag zeneiskolai…..
Az Egy nap a városban blogon már többször hírt adtam tehetséges utcazenészekről, először Ferencet ismerhettétek meg, majd a népzene két fenegyerekét láthattátok. Most, azt hiszem, megtaláltam a legjobbak után a legrosszabb utcazenészt. Aki egyébként abszolút…..
Sokan ajánlottátok már a Rubent, ahová már hetekkel ezelőtt el szerettem volna menni, de a napi menüA: olyan étel volt, amit pont egy nappal korábban készítettünk el itthonB: olyan étel volt, amit egyszerűen ki nem állhatok.Múlt hétfőn viszont elmúlt minden akadály, így…..
tomi888 2011.02.28 11:30:56
@Stock: "csak én sajnos elvből nem megyek olyan helyre, ahol a szervízdíj nevű lehúzást erőltetik! népnevelési céllal!!"

???

Szerintem a szervízdíj pont az a dolog, ami a követhetetlen, nem adózott "borravalót" keretek közé tereli.
Régóta ígérjük, most itt van a 70-es évek 10 legjobb gitár riffje. A választás nehézségét, jól példázza, hogy több, mint két órán keresztül kerestük a versenyzőket. A 70-es években, valószínűleg a mariska-füstös hippi hangulatnak köszönhetően sok elszállós zenét…..
tomi888 2011.02.15 00:04:04
 Sziasztok%! Ez Az el ső bejedzésem é s szeretném megosztani veletke az este hihetetlt en történetét. Éppen jöttem hazab a Mori 3ból mikor találkoztam egy fdurcsa lénnyel. Leőször enm tudtam eldönteni, ohgy milyen lény ez, mivel félig ember volt félig macska félig pedig…..
tomi888 2011.01.22 14:30:10
Egy szakember szerint Budapest egyik legizgalmasabb projektje áldozatul esett a gányolásnak.Többször írtam már a CET-ről, ami szerintem most az egyik legizgalmasabb budapesti projekt: merész, eredeti, mégis esztétikus, tetszik a funkciója, az a szerep, amit betölthet a IX. kerületben…..
 Lehetne hőzöngeni, hogy nem elég a gyalogos lobbinak a Kós Károly sétánytól a Clark Ádám térig tartó hétvégi lezárás terve, aknamunkájukat a Vár alatt is folytatják. De a helyzet itt tényleg más. Lezárásról szó nincs, a terv lényege pusztán annyi, hogy át lehessen…..
A taxisoktól egyre többet hallom a panaszt, mondom nekik, hogy megállni tilosos utcákban még az utast sem rakhatják ki büntetlenül, mert a bekamerázott utcákban automatikusan verik rájuk a harmincezer forintot. Vélemények az azonos című írásunkról...
Évzáróként kirakom ide is az Indexre készült videómat az ital káros hatásairól: megittam egy üveg pezsgőt, hogy kiderüljön, mennyivel vezetek, lövök és kötéltáncolok rosszabbul, mint józanul, persze csak videojátékok alatt. Röviden összefoglalva: csak óvatosan! ..
Meglehet, tréfának szánták, de a legkevésbé sem volt vicces, amikor az új médiatörvény-tervezetet kritizáló ellenzéki képviselőknek fideszes honatyák gyűrűjében kellett elmondaniuk a hozzászólásukat. A legtragikusabb az egészben azonban az, hogy ebben a meglehetősen…..
Ugyanazért, amiért 2002-ben. Gazdasági ügyek? Nem. Ahhoz ők túl jól kommunikálnak, bármit el tudnak adni. Komoly lépések helyett látszatmagyarkodás? Ugyan, imádná a nép. A sajtószabadság lábbal tiprása? Legyünk őszinték, egy szűk, de annál értelmesebb réteget leszámítva…..
Óriási tévedés, hogy egy éttermi ebéd vagy drága, vagy rossz, mert én például számos olyan lehetőséget tudok, ami egyszerre rossz meg drága is. Tovább megyek, a kézenfekvő, olcsónak gondolt lehetőségek többnyire drágák és rosszak.Az irodaházak körül nyílt éttermek,…..
tomi888 2010.11.26 15:12:54
@HunLaci: Az Andreasból én rendelni szoktam, itt dolgozom a közelében. A kaják kicsit egysíkúak, de finom, és nagy az adag.

Amúgy ha étteremben eszik az ember, mindegy szerintem, hogy napi menü vagy nem, borravalót szokás adni. Ahol van szervízdíj, ott viszont nem feltétlenül.
Olvasónknak nem jött be a kedvezőnek ígérkező ajánlat.Tudom, hogy nem a hitelkártya, inkább a bedőlő lakáshitel a fő profilotok, de azért elküldöm, hátha valakinek tanulságos lesz, mekkorát lehet szívni a kedvező ajánlatokkal is, még ha nem is mérhető ez ahhoz, ha valaki a…..
Vastagbőr 09/11 2010.09.11 16:16:00
Tisztán emlékszem, hogy mit csináltam 9 évvel ezelőtt, 2001. szeptember 11-én, new yorki idő szerint 09:03-kor. Magyar idő szerint 15:03 volt. Előtte pár nappal kezdődött az egyetem, rohangáltunk tanárok után, hogy bekerüljünk a szemináriumokra, és az esti sörözésen járt az…..