Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boccsantás

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már rengeteg képző indít OKJ-s tanfolyamokat, számtalan lehetőségünk van. Azonban fontos, hogy alaposan mérlegeljük, hogy melyik intézménynek szavazunk bizalmat, mivel így a későbbiekben megkíméljük magunkat számtalan csalódástól. De mégis mire kell figyelni az…..
Már majdnem három millióan osztották meg a fenti videót, amin egy ismeretlen néni beül a wisconsini dobboltba, és eltol egy laza kis dobszólót. A boltosok állítólag semmit nem tudnak róla, csak besétált, pörgetett párat, majd elsétált. Megosztjuk mi is. ..
Boccsantás 2013.07.23 16:53:22
A TASZ jelenti Kedves Húgom! 2013.04.24 10:50:48
Borzasztóan örülök, hogy ilyen magas pontszámmal felvettek az egyetemre! Gratulálok! Hidd el, nekem sem esik jól, de a jelen helyzetben kötelességemnek érzem, hogy figyelmeztesselek azokra a veszélyekre, amelyeket magában rejt az a döntésed, hogy itthon fogsz egyetemre járni. Nem…..
Vajon mi visz rá egy nyugati nőt, hogy muzulmán legyen? A feminizmus új hulláma lenne ez, vagy csak menekülés a hétköznapok nyomása, a bulikultúra, a megfelelési kényszer elől? Az Independent brit lap három nemrég megtért nő példáját felelevenítve próbál meg az egyre…..
Subba Subba maraton 2013.01.20 15:38:21
Zsazsával az utolsó métereken. ..
Összesen százharminc, kézzel készült, káprázatos és méregdrága ruhadarabot tekinthetnek meg a látogatók a nyolcvanéves divattervező, Valentino kiállításán. Jackie Kennedy Onassis, Grace Kelly, Sophia Loren és Gwyneth Paltrow – csak néhány név azok közül, akiknek közel…..
Boccsantás 2012.11.29 16:33:43
   Az úgy volt, hogy megkaptuk mélen a könyvet még megjelenés előtt. Aztán az úgy lett, hogy másnap igen kótyagosan vettük a napi akadályokat, ugyanis éjjel egy után parancsoltuk ágyba magunkat, mert nem tudtunk nem olvasni a művet. (Ez utóbbi ennél a könyvnél…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Subba Fame Whore Norbi 2012.11.09 10:57:06
A jó ég tudja (cirkusz!) Norbi miért érzi fontosnak, hogy minden félkegyelmű Facebook kommentjét elolvassa, de valamiért még válaszolni is szeret nekik. Részünkről TúlHosszúNemOlvastamEl, de akit érdekel a szosziófotóhoz társuló szívbemarkoló irkája itt van: Igényes…..
Az elmúlt időszakban mondhatni túlságosan is sok szó esett sérült embertársainkról. Most nem az Alpok brutális leszámolásáról van szó természetesen, hanem a Csendesebben kolléga által is érintett, úgynevezett nyomorékokról mozgássérültekről. Na most nekem személy szerint a…..
Boccsantás 2012.09.11 08:38:15
@cirrmurr: Ha már a gusztustalanságnál tartunk, nem tudom, észrevettétek-e, hogy a naponta főműsoridőben vetített bűnügyi sorozatokban milyen előszeretettel mutatnak sokkoló(nak szánt) véres, borzalmas részleteket. Az nem zavar senkit?
. . Barcelona szűkutcás, viszonylag sötét történelmi Gotico negyedében alakították ki ezt az elképesztő otthont. A középkori falak közti, eredeti állapotában felújított teret az egyetlen fix tartófal mellett a konyhát és a fürdőt rejtő "fehér kereszt" tagolja. A…..
A szépen növekvő retket eszi a földibolha, sajnos. Ez egy apró kis fekete levélbogár, a krumplibogár rokona, csak sokkal kisebb, és ugyanúgy ugrik mint a kutyabolha. Apró kerek lyukat rág a növekvő retek levelébe. Ha elég nagy mértékű a kár, a növény nem is tud…..
Tisztázzuk mindjárt a legelején: iparművészeti, esztétikai szempontból az analóg (kar)órák vita nélkül a digitális kijelzős órák felett állnak - egyszerűbben fogalmazva jobban néznek ki, vagy legalábbis dizájn tekintetében többet lehet belőlük kihozni. A karóra egyben…..
Hat négyzetméteres lakás már szerepelt az Urbanistán - igaz azt Tokióban lehet bérbe venni. Most viszont egy hasonló méretű kéglit kínálnak eladásra a József utcában - mint azt az Ingatlan.net magazinja írja. A  2,9 millió önmagában nem tűnik soknak a "meditációs…..
Boccsantás 2010.04.01 19:43:48
Nem szeretem a Versace-t, mert általában a közönséges, giccses ruhák, kiegészítők jutnak az eszembe a márkáról. Erre az érzésemre ráerősít a mai citromdíjra jelölt platform szandál is, ezüst sarkával és részben ezüst talpával, plusz a rózsaszín csíkkal, és a…..
Boccsantás 2010.04.01 19:21:11
de Sade márki Előadás 2010.02.25 19:00:00
Előadást tartok egy gimnáziumban, mondandómat jól megválogatott képekkel illusztrálom, a hallgatóság zömében negyedéves diákokból áll, és kurvára nem érdekli őket az, amiről beszélek, engem viszont igen, egyrészt, mert az emberiség máig sem pontosan igazolható…..
Boccsantás 2010.02.26 10:25:58
@de Sade márki: Túl jó vagy erre a világra.
Boccsantás 2010.02.26 10:35:24
@de Sade márki:
Nézzük a motivációt:
"nem érdekli őket az, amiről beszélek, engem viszont igen.. másrészt, mert jól megfizetnek érte, és legfőképpen, mert egy tanár cimborám megkért rá.
...
És persze a sok dekoltált, miniszoknyás 18 éves picsa látványáért.."

Carpe Diem.

Te fasz.
Boccsantás 2010.02.26 12:28:39
@de Sade márki: Te kezdted, de én kérek elnézést.
Szerintem nem jól álltál hozzá az előadáshoz. Ha nem az a célod, hogy taníts és nevelj - ami kiderült az írásod elején -, akkor ne panaszkodj. Az is kiderült, hogy eleve benned sem volt meg a tisztelet a diákok iránt. (Nem idézem újra a szavaidat, de mit éreznél, ha a te 18 éves lányod ülne ott?) Igen, ebben a korban tombolnak a hormonok, ez megnyilvánul a lányoknál és a fiúknál is. De belőlük lesznek a felnőttek, és rajtunk is áll, hogy milyenek. Felelősek vagyunk tanárként, szülőként.

Ezért kérdeztem, hogy van-e családod? Úgy neveled-e a saját gyerekedet, hogy egy ilyesfajta - bocs, de unalmasan megtartott - előadáson is tudjon viselkedni?

Lehet, hogy művelt vagy, de valami nagyon hiányzik. Talán csak nem szeretnek az istenek (ha érted a célzást, bár én nem tudok latinul).
  TuRuL_2k2 túl azon, hogy a Mandiner főszerkesztője, rendszeresen remek linkeket is passzol az Urbanistának. Legutóbb például ezt. A Mátyás térre hirdetett, állapotát tekintve "felújítandó" kecót az ingatlanos egy frappáns felütéssel (Nem szereti a tereket, és…..
Boccsantás 2010.02.23 21:58:07
 Volt már ugyan udvaron álló házikó a szigorúan vett Belvárosban is, de az egyrészt nem volt eladó, másrészt nem volt ilyen mesebeli. (Igaz viszont, hogy olyan zöldbe volt burkolva, amit egy-két ingatlanos már-már ősfásnak nevezett volna). Ez a Dohány utcai kulipintyó viszont…..
Boccsantás 2010.02.23 18:32:49
@haziko-tulaj: szintén Szegeden élek, nem nagyon örülök, hogy házikó-tulaj is... Alapvetően igaza van abban, hogy nem ér rosszhiszeműen fikázni, de arra meg nem ér atombombával fenyegetőzni. Egy józanabb reagálásra talán még egy-két bocsánatkérést is kapott volna, és mindjárt jobb szájíze lenne a reklámnak.
Csak nehogy aztán Szegedet is lebombázza, mert valaki rosszat szólt.