Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehérvár Kapitány

0 bejegyzést írt és 364 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy olvasom, tüntetésre készülnek Székesfehérváron a Vásárhelyi úti lakótelepen élő kihűlt emberek. A helyi fűtésszolgáltató ugyanis a lakók tartozására hivatkozva elzárta a csapokat. Megint.     Bonyolult és szövevényes ügy ez az egész, én is foglalkoztam…..
Mint arról már tudósítottunk, a Kockát és a Hibridet jegyző Vincenzo Natali már jó ideje tervezi William Gibson sokak által műfajteremtőnek nevezett Neurománcának adaptációját. Bleeding Coolnak adott interjújában most azt is bejelentette, hogy pár napja már az első…..
Fehérvár Kapitány 2010.10.08 20:57:55
Az Amerika Kapitány mozifilm forgatásához már hozzáláttak, Joe Johnston rendezésében készül az alkotás és Chris Evans játssza a főszerepet, ő dobálhatja a csillagos pajzsát a németek arcába. Kikerült a világhálóra néhány fotó a forgatásról, egyelőre ezeken nem látható…..
Fehérvár Kapitány 2010.09.09 21:19:45
Subba WTF: Leszbikusok királynője 2010.08.05 13:59:00
Hallgassa akinek két anyja van, nincs jobb dolga, ráér, akármi.     ..
Fehérvár Kapitány 2010.08.05 20:30:51
Szerdán este dobta be egy szívtelen gazda Ozzy-t, a saccperkábé egy kéthónapos cicalányt az Indexnek is otthont adó irodaépületbe. A kis, tigriscsíkos, kissé háromszögfejű macskalány jól van, hála Kati kollégának, aki vette neki parizert meg tejet. Sajnos én nem tudom…..
Fehérvár Kapitány 2010.07.29 06:54:27
@juliusbond: uh...az már kemény :-D
Fehérvár Kapitány 2010.07.29 07:06:06
@EvilHedgehog: Az ázsiaiak Alkohol Báróval is nehezebben boldogulnak. Ellenben a nagy piros ázsiai ország lakói macskuszt is fogyasztanak (egyebek mellett). Furcsa népek laknak arrafelé...
On the Spot Orania – Johannesburg 2010.07.04 14:56:00
Eszterrel félórán át vitatkoztunk telefonon. Ő negyedik napja Johannesburg legkeményebb negyedeit járja fekete bandák védőgyűrűjében (máskülönben valószínűleg már nem élne vagy bedrogozva, szexrabszolgaként ismerné meg Afrika legsötétebb bugyrait, így viszont befogadják,…..
Fehérvár Kapitány 2010.07.05 08:50:39
@Dr.Zomboss: Nem csak az európai kultúrára jellemző amit leírtál. :-) Nekem az is feltűnt más kultúrák történelmét olvasva, hogy bizony ők is kizsákmányolták a gyengébbeket. Indiánok az indiánokat, afrikaiak az afrikaiakat, ázsiaiak az ázsiaiakat. Sőt a mongol hadjáratok idején ázsiaiak az európaiakat is.
Brazília kiesett – szinte ez lesz valamennyi sporttal foglalkozó napilap szalagcíme az elkövetkezendő órákban. Egy pillanatra azonban álljuk meg, és tekintsük meg, mi történt a világbajnokság egyik, hanem a legjobban várt negyeddöntőjén, a Hollandia-Brazília találkozón,…..
A ghánai válogatott ma este játszik Uruguayjal, és ha legyőzi a dél-amerikai csapatot, az első afrikai csapat lehet, amelyik bejutott a focivébé legjobb 4 csapata közé. Sajnos Uruguay sem bíz semmit a véletlenre, átalakított középpályával készül, és nemcsak Suarez veszedelmes…..
Elvtársak, egyetlenegy dolgunk maradt mára nekünk és fiainknak: úgy búcsúzni a világbajnokságtól, ahogy beköszöntünk oda: odaadással, figyelemmel és a minket figyelők tiszteletével övezve, feledve a második meccs teljes kudarcát. Mutassuk meg, hogy a brazilok ellen mutatott…..
Fehérvár Kapitány 2010.06.27 11:57:29
@Selkath, Bloemfontein díszpolgára: Hülyeség, az egész nem igaz. Messziről jött ember azt mond amit akar.
Aki ellátogat Csaba testvér erdélyi gyermekotthonaiba, és belenéz a kis lakók szemébe, csillogást, derűt, vidámságot, a boldog gyerekkort véli felfedezni. Miközben legtöbbjük annyi borzalmat élt át, ami egy egész életre is sok volna.   - Amikor gyermek születik, vele egy…..
Fehérvár Kapitány 2010.06.21 17:36:41
@gonosztojás: Kissé tán' bunkó leszek most - senkit nem akarok megsérteni - de nem ez az amiért a kereszténységet "kitalálták"?
Fehérvár Kapitány 2010.06.21 17:45:30
@gonosztojás: Hehe..naja. Mondjuk nagy mágus az öreg... a filmben mondja, hogy még a helyi rendőrök is gyűjtést szerveztek, hogy egy magyar kislánynak el tudjanak valami fizetős kórházban végezni korrekciós lábműtétet, mert kacska volt a lába, a helyi TB meg nem finanszírozta. A dévai ortodox főpap vagy ki, meg rendszeresen visz kaját a gyerekeknek, sőt még a helyi ortodox zsidó közösségből is visznek. Mondjuk ő meg azzal is kompenzál, hogy a gyerekeknek kötelező magyaurul ÉS románul is tanulni.
Fehérvár Kapitány 2010.06.21 17:51:15
@gonosztojás: Szia. Megjegyzem, ez is jellemző, hogy nem az ortodox románok kezdik ki először...
Kéksárkány Tájékoztatás 2010.06.18 17:47:00
Kénytelenek voltunk ujra betenni a blogot, hogy el tudjatok érni minket a kérdéseitekkel.A mircünk elérhető, ott vagyunk többet.Pinalábbiakat böngészőbe másolva elértek minketwebchat.freenode.net/irc://irc.freenode.net:6667/BlueDragonFrissítve:Megvagyunk nyugalom. Bár a szervereinket…..
Indafotóblog Cicapéntek! 2010.06.18 08:48:00
Vigyázat, aki nem bírja a cukiságot, az tegyen fel egy sötét szemüveget, apró macskák következnek, tocsogó monitorok, sipítozó barátnők és egyéb nem várt mellékhatások várhatóak. ImreMészáros: Blue eyes Easy_Performer: Giccs amari Daweed: ül amari Gyenis: A nagy…..
Fehérvár Kapitány 2010.06.18 16:52:40
Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség. Szeptember 4-én fel is vonulhatnak a heterók az Andrássy úton, hogy kifejezzék, milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat. A szervezők…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Vastagbőr Orbánék akcióterve 2010.06.08 14:55:00
Orbán Viktor nagyon tökösen beszélt a Parlamentben, mikor ismertette a napokban kidolgozott gazdasági akciótervet. Szimpatikus! A kormány az új gazdaság és felelősségvállalás megalapozása jegyében bankadó bevezetését kezdeményezi, tárgyalásokat indítanak a közüzemi díjak…..
Fehérvár Kapitány 2010.06.08 15:31:27
@eszkep: Ha lenne valami közöd az árakhoz, akkor nem állítanád azt az árakról amit leírtál. De azért köszönöm a tartalmas választ. (Te kevered a konyakot a brandy-vel)
Fehérvár Kapitány 2010.06.08 15:42:24
@eszkep: Nem emlékszem rá hogy sértegettelek volna. De akkor sem vagy tisztában az árakkal. Amiket leírtál például a pálinka és a gyümölcsízű szeszesitalok relációjáról igaz, de szerintem ezt mindenki tudja. De azt hogy az igazi pálinka kétszer-háromszor annyiba kerül mint az igazi francia konyak, abban tévedsz. Sajnálom, hogy nem tudod a jövedéki adós tudásodat megosztani velünk, látom egyéb kommenteket tudsz írogatni és pl. szerénységemet lehülyézni. Egészségedre.
Fehérvár Kapitány 2010.06.08 15:50:16
@eszkep: Semmi gáz. Egyébként a konyak-brandy viszonyában valóban lápos talajra tévedtem, mint azt most megtudtam. Úgyhogy már csak a emiatt is megérte. (Értsd: én úgy tudtam a brandy a konyak ötletes utánzata, de ezt egy francia ürge mondta. Most látom, hogy valóban egy brandy "altípus"). :-) Egyébként arra célzol, hogy a termelőkön fog segíteni a jogszabályváltozás->Több hazai készítésű szeszesitalt tudnak értékesíteni?
Flying Dutchman Cici és popsi 2010.06.08 08:43:00
Mivel elég fáradt vagyok, most csak egy fotó-összeállítást kaptok.Így szurkol a fehérnép  Hollandiának:    ..
Csak erős idegzetűeknek, tényleg, nem vicc. Nem töltöm át Indára, inkább ne terjesszük. Tessék. Katt! Én szóltam.  Más: A 1749-es telefonszám felhívásával egyszeri 200 forintnyi pénzadomány juttatható el az ár- és belvízkárosultakhoz. Ha segíteni szeretnél, akkor…..
Fehérvár Kapitány 2010.06.08 08:45:27
@eMBé: Semmi gáz. Az énekes a további vallomása során is ugyanazt állította mint korábban: szabálytalanul előzte a BMW-t Budapest irányába...
A köztelevízió eddig hitelt érdemlően kiegyensúlyozott, vasárnap esti közéleti magazinja „A szólás szabadsága” dinamikus változáson ment át a kormányváltás óta. A műsor a Kósa és Szijjártó urak által tett mondatok és ennek következtében fellépő forint…..
Fehérvár Kapitány 2010.06.07 10:16:52
@balközép: :-) Szerintem érteni engem. De ha nem... én azt gondolom, hogy nem sikkes balos embernek a régi rendszerre mutogatni, mikor negatív példával kíván élni egy összehasonlításnál. Pláne egy olyan média esetében, ami mindíg is kiszolgálta az adott kormányt függetlenül attól hogy közmédum.

A 80-as években egyébként nem csak a média viszonya volt gázos, mai szemmel nézve persze.

Az írással egyébként egyetértek.
Fehérvár Kapitány 2010.06.07 10:37:56
@az igazi Sipi: nem tudom elképzelni, hogy a jelenlegi magyar politikai baloldal keménymagja a nyolcvanas években demokrata volt. Ha tetszik, ha nem 2010 - ben még ugyanazok a politikusok vannak baloldalon túlnyomórészt (és részben az ún. jobboldalon is). Azért ezt a tényt ne vitassuk már el. A blogírót természetesen nem minősítettem, de feltételezem amikor szavazás volt, nem a Jobbikra tette le a voksát.
Fehérvár Kapitány 2010.06.07 11:07:42
@az igazi Sipi: "Csak a szépre emlékezem..." :-) A Kossuth térre vonulok és tüntetni fogok a hétfői adásszünet visszaállításáért. Sajnos a kritizált műsor vasárnap este megy.
Szíjjártó Péter Kósa Lajos nagysikerű, Görögországot emlegető nyilatkozata után azt nyilatkozta, hogy "badarság" azt gondolni, hogy politikusi nyilatkozatok befolyásolnák a tőzsdét és az árfolyamokat. Nos másnap nehezen megállapítható okból Szíjjártó rátett egy…..
Fehérvár Kapitány 2010.06.06 14:17:30
@Josselin Beaumont: Szerintem az EU nem pénzintézet. Ergo segíteni sem tud. Az EKB szerintem csak az EUR-ral és az eurozónával foglalkozik. Ezek funkcionális szerep, tehát nincs olyan, hogy én most kivételesen a magyarokat fogom defibrilálni a forintjukkal együtt. Adósságunk elsősorban az IMF felé van. Azzal hogy hogy az EU ide befektető multikat támogat akár közvetve is, sérti a versenyjogot - ezért tilos->EU direktíva. Miért nem fektetett Kínába? So... szerintem ha államcsőd lenne, megint az IMF-hez lehetne csak fordulni. Rájuk viszont él az amit írsz. De az IMF láthatóan nem aggódik, legalábbis erről nem olvastam sehol.
Fehérvár Kapitány 2010.06.06 14:21:43
@Fapuma: Elnézést a nyehért. :-) Honnan tudod hogy nem vagyok ló? Kikkérem magamnak. Én ló vagyok. Szép hosszú lábaim vannak és nagy ... @

Kész, a vitát lezártam. Legyakjuk a világot és kész. Miközben nincs államcsőd, csak Kósa meg Szíj baromságokat beszél. Bezzeg amikor kéne' akkor nem vagyunk ilyen fontosak. Accsudába.
Fehérvár Kapitány 2010.06.06 14:34:18
@Léopold: HÁHÁ... ötös... nem is figyeltem...
Ez a kérdés azért érdekes, mert Ausztria nem tartozott a győztesekhez, hanem az osztrákok és magyarok együtt harcoltak első- és másodsorban is az osztrák érdekekért. Mégis 4300 km2 és 350 ezer fő (ebből kb. 65ezer magyar) Ausztriához csatolásáról döntöttek Trianonban.…..
Fehérvár Kapitány 2010.06.05 09:26:32
@szaqarb: Hát szántsák be a hegyeket. :-D Egyébiránt - mint azt valaki korábban írta - az antant nem ismert el olyat, hogy Magyarország független országként. Az viszont, hogy figyelmen kívül hagyták azt, hogy a magyar nemzetiség fele az országhatárokon kívülre kerül, az egyértelműen szemétség volt.

@Valaki1: Te meg vedd be a gyógyszert. Mi köze az I. VH-nak Izraelhez? Ha ennyire izgat a téma, pattanj el az IQSYS hadifogoly adatbázisához és keress rá az általad jól ismert zsidó nevekre, tudod olyan goldosokra, de van másmilyen is. Megláthatod milyen sokan estek el magyar zászló alatt teljes szívükkel harcolva.
Kövér László tegnap négy év után levágatta a haját. Tudjuk, hogy politikai okokból nőtt ilyen sokáig, ezért egy nagyon fontos kezdeményezést ajánlanánk figyelmébe.A Mexikói-Öbölben a hetek óta a tengerbe ömlő olajat, ugyanis emberi hajjal próbálják felszívni, mert a haj…..
Fehérvár Kapitány 2010.05.30 10:07:28
Vagy pedig minden eddiginél jobban kiöntött a Meszes patak. Kicsi Tomika az EasyJet e havi ajánlójában lőtte  Genf felé menet a fenti, bizonyító erejű képet Európa kulturális fővárosáról. Tessék, a mindig huhogók el nem készült nagyberuházásokról károgtak, és ehhez…..
Fehérvár Kapitány 2010.05.25 10:52:13