Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MRO HISTORIA Könyvkiadó

53 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2011-es felvételi ponthatárok 2011. július 22-től (péntek) a www.ponthatarok2011.hu oldalon megtekinthetőek!..
Felvételi ponthatár? www.ponthatarok2011.hu A 2011-es felvételi ponthatárok 2011. július 22-től (péntektől) megtekinthetők!..
A 2011-es felvételi ponthatárok 2011. július 22-től (péntek) a www.ponthatarok2011.hu oldalon megtekinthetőek!..
www.ponthatarok2011.hu Friss hírek, könyvajánlók, nyelvtanulási információk, továbbtanulási lehetőségek, ponthatárok 2005-től a legfrissebbig, felsőoktatási intézmények bemutatkozása, stb.   A 2011-es felvételi ponthatárok 2011. július 22-től (péntek) tekinthetőek…..
2011. május 2-án, hétfőn megkezdődtek az írásbeli érettségik!  A megszokott módon, az első nap magyar nyelv és irodalom volt a tantárgy, amivel a diákok szembesülhettek. A további napokon, tehát kedden matematika, szerdán történelem, csütörtökön választott nyelv, míg…..
40 irodalom és 40 nyelvtan tétel. 35 egyetemes és 35 magyar történelem tétel. Minden, amit tudnod kell a szóbelire! Most csak 1325 Ft/db! Az akció május végéig tart! Rendelj most, hogy jól sikerüljön! www.felvesznek.hu..
40 irodalom és 40 nyelvtan tétel. 35 egyetemes és 35 magyar történelem tétel. Minden, amit tudnod kell a szóbelire! Most csak 1325 Ft/db!Az akció május végéig tart! Rendelj most, hogy jól sikerüljön! www.felvesznek.hu..
Az MRO HISTORIA Könyvkiadó pár hete már a Partvonal Kiadó néhány kiadványát is forgalmazza.   Az alábbi könyvek érhetők el kínálatunkban az említett Kiadótól: –        Mike Evans: Hogyan vizsgázz sikeresen?…..
Az MRO HISTORIA Könyvkiadó érettségire felkészítő könyvei a sikeres vizsga megszerzésében nagy szerepet játszanak.   Ajánljuk kiadványainkat: –        olyan tanárok részére, akik előkészítőt, felkészítő órákat tartanak az…..
1. Magyar érettségi feladatsor-gyűjtemény – KözépszintenVAGYMagyar érettségi feladatsor-gyűjtemény – Emelt szinten2. Irodalmi adattár érettségizőknek – Középszinten és emelt szinten3. Magyar szóbeli érettségi témakörök – Középszinten és emelt…..
Magyar:1. Magyar érettségi feladatsor-gyűjtemény – KözépszintenVAGY Magyar érettségi feladatsor-gyűjtemény – Emelt szinten2. Irodalmi adattár érettségizőknek – Középszinten és emelt szinten3. Magyar szóbeli érettségi témakörök – Középszinten és emelt…..
1. Történelem érettségi feladatsor-gyűjtemény – KözépszintenVAGYTörténelem érettségi feladatsor-gyűjtemény – Emelt szinten2. Történelmi adattár érettségizőknek – Középszinten és emelt szinten3. Történelem szóbeli érettségi témakörök –…..
Ismét megrendezésre kerül immáron 11. alkalommal az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás 2011. január 21-22-én.   Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is előadásokkal, felsőoktatási intézményekkel és egyéb oktatásban érdekelt, szakképző iskolákkal, programokkal…..
A központi felvételire való jelentkezési határidő: 2010. december 10. A központi felvételi megírásának időpontja: 2011. január 22.   Az MRO HISTORIA Könyvkiadó minden évben eleget tesz kötelességeinek, céljainak, így olyan könyveket, újdonságokat ajánlj és jelentet…..
Kiadónknál, az MRO HISTORIA Könyvkiadónál idén is elérhetőek lesznek a nagysikerű OFIK kiadványok, melyek a következők:  - Felsőoktatási felvételi tájékoztató – 2011. szeptemberben induló képzések Érettségizetteknek  - Mesterképzések…..
Kiadónk, az MRO HISTORIA Könyvkiadó minden év elején (és természetesen év közben is) iskolákat látogat meg könyveivel. Hogy hogyan is kell ezt érteni?   Dobozos vagy borítékos könyvkiküldéseket szoktunk iskolákkal egyeztetni, majd lebonyolítani azért, hogy:…..
Számos új kiadvánnyal bővült kiadónk kínálata a 2010/2011-es tanévre. Az újdonságok közül kettőt emelnék ki részletesebben: Magyar felvételi feladatsorok 3. (8. o.)Matematika felvételi feladatsorok 3. (8. o.)   E két könyvünk jellegzetességei, főbb…..
2010. július 1-én az MRO HISTORIA Könyvkiadó általános iskolás könyveinek ára megváltozott, kivéve egy könyvet*. A régi 987 Ft-os ár helyett 1190 Ft-ba kerülnek a kiadványok.  Kiadónk több éve nem változtatta árait, de idénre az emelés szükségessé vált a kedvezőtlen…..