Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geucsa

0 bejegyzést írt és 434 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pöttyök vs. kockák. Mai kérdésünk két ismert emberhez és az általuk, a napokban viselt összeállításhoz kapcsolódik. Kezdjük Brad Goreski-vel, aki nemrég egy, a Dior által támogatott gálavacsorán vett részt New Yorkban, ahol a Dior (mi más) 2014-es őszi/téli…..
geucsa 2015.01.12 14:40:39
Mai eldöntendő kérdésünk a népszerű One Direction zenekar egyik tagjához, Harry Styles-hoz kapcsolódik.Tegnap rendezték meg Londonban az idei British Fashion Awards-ot, melyen Harry Styles is részt vett. Bár az ifjú sztár nagy és elkötelezett rajongója a Saint Laurent márkának,…..
geucsa 2015.01.12 14:36:01
Megjelenésük után rövid idővel máris egy ország rajongja az itt most meg nem nevezett közösségi eladogatós oldal mélyen emberi sorsokat bemutató filmecskéit. Ahogy a néniék adják el a nippeket, meg Józsit, aki csoppereket épít és aztat is eladja. Magyarország, 2014:…..
Alimento Facepalm 2014.08.19 08:12:35
A napokban írtam az eboláról egy cikket, amiben a NaturaHírek a C-vitaminnal akarta gyógyítani a betegséget. Akkor még vicceltem az eb ólával, mert hát jó ötletnek tűnt és az ember azt gondolná, hogy ilyen irányban azért van érzéke az embereknek és nem veszik komolyan. Aztán ma…..
geucsa 2014.08.26 15:03:23
Alimento A csodálatos fürjtojás 2014.08.22 14:27:48
Egy cukorbetegeknek szóló blogban találtam rá a fürjtojásra, ami a posztban írtak és a hivatkozáskén megadott honlap szerint egy univerzális gyógyszer, tucatnyi nyavalyát képes meggyógyítani. Hát egyből felvidult a lelkem, hogy egy újabb csodaszerrel bővült az eddig sem szűk kínálat – csak tudnám,…..
A hvg.hu-t  eddig nem a bulvárportálok között tartottam számon, de a lenti cikk olvasása után elgondolkodtam: vajon közéleti írásaik is ennyire megbízhatóak? Jó, tudom, ez a gasztro rovat, de a hitelesség ott is elvárható. Lássuk csak, mit írnak:  Limabab, rebarbara levél,…..
Egyik kedvenc szerzőm, Kris Gunnars örvendeztette meg olvasóit egy 11 grafikonra komponált népegészségügyi témájú cikkel, melynek alaptézise, hogy a modern táplálkozási szokások tehetők felelőssé azért, hogy a világon egyre több kövér, szívbeteg, cukorbeteg létezik és a…..
geucsa 2014.08.14 14:02:14
@lavór: A vitaminok beépüléséhez elég pár gramm, amit amúgy is elfogyasztunk a napi egészséges étkezések során. És ha lehet ezek a zsírok is az egészségesebb fajtákból kerüljenek ki. Szerintem a zsírokat sohasem szabad isteníteni. Bőven elég például az a kevés növényi olaj, amit a salátánkra teszünk dresszingként.
Sajnos a kemencében sült csülök a kedvenc ételem. Annak is a jó ragadós, zsíros része. :)
geucsa 2014.08.14 14:45:28
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: Köszönöm! :)
A szkeptikusról régebben olvastam pár bejegyzést.
Alimento Eb óla fakó 2014.08.13 16:25:10
Kedvenc szórakoztató honlapom (NaturaHírek) ismét megörvendeztetett a felhőtlen kacagás örömével.  Az elmúlt napokban több olyan cikk megjelent a világhálón, ahol az ebolát ráolvasással, ebolás váladékból készült homeopátiás készítménnyel és egyéb, hasonló komolyságú módon gyógyítanák. Most viszont…..
Alimento Víz - Varázsvizek 2014.07.22 07:31:31
A vízzel és a vízfogyasztással kapcsolatban nagyon sok kritikusan szemlélendő tartalom fordul elő a világhálón. A kínálat félelmetesen bőséges, nem is tudtam teljes terjedelmében felgöngyölíteni, csak a legfontosabb témák kiemelésével tudom bemutatni, mennyire félre is mehetnek egyes esetekben a…..
geucsa 2014.08.14 12:57:18
@klebsiella: Imádom a pillecukrot. Lehet, hogy csatlakoznék a hívők táborához, de csak a pillecukor miatt :)))
Nem kell mindig küzdeni a ráncok ellen, vannak, akiknek kimondottan jól áll. Maximálisan idetartoznak a ráncos pofikájú ebek, akik a mai posztunk főszereplője. Legyen bármilyen fajtáról szó, amelyiknek egy kicsit is lehet gyömöszkélni a kis arcocskáját, nálunk már nyerő.…..
 "Pár napja ezzel a csigával hozott össze a sors. Nővérem szerint igen aranyosan kandikál a csápjaival, hát beküldöm" - írta nekünk Gergely és mi csak egyet tudunk érteni: a meztelencsiga igenis lehet cuki. Aki pedig még mindig nem hiszi, kattintson a hajtás utáni…..
Közeleg a fesztiválszezon és ezt bizony a H&M is jól tudja... Immáron hagyománnyá vált, hogy a népszerű, svéd fast-fashion divatmárka minden évben megjelentet egy-egy lookbook-ot vagy kampányt, melyben a közelgő nyári zenés programokhoz kínál fiatalos, laza, valamint…..
geucsa 2014.04.28 10:54:44
@halaloszto: Egyetértek. :)
Folytatjuk nagysikerű "Hajtrend" sorozatunkat, amelyben különféle népszerű és kedvelt frizurákat mutatunk be.A mai részben a kis túlzással évszázadok óta népszerűségnek örvendő "Pompadour" fazonról olvashattok és arról, hogy hogyan lett a XVIII. században még női…..
The Decade That Made Us... Nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb hazai divatanyagot mutathatunk be Nektek itt a HeStyle-on. A Nemeslaki Dániel által fotózott és Kiss Márk által stylingolt editorial-t főként a '80-as évek bróker öltözködése és az első Calvin Klein fehérnemű…..
geucsa 2014.01.02 13:38:03
Őszi szettek H&M módra. Vészesen közelítünk a nyár vége felé, így nem csoda, hogy máris megérkezett a népszerű, svéd fast-fashion márka legújabb, 2013-as őszi kollekcióját bemutató és népszerűsítő lookbook fotósorozat. A kollekció lényegesen letisztultabb a…..
geucsa 2013.08.26 13:48:46
@Azeroth87: Ezek szerint Te a melegítőnadrágos, vagy farmeros igénytelen férfiakat szereted. EZ gáz. Szerinted egy férfi magával ne törődjön és a divattal sem, hanem vegyen fal valamit, amit éppen talál? Ez is gáz. Ha minden férfi így viselkedne, akkor találnál olyat, aki első ránézésre teszik neked? Ha igen, akkor nagyon érdekes az ízlésed és érdemes építkezések környékén pasiznod. :)
A szett szerintem is borzalmas, de erről már nyilatkoztam korábban, így nem is ezért válaszoltam, hanem a harmadik mondatod miatt.
geucsa 2013.08.26 13:52:31
@vaczkor: Messze van ez a high-endtől. Attól, hogy furcsán kinéző darabokat kreál, még nem lesz high-end. A high-end az alapanyagnál kezdődik, a H&M meg nem arról híres, hogy felső kategóriás anyagokat használ. Ha high-end akar lenni, akkor legalább harmincszoros árakkal kell dolgoznia, de akkor is messze a legolcsóbb luxus cég lenne.
geucsa 2013.09.08 20:18:40
@Azeroth87: Egyáltalán nem vagyok egyik sem. Te mondasz simán baromságokat, amire csak ilyesmit lehet írni. Nem is értem, mit keresel ezen a blogon, ha nem kedveled azokat a férfiakat, akik foglakoznak a divattal és magukkal.
Újabb játékot indítunk a HeStyle-on, amely fiatalabb olvasóink körében biztosan népszerű lesz. Magyarországon szeptember elején mutatják be a mozik, a hatalmas népszerűségnek örvendő fiúcsapat, a One Direction dokumentumfilmjét, amely a "This Is Us" nevet viseli. A filmben teljes…..
Tegnap rendezték meg az idei MTV Video Music Awards díjátadó gálát New York-ban, ahol Justin Timberlake is tiszteletét tette, hiszen életműdíjjal jutalmazták, sőt még az egykori fiúbanda, az N Sync is összeállt egy fellépés erejéig.  A popsztár az eseményre a fekete-fehér…..
geucsa 2013.08.26 13:40:01
Újabb programajánlóval jelentkezünk, ezúttal a zenét és a fesztiválozást kedvelőknek! Nagyot téved az, aki azt hiszi, hogy véget ért az idei fesztiválszezon, augusztus 18-tól kezdődik ugyanis a háromnapos B my Lake fesztivál, melyet közvetlenül a magyar tenger partján,…..
geucsa 2013.08.15 15:36:54
Ugyanekkor lesz a Strand fesztivál Zamárdiban. Én oda megyek. strandfesztival.com/programok/
Tehát összehoztuk a kettőt és szerintem @nevetkőzzcsakszopnifogsz! egy harmadikra (SZIN) gondolt, amikor azt állította, hogy már csak egy fesztivál lesz, tehát már 3 feszt. Érdemes volt az említett bejegyzés.
geucsa 2013.08.23 18:42:01
@nevetkőzzcsakszopnifogsz!: Természetesen belátom. :-)
Végéhez ért egy újabb YourLook éra, ezzel a poszttal lezárjuk a rovat jelenlegi szezonját, melynek utolsó szereplője Soma és az általa beküldött letisztult, nyári szett. Kedvencünk a táska, melyről egyáltalán nem gondoltuk volna, hogy onnan van, ahonnan az olvasható a kép alatti…..
geucsa 2013.08.14 10:13:47
@cSo: :) Állat kérdés. A Lidl testvére.
Végéhez közeledik a 2013-as YourLook szezon, hamarosan indul a közönségszavazás, melyen a legjobb szettet keressük majd!Most azonban jöjjön a szezon utolsó előtti fotója, melyet Tomi nevű olvasónk küldött be egyik kedvenc, nyári összeállításáról. Mi a véleményetek…..
geucsa 2013.08.13 14:11:04
@Hédinke: Pedig ez olyan zakó. :)
Bár már túl vagyunk néhány fontosabb eseményen, azért még bőven akad választás azoknak, akik csak most indulnának el fesztiválozni, például egy újabb Balaton parti rendezvény, a B My Lake.Tipprovatunk új, mai részében így tehát  a szabadtéri koncertekhez és nyári…..
geucsa 2013.08.13 14:08:23
@nevetkőzzcsakszopnifogsz!: Egynél több lesz az biztos, de tényleg lehetett volna hamarabb is ez a poszt. Igaz nélküle is fel tudtam öltözni a fesztiválokra. :)
HeStyle Itt a Zara őszi kampánya! 2013.08.05 12:26:49
Budapest, te csodás! Végre megérkezett a a Zara legújabb, őszi kollekcióját népszerűsítő és bemutató fotósorozat/kisfilm, melyet fővárosunkban, Budapesten készítettek!  A Boo George által fotózott, fekete-fehér kampányban Marlon Teixeira, Arthur Gosse és Yuri Pleskun…..
Folytatódik a YourLook, sőt van egy jó hírünk is azok számára, akik még szeretnének részt venni a rovat idei szezonjában: meghosszabbítottuk a jelentkezést, így aki megmutatná kedvenc összeállítását, az még augusztus 4-ig még küldhet nekünk fotót. Ezután viszont…..
geucsa 2013.08.02 09:53:02
@Adrienne Puskás: Persze, hogy van benne valami. Csak nem szépség, harmónia, ... semmi pozitív. Általában az emberek megnézik a nagyon rondát és a nagyon szépet is, csak más-más érzést vált ki belőlük. Szerinted a hozzászólások alapján ez melyik kategória? Még egy megjegyzés: hamár szó nem létezik. Utálom, ha valaki helytelenül ír.
Frissítő Wayfarerek a nyári hőségben! Új kollekcióval jelentkezett nemrég a Ray-Ban, melyben az ikonikus Wayfarer fazon kapott új, fiatalos és üde ruhát. Az Ice Pop nevet viselő kollekcióban hat darab, átlátszó keretű és különböző színű Wayfarer kapott helyet, melyek 160…..
geucsa 2013.07.30 14:57:11
@cSo: Ezek nekem is tetszenek, bár a Half Nelsonos is kezd nagyon gyakori lenni. Egy olyasmit már vettem is.
Régen az egyik kedvencem a Kim Dzsong Il szemüvege volt. :)