Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dominorbi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon szeretnék minél felelősségteljesebb munkát vállalni, szeretném itthon hasznosítani tapasztalatomat és tudásomat, nyilatkozta alig két hete blogunknak Fekti Bálint friss diplomásként. Vágya valóra vált, a héten kinevezték az FTC utánpótlásának élére…..
Az olasz válogatott mindent megtett az A csoportos világbajnokság kiesés elleni körének utolsó játéknapján a bent maradásért, de az erőfeszítések hiábavalóaknak bizonyultak. Mivel a csoport másik meccsén a franciák magabiztosan verték 5-3-ra a kazahokat, Olaszország csak akkor…..
dominorbi 2010.05.18 16:08:52
@Gaudi: mit kell Fortunának áldozni?
dígo kutyakarompörkőtöt ke enni.
Egyébként szerintem ugyanolyan könnyű a jövő évi csoportunk mint a szlovéniai volt vagyis NEHÉZ, de nem lehetetlen!!!de mit várunk?én még egy ennél is nehezebb csop.nak örültem volna, mondjuk svéd,finn,dán,magyar csak hát...
dominorbi 2010.05.18 16:27:41
www2.tsn.ca/window/mwhc2010/video_player.aspx

Kanada-cseh
HD minőségben
Október elejére megépül a Ferencvárosi TC új jégpályája – ezt Rieb György, a klub elnöke mondta el blogunknak. A Millenárishoz hasonló mobil jégpálya sátras fedést kap, de a kiszolgáló létesítmények utánpótlás-mérkőzések lebonyolítására is alkalmassá teszik majd…..
dominorbi 2010.05.11 21:43:33
@Teemu: Szerintem a folyamatosan szitkozódo, köpködő foci meccseken szocializátodott néhány tucat hoki"szurkolóról"van szó, ideértv hokisanyukákat akik gyerekeik lelenlétében anyáznak, parasztoznak, örjöngenek végig minden meccset. Szóval, én is egyetértek az elöttem szólóval. Mindenesetre a hír jó és talán a monopol helyzetben lévő erzsébeti csarnok horrorisztikus jégbérlésárait is lejjebb viszi egy kicsit, vagy legfeljebb megyünk mi is, amatőrök a ligetbe edzeni.
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
Azok a játékosok, akik utoljára kerültek ki a vb-csapatból, semmivel nem rosszabbak, mint azok, akikkel az utolsó pillanatig küzdöttek a bentmaradásért, értékelte az eseményeket Énekes Lajos, a válogatott edzője. Szerdán előbb az derült ki, hogy Szuper Leventéhez ragaszkodik…..
Jó mérkőzést láttunk kedden, bár egyik csapat sem ment úgy, mint az első találkozón, értékelt blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Ma is a speciális játékhelyzetek dönthetnek Bécsben, és az, hogy melyik csapat lesz felszabadultabb. "Jól kezdtünk, az…..
dominorbi 2010.02.25 17:02:22
@jágör68: nézd meg jobban ez a 16.-ai Fehérvár-Klagenfurt stream-je. Szem mairól nincs stream, felesleges letöltögetni
dominorbi 2010.02.25 17:31:44
@Devo209: azt írja hogy 25.én 19:00-tól lesz meccs, de melyik?
Eseménydús mérkőzésen győzött a Dab.Docler a Ferencváros ellen idegenben. A hétfőn Dunaújvárosban megsérült Jánosi Csaba nélkül kiálló zöld-fehérek ma sem adták olcsón a bőrüket. A gyors vendéggólra hamar érkezett válasz, és aztán több, mint fél óráig nem is…..
dominorbi 2010.02.25 10:50:34
@OliBLOOD: A tyúk v. a tojás tipikus esete, vagyis a játékosok kezdtek először túlzottan keménykedni, színészkedni stb. és erre reagált a bíró vagy ő kezdett el szétfújni és a játékosok reagáltak...Lényeg, sok volt a színészkedés, magasbot és valaki így látta valaki úgy, mint ahogy mi is, ilyen a hoki. Én is túlzottnak tartottam a 2.-ban a sok kiállitást, de a bírót is megértem, hogy megakarta fogni a meccset.