Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csikai81

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
csikai81 2013.06.27 17:02:26
@Attila64: Például az USÁT egy fekete irányítja, és vannak pármilliárdan, akik odaköltöznének.
csikai81 2013.06.27 17:08:16
@kockabela: Túl magas volt, hogy ne üssem le :-)
csikai81 2013.06.27 17:11:13
@Attila64: Ja, igazad van, tényleg egyetlen néger van az amerikai vezetésben, a többiek még tuti még a gyapotot szedik Texasban.
Leesett az első hó, egyre jobban vacogunk a sál-sapka kombó alatt is, hamarosan elérkezünk az év legrövidebb napjához - rohamléptekben közelegnek az Ünnepek. Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy most egy kis időre tegyük félre a tréfát és az ellentéteket. Álljunk meg egy…..
csikai81 2011.12.10 16:46:02
@Modor Tibi: Gratulálok Tibi, csak így tovább! Irány az újabb magasságok: Egyenlitő, Kurucinfó, sőt akár a csúcsok csúcsa: Fókusz!:)
Modorosblog A bőröndös pesti 2011.09.30 13:14:00
Manapság pedig leginkább gurulós bőröndös. Sok-sok évtizeddel ezelőtt még igazi bőröndöket cipelt - ezt váltották fel utána a praktikusabb, jugoszláv sporttáskák, majd a rutinos repülőtérre járóktól átszivárgó, lágyan guruló, nagykerekű bőröndök.Szeptember elejétől…..
csikai81 2011.09.30 23:04:02
@Hadrian77: Ez felénk úgy ismeretes, hogy ami Győrtől keletre van az Ázsia, ami Győrtől délre, az meg a Balkán.
Kedves Modor Úr!A fesztiválszezon újabb lendületet ad a sokak(?) által fontosnak tartott ügynek, a könnyűdrogok legalizációjának vs. a tiltás szigorításának. Számomra a probléma a “leszarom, van ennél fontosabb is” kategóriába tartozik. Tehát nem kívánok állást…..
Helló Tibi!Megint összehoztam egy cikket. Valaki az egyik poszt alatt megjegyezte, hogy még nem volt falunapos cikk (itt még tényleg nem, de a kiskedvenc Orkánságon igen - T.B), és azonnal beindította bennem a vezérhangyát, az eredmény pedig ez lett. Lehet, hogy ezért fatornyos kis…..
csikai81 2011.06.28 20:12:24
@hajdul: Igen, pont erről szól az írás utolsó, igen rövid része. Hosszú éveken át sikerült úgy részt vennem a helyi falunapon, hogy színpadi programot egyet sem láttam, kizárólag a kocsma-focimeccs-bál útvonalon zajlott a nap. A búcsúk ugyancsak hasonlóan teltek, bár azóta annyit módosult a helyzet, hogy a sátrak a focipálya mellé kerültek, így kénytelen az ember áthaladni közöttük, ha meg akarja nézni a meccset. Mondjuk tavaly is csak annyit töltöttem a sátrak között, míg megvettem a piros, kakasos nyalókát, aztán "hajrá Velkakoppány!"
csikai81 2011.06.29 11:14:28
@vitaygeorgina: Tényleg ők is fel akartak lépni, de emiatt összetűzésbe kerültek a színpad mellett a nyugdíjasklubbal, akik botjaikkal és banyatankjaikkal hősiesen visszaverték a támadást, így ők adhatták elő a műsorukat. És most jöjjön valami más: ma megkaptam a helyi újságot, és mit hirdetnek benne? Bágyogszováti Káposztafesztivál. A program természetesen kontrollcé- kontrollvével beilleszthető lenne a posztomba (Főzőverseny, Ihos József, Dupla Kávé)
  Mielőtt rátérnénk a mai olvasói posztra, bűn lenne a témában kapcsolódó brosúrát Blassiustól nem megemlíteni (Kréta: A szerelem és az álmok szigete!). Sziasztok! Arra gondoltam, egy-egy igényes útikönyv remek táptalajául szolgálhat a modoros fordulatoknak. A…..
csikai81 2011.06.08 11:16:44
@Hadrian77: Hát ez tény. Azt viszont évek óta nem értem, hogy abból a folyóból, amelybe a húsz kilométerrel lejjebb lévő falunál még az állatokat sem engedik megfürdeni, nehogy bajuk legyen, hogy lesz hirtelen, Győrbe érve Aranypart? Valami spéci tisztító-berendezés lehet elrejtve a vízbe a város határában?
csikai81 2011.06.08 13:11:05
@Magyarnaba: Bocs, összekevertem az irányokat, természetesen folyásiránnyal ellentétesen értettem a kilométereket. Egyébként annyiban megvédeném Győrt, hogy nem ott nyírják ki a folyókat, a Rábát már a minden EU szabványnak osztrák bőrgyárak lenullázzák, és egészséges, természetes habbal védik meg az élővilágot az utódnemzés és utódnevelés nehézségeitől.
Nézem ezt a kampányt meg az összes többi szánalmas reklámot, próbálkozást: "Itthon otthon van", "Jöjjön a Balatonra", "Élvezze velünk a magyar tengert" - nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Magyar Túrizmus Zrt? Itt is valaki megint jól járt.…..
Modorosblog Elkurvultak 2011.04.04 06:00:00
-Már nem akarom tudni, hogy ki csinált ipart a zenéből... tudod, az a baj, hogy hiába eredeti és tehetséges bárki is - a hírnév, a siker és a pénz mindenkit megront előbb vagy utóbb. Mint a hatalom. Persze az elején elhatározzák, hogy ők aztán soha nem változnak meg és…..
csikai81 2011.04.04 14:21:46
@bagolybagoly: Nem nehéz megszámolni, ugyanis egyen sem, mivel az Omega sohasem búcsúzott el, csak időnként tartanak pár éves szünetet, aztán ha újra "kedvük támad zenélni" (elfogy a zsé) akkor visszatérnek. A hosszútávú búcsúkoncertezés világbajnoka inkább az Illés, ők már annyiszor intettek búcsút a közönségnek, hogy szerintem görcs állt a csuklójukba.
 Helló Tibi!Tisztelettel jelentem, újra itt vagyok, ebben az írásban egy vidéki futballcsapat rövid történetét mesélem el. Előre figyelmeztetlek, hogy a Wikipédia-szócikkek stílusában fogant alkotás nem túlzottan vicces, és csak mérsékelten modoros, de sajnos igen…..
csikai81 2011.03.06 14:23:42
@medvedr: Szösszenetek nem lesznek, viszont tervben van egy meccsközvetítés az összes dögunalmas hülyeséggel("ídény eleji forma","mindkét csapat mindent megtett a győzelemért, de sorra kihagyták az ordító ziccereket, nem sikerült a hálóba juttatni a pettyest" stb
csikai81 2011.03.06 19:48:32
@Szocio Pata (kikvogymukblog): Kösz szépen. Csak egyetlen kérdésem van: nem írtad ezt már meg a kikvogymukon?:)
  Kösz, hácsé - nem csalódtam most sem. Az egykori playmate mára megkomolyodott, és egy kereskedelmi tévéadón műsort vezet. Mesél nekünk értékről, múlandó dolgokról, valamint az élet, a média visszásságairól. Kedves Szabina, először is hadd gratuláljunk a…..
csikai81 2011.02.27 19:21:02
@yenoee: Mármint ki nem megy ki a divatból? Szabina vagy Varródani? Kábé hasonló színvonalú celeb mindkettő, csak az a különbség, hogy Szabina legalább nyíltan vállalja, hogy kurva, míg V. D. - interjúi alapján - hatalmas irodalmi személyiségnek gondolja magát.
Kedves Tibi!Rendszeres olvasója vagyok a modorosblognak, és most úgy döntöttem, magam is billentyűzetet ragadok, és írok egy cikket. Mivel ilyen (modoros metálzenekar-interjú) még nem volt a honlapon, megpróbáltam magam írni egyet (mivel a Modoros malmai lassan őrölnek, a küldés…..
csikai81 2010.08.29 21:13:40
@tff: Hát, ez nem talált, igazából a Metal Hammer Article&Interview Generator 3.6-ost alkalmaztam:)De komolyra fordítva a szót (tényleg, ezt a modoroságot is kihagytam, ejnye-ejnye), öt évfolyamnyi Hammer végigolvasása azért kihozza az emberből az állatot. Esetleg lemezkritikáról is lehet szó, még akad jópár felhasználható panel, ha egy-két héten belül elküldöm, akkor a "Modoros-blog malmait" ismerve, húsvétra föl is kerül.
csikai81 2010.08.30 17:48:29
@a_fater: Hát igen, én csak arra a kis időre próbáltam modoros lenni, amíg a cikket írtam, Pávcsinak viszont jó 25 éve volt rá, hogy kibontakoztassa képességeit. Ennyi gyakorlat után persze hogy behozhatatlan előnyre tesz szert.
csikai81 2010.08.31 20:03:43
@a_fater: Hááát, akad még egy-két ötletem, csak még gyűjtenem kell a feszkót. Ez a poszt is egyetlen leüléssel, szinte javítás nélkül született, mert annyira felhúztam magam, mikor a már emlegetett magazinban, ugyanabban számban a sokadik ugyanolyan interjút olvastam. Gyakorlatilag elég volt a kérdést elolvasnom, és már tudtam is mit fog válaszolni az alany. Úgy döntöttem, fölösleges megvennem az újságot, ha én is megtudom írni. Na, a következő ötlet kidolgozásához is hasonló dühre van szükségem.
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..