Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pataya

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rém egyszerű, varrás nélküli strand- vagy flangálós szoknya elkészítését mutatom most meg képekben, egyetlen dologra azért nem árt figyelni: a kész művet tűzzétek meg a biztosítótűvel. Forrás: PASSIONS FOR FASHION Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek…..
pataya 2012.06.29 09:07:01
@Alaister Grand: Ha jobban megszámolod, két réteg az, nem három. A szoknyák meg eleve két rétegből állnak, tehát semmivel se több, mint bármelyik. És ez még szexi is, nekem bejön.
Van az a migrén, ami az ember lányát már kora este ágyba kényszeríti, és végre úgy nézheti meg a Barátok köztet, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, takaró alól, óriástúrórudit majszolva, nyugalomban. Nem mintha lenne különbség, mert ez a tegnapi epizód fájóan unalmasan…..
pataya 2011.12.01 19:32:02
@perpetum: :D Ez nem jutott eszembe!
pataya 2011.12.01 20:35:08
@perpetum: ...talán ezért is vetették el az ötletet.
Megvettétek már a húsvéti sonkát? Tojásfestéssel hogy haladtok? Szódásüvegeket elrejtettétek már a tréfás kedvű családtagok elől? Körülnéztem, válogattam, de ezúttal nem a hagyományos vonalból. Ugye jöhet még néhány last minute DIY ötlet az ünnep előtti…..
pataya 2011.04.22 13:09:11
@nemzetikonyves: az nem zavar, hogy itt is remek anyag olvasható a tojásfestésről természetes anyagokból?
 Sikerült elkészítenem egy újabb totálisan fölösleges holmit. De annyira tetszik... Csini kis ruha, ilyesmit viselt Sandy Olsson a Grease-ben. Kérdés, mit kezdjek vele? Kommentbe jöhetnek az…..
 Múlt héten volt egy kreatív vásár Bécsben, és két kreatív boltos barátnőm ki is ruccant, alkotni, nézelődni vágytak. Az ő képeikből válogattam...                                            ..
comment:com Ki legyen a Csudanő? 2011.02.10 14:30:00
Az NBC hosszas kínlódás után csak berendelte David E. Kelley Wonder Woman-rebootját, ami az 1976-79 között a tévében látott sorozat újragondolása lesz, de ha nem is, akkor a DC Comics szuperhőstörténetén alapul majd (a kettő nem teljesen ugyanaz). A címszereplő Csudanő egy…..
pataya 2011.02.10 22:36:48
 Az álarckészítésben az a jó, hogy szinte minden technikát bevethetek, mindenféle kelléket használhatok hozzá, nincs benne semmi kötöttség.                    Türkiz-arany…..
Amikor megkaptam, már tudtam, hogy soha egy betűt sem merek majd belefirkálni. Ez annyira nemes, finom, lágy és kecses...     ..
 Nem kizárt, hogy a testfestős fellépésre után akár elfogadná ezt a kulcstartót, és az sem kizárt, hogy én meg nekiadnám.                 Hello Kitty mintájú kulcstartó anyagok3 mm-es fehér…..
pataya 2011.01.12 15:06:54
Színes Ötletek Adventi koszorú 2010.12.12 13:03:55
Íme az idei adventi koszorúm. Sokat törtem rajta a fejem, csak abban voltam biztos, hogy pávatollat akarok hozzá használni, így kicsit nehezen, de végre elkészült!             Anyagok (innen)szalmakoszorú alap 20 cmtürkiz…..
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..