Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fizukicsi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideális kerékméret: 18 Mai kedvencünk ez az XT500. A Bastard, vagyis Kurafi névre keresztelt gép ügyes átmenet a café racer és a scrambler között. Az egykori terepgépre rá sem lehet ismerni: rövidebb lett a hátsó villa, Jurgi, az építő más típuséra cserélte – az…..
fizukicsi 2012.02.14 16:39:34
Tény, hogy a kínai motorkerékpárok minősége egyre jobb, de úgy tűnik, a durva kiképzést még nem nagyon bírják. Az orosz fiúk krosszpályán kínozzák a szegény, szemre megpiszkált Skyteam AX100-nak tűnő motort; ezt a kétüteműt az afrikai és orosz piacra gyártották, de…..
Ugye már mindenki hallotta, hogy a CB500 csajmotor? Hogy ez igaz-e? Egy biztos, Sarah Lezitónak pont jó: a 18 éves lány olyan trükköket tud vele, melyek bármelyik férfi stuntrider becsületére válnának. Magabiztosan és ötletesen kezeli motorját. Tehetségéről a férfi…..
www.youtube.com/watch Gyorshajtó a köcsög porschés? Nem törődik senkivel és veszélyezteti a motorosokat? Naná, van ilyen, de a videóban ügyesen karikírozták a karaktert. A másokat veszélyeztető autós persze megkapja a büntetést: érdemes végignézni, csak a káröröm az egyetlen…..
Nem a munkád vagy, nem a pénztárcád és nem is a bankszámlád. Kivéve, ha Ruby sisakot készülsz vásárolni, mert ebben az esetben utóbbi kettőre igen nagy szükséged lesz. A termék szinte fogalommá nőtte ki magát a motorosok és a divatbuzik között egyaránt. Persze akadnak jó…..
Kunio elutazott. Pénteken délelőtt repülőgépre szállt, és a motort hátrahagyva hazament spórolni. Kell neki a pénz, hiszen jönne vissza. Vissza Magyarországra és vissza Afrikába. Az, hogy most nem sikerült neki, nem tántorítja el: munkába áll volt cégénél, és indul a…..
A Terminator a nagyvason Nagyon finom vagyok, ha azt mondom: a T4 Mototerminatorai nem lettek olyan legendásak, mint az a Fat Boy, amit nem sokkal a Terminator 2. forgatása előtt mutatott be a Harley Davidson - a film világhírnevet adott neki. Nem kizárt, hogy az okos termékelhelyezésnek…..
A chopper a világ legnagyobb pozőrsége, de ez bocsánatos bűn: az ember eredendően szeret néha páváskodni. Ha nem így lenne, életünk sivár, dísztelen és unalmas lenne, az olyan túlzások, mint az aranyozott képkeret, a hetes BMW és az épített motor nem létezhetnének. Ugye, a…..
fizukicsi 2011.06.06 17:48:47
Egy néni ott ténfereg, nyilván buszra vár, benéz oda, ahonnan én jövök, nincs köztünk több, mint tíz méter, aztán hátat fordít, és ott marad az átjáróban. Mai cikkünk blogposztja...
fizukicsi 2011.05.31 18:36:21
Mindenki volt gyerek, még ti is. A kérdés az, hogy hol és mikor. Jelentem: nálam is a VHS korszak oldotta meg a vasfüggöny mögötti kulturális nyomort. A motor addig számunkra az MZ volt, de egy Simson is a vágyaim netovábbját jelentette volna, ha megvette volna fater, csak sajnos nem…..
fizukicsi 2011.05.31 18:31:10
Marc Ristori egykor motorversenyző volt, ma már csak motoros: ne tekintsük ezt átlagos kiöregedésnek, hisz ez inkább csoda, mintsem a korral járó változás. 2007 novemberében a világbajnokság egy futamán komoly balesetet szenvedett, aminek következtében eltörött a hetedik…..
A sebesség oltára A Jawa halott 2011.05.02 15:47:00
1929. augusztus 17-én jegyezték be a céget, a Jawa motorkerékpárgyár megszületett. František Janeček gyermeke évről évre nagyobbra nőtt – a háború előtt már az egyik legjobb európai gyártónak számított. A kis kétüteműek mellett nagy, 350 és 500 köbcenti…..
fizukicsi 2011.05.03 20:48:44
KO.
Ezzel a képpel már többször találkoztam, de magyarázatot sosem találtam hozzá. Nem írják, ki a fotós, ismeretlen a helyszín, csak annyit látni, hogy a teve nézi a semmit, a két férfi a szép berber lányt, aki viszont a kamerába nevet. Csodálatos, és itt nem csak a hegyes mellére…..
Világ körüli útra indult, de csak Bangkokig jutott. Win Düsseldorf 1954-ben a világ legbumfordibb robogójával, a Maico Maicomobillal vágott neki, de édesanyja súlyos betegsége miatt visszafordult. Amit tudott, lefotózott, több kamera is volt vele: a negatívok és diák a hollandiai…..
Az egyetlen dolog, amit nem fényképeztem le, szerencsétlen Corsa volt. Meccstúrán jártunk Spanyolországban, ami egy madridi érkezést jelentett, onnan azonnali autóbérlést követően egy bilbaói utat bő 400 kilométerrel, aztán Bilbaóból Pamplonán át vissza Madridba, összesen…..
Hét végén zajlott Veronában a Motor Bike Expo, kontinensünk egyik legszimpatikusabb kiállítása. A gyári gépek mellett rengeteg épített motort mutattak be a látogatóknak – az olaszok stílusa néha homlokegyenest különbözik a kontinensen vagy az Amerikában megszokottól.…..
Éljen a magyar-szovjet barátság!Sötétedés után értem Kerepesre, és ahogy bebotorkáltam a műhelybe, egyből nagyon kellemes kép fogadott: az a sziluett, amit alapban elképzeltem. Elöl egy Honda CBR 600 F 16 collos kereke, valamikor a 90-es évek második feléből. Rajta egy…..
Azok, akik egy csöppet is belelátnak a versenyzés világába, tudják, hogy a Man-szigetén rendezett TT a világ egyik legnehezebb és legrangosabb versenye. Aki ott elindul, már nem lehet névtelen nímand: több, rangos versenyt kell ahhoz teljesíteni, hogy az utcai pályán körözhessen.…..