Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoone

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fortune-ban elég alapos összeállítás jelent meg az Apple-ről, ami főleg arra a kérdésre keresi a választ, hogy mitől lett olyan sikeres a vállalat. Ezek közt szerepel, hogy Jobs tényleg benne van minden fontos döntésben, hogy a vezetéstől óriási felelősségvállalást várnak,…..
zoone 2011.05.09 14:22:12
@Gaius Plinius Secundus:

Ez a Harley marketing strategiaja.
Az Apple hasznalhato termeket keszitett olyan embereknek, akik jol mukodo termeket kerestek.
Andy Kurovets ukrán formatervező nem éppen a visszafogottságáról híres. Különleges formavilága valahol a tökéletes használhatóság és az arcpirító megbotránkoztatás határán egyensúlyoz. Egyedi egér-koncepciója elé nem kell túl sok bevezető duma: a kézhez simuló, kellemes…..
zoone 2011.04.21 20:45:15
205
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
zoone 2011.04.13 16:34:03
@Frengi:

Azert abban ertsunk egyet, h a szemely oltozete es kulalakja reflektal a jellemere... ez szinte logikus. Ne erts felre, itt nem arrol beszelek, h valaki csunya vagy szep, vagy kover... nem arrol van szo, ami folott nincs vagy keves a kontroll, hanem a tisztasag, apoltsag eshat a munka/munkaado tisztelete. Legalabb az interju napjan.
zoone 2011.04.14 04:28:30
@barbie83:

Vagy nem. Szemelytol fugg ugye...
zoone 2011.04.14 04:38:55
@barbie83:
Idezem:

barbie83 2011.04.13. 16:36:24
@zoone: éppenhogy semmi összefüggés az öltözék és a személyiség között. ha nem tudnád, most felvilágosítalak, hogy az emberek éppenhogy azért öltözködnek, hogy elrejtsék személyiségüket

Mifele marhasag ez mar megint? Remelem nem pszichologiaval foglalkozol... bar valszeg igen, tobbnyire azok kepesek csak ekkora kapitalis fazsagokkal eloallni... raadasul amit mondasz, az csunya altalanositas. Nem is magyarazom, miert...

Jaes az fazsag, nem faszsag. Csak ugy felvilagositasfelekeppen.
Biztos mindenki ismeri a helyzetet, amikor a szakítás után először kell találkoznia a másikkal - mert egy helyen dolgoztok, egy környéken laktok, vagy: váratlanul vagy nem váratlanul összetalálkoztok egy buliban. Valami ilyesmiről szól a chilei film: a LIFE OF FISH - a fiú…..
A Facebook felhasználók típusai után újra egy jópofa infografika, mely bemutatja az iPhone tulajdonosok hét fő típusát. A jelenlegi eladások szerint 70 millió iPhone tulajdonos van szerte a világban, de ez a szám a közeljövőben akár meg is duplázódhat. Nem fordítás, csak egy…..
Ha Mariel Clayton amatőr fotóst kérdeznénk, a válasz egyértelműen Barbie lenne. Saját elmondása szerint nem tudja megmagyarázni, hogyan működik az elméje, vagy hogy miért ezek a gondolatok és képek jelennek meg a fejében. Jóhiszeműen inkább azt mondom, hogy így akar ismertséget…..
A beszédes Hitchcock álnevet használó olvasónk küldte ezt az átlagosnak induló, ám mint egy vérbeli, régivágású horror, egyre hátborzongatóbbá váló történetet. Csakhogy az ő sztoriját az élet írta.“Sziasztok,Olvastam a kényszerspórolós apáról írt posztot. Ugyan…..
zoone 2011.01.28 17:21:26
@Rebelde:
A magyarazat a hozzaszolasaidban rejlik. Nyilvan nem veszed eszre majd, hiszen ha, akkor nem jutottunk volna idaig... es itt abba is hagyom. Ez nem az en dolgom.
zoone 2011.01.28 17:40:31
@Rebelde:

Nna, pont errol beszelek. Ehhh...
Legújabban utánfutóra szerelt mobil katapulttal lövik át az amerikai határ kerítése felett a füvet a mexikóiak. A korábbi alagutas módszer elég macerás, kiásni egy több kilométeres alagutat, fényt, szellőzést megoldani, ráadásulhogy már a Weedsben is ellőtték pár éve. A…..
Egy indokolatlanul hosszú és ezért elég unalmas reklámszerű filmet pakolt fel az internetre a Nemzeti Sport. A videóban egy edzett, szépen lebarnított testű lánykát látunk mindenféle torna, kondi és aerobikgyakorlatok közepette, miközben vontatottan ecseteli, hogy a pasija és ő is…..
zoone 2011.01.26 20:15:33
Az Agent Provocateur álmaim nagy kedvence (és amíg repülőjegyárban van náluk egy bugyi, vagy nem szerzek egy milliárdos mecénást, addig ez így is marad), viszont a 2011-es tavaszi/nyári lookbookjuk nagyon megosztotta a sajtót. Eddig is tudtuk, hogy ők mindig nagyon szexi fehérneműket…..
zoone 2011.01.14 09:46:31
@fehéregér:

Te szimplan hulye vagy.
zoone 2011.01.14 09:54:33
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Te pedig ostoba.

A fotosorozat izzadtsagszagu, eroltetett. A "szexi" pont nem jut eszembe a fehernemuk lattan.
Kívül Trükkös vasút nem fizet 2011.01.02 07:20:00
Van még mit tanulnia a MÁV-nak, ezúttal az egyik brit vasúttársaságtól, amely felettébb sajátos módon oldotta meg a hatalmas havazás miatt esetlegesen felmerülő problémákat. Tovább után eláruljuk a trükköt, MÁV-alkalmazottak figyelem! Nagy-Britanniában már bőven túl vannak…..
zoone 2011.01.02 13:00:41
Kaptam egy bírósági idézést Pécsre. Számíthattam volna rá, hiszen megadtam a rendőrnek az adataimat, és nálam közelebbről aztán senki se látta a balesetet, de mindez már másfél éve, 2009 májusában történt, úgyhogy szépen elfeledkeztem róla. Kérdeztem ügyvédemet,…..
zoone 2010.12.31 13:24:50
Zsom, barátaim kisfia, az öt és fél évesek eltéveszthetetlen éleslátásával rendelkezik. Egy képet rajzolt nekem karácsonyra, melyet az alábbiakban szülői engedéllyel közzéteszek.(Megj.: A gyereknek adott anyai iránymutatás annyi volt, hogy rajzoljon nekem valamit ajándékba.…..
zoone 2010.12.30 11:40:54
Olyan első szerelmes kötődésem van, az a kicsit rózsaszín ködös, kicsit agyatlanul rajongós, lesajnálható rácsodálkozás. Ezért most is addig kavartam, amíg az lett a vége, hogy a karácsonyos témát a Pastramiban teszteltem: halászlé, töltött kápi, miegymás. Ehhez magammal…..
Mi kell a nőnek? Botox, mellplasztika vagy autentikus bölcsesség? A harmadik Eve Ensler kötet középpontjában ismét ott a nő. Ensler a világ különböző szegleteiben keresett fel más és más származású, korú, foglalkozású, vallású, asszonyokat, lányokat. A közös bennük…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Immár statisztikailag is igazolt tény: Magyarország a világ legtutibb helye. De komolyan. Elég ránézni csak a legfrissebb közvélemény-kutatásokra, és máris kapásból olyan dolgokat láthatunk, amire bővebb utánajárás nélkül is esküdni mernék, hogy nincs még egy hely a…..
zoone 2010.12.17 09:20:11
@Humperdickk:
A pofadat evesre hasznald, ha mar masra nem tudod.
Az pedig meg veletlenul sem fasza, ha valaki hozzaszol kulfoldrol es jon nehany a fentiekhez rendkivul taplo barom, aki azonnal nem ker belole, fuggetlenul attol, hogy jo dolgot mond e az illeto, vagy sem.

Azert is tart ott Mo, ahol, mert a fentiekhez hasonlo sikagyu, irigy, hulyoid szarragok vannak tobbsegben.
A kornyezo ex-komcsi orszagokban komoly hangsulyt fektetnek a kulfoldon tapasztalatot szerzett honfitarsak hazacsabitasara, hogy munkajukkal, tapasztalatukkal segitsek a kozt.
Itt pedig beszol a parasztja, hogy akkor "neszojjahozza", vagy "maraggyaott".

Ja, es a fasz usse ki a csipas szemedet neked is, amiert ezt le kellett irnom a kedvedert.
zoone 2010.12.17 09:46:53
@Terézágyú:
Najo, most utoljara, meg egyszer ledobom hozzad az agyam, hatha megerted.

Szoval segitik. Illetve segitenek. Ha hagynak. De nem.
Ez nyilvan nem egy blogban derul ki, ugye, mert itt ez nem arrol szol. Ertheto eddig?
Masfelol, baszod, igazan elsajatithatnad vegre az irott szoveg ertelmezeset. Tudom, nem konnyu, de tanulhato.
Nos, a hozzaszolo csupan mellekesen megemlitette a mondokaja vegen, h nem fugg a Mo-i politikatol. Te, kisbaratom, csak ezt vetted eszre a szovegbol, erre ugrottal azonnal es itt van az eb elhantolva. Te kepviseled a nagy atlagot, aki nem lat az orranal tovabb es ostoba mint a tok.

Szivesen, keszseggel maskor is.
Tegnap a Gusto Burger & Cafe megnyitóján vettem részt, ahol a sajtó képviselőit és néhány hírességet láttak vendégül, hogy mondják meg a véleményüket a nyitás előtti napon. Összefoglalom azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni: a magyar gyorsétteremlánc első tagja a…..
zoone 2010.12.16 14:19:40
@norbi2k:
sandwich area. paulay-hegedu sarok.
Talán az ország legszemtelenebb, legbeszólósabb üzletvezetőjét jelentett föl Edit a Sparnál. Emberünk olyat mondott, ami még a Homár levelesládájában sem mindennapos. Kellemes teázgatás alant: Szeretnék önökkel megosztani egy kis szösszenetet arról, hogy a balatonlellei…..
zoone 2010.12.14 22:30:21
@Tomasz_a_gozmozdony:

Ez a legszarabb magyarazat. Senki nem fogott fegyvert a fejehez, h dolgozzon ott havi 80ezerert, vagy barmilyen mas lehangolonak tuno osszegert. Elvallalta a kibaszott munkat, vegezze tisztesseggel, vagy maradjon otthon es gorombaskodjon a csaladjaval. Nem penzert kedves az ember. Illetve nem penzert kene kedvesnek lenni.

Basszameg, ezen most alaposan felhuztam magam...

Ezek szerint te csak akkor vagy kedves az embertarsaiddal, ha fizetnek? Hulyetevagy?
Sokkal kevesebb energiat es izommunkat igenyel az, ha mosolyogsz, mintha rosszarcot vagsz. Ja, es hol a retkes picsaban van az alapveto, egymas iranti tisztelet? Az nem munkakori kotelesseg, ugye?
zoone 2010.12.14 22:32:38
@kollektív:

Na, itt az ujabb eszleny....

Tudod, mi kulonbozteti meg a profit az amatortol? Az, hogy a profinak nincs "rossz" napja, vagy "szazadik" vevo, hanem vegzi a munkajat, ahogy kell.
Nem hittem volna, hogy remek tollú posztolónk felülmúlja önmagát, ráadásul ismét a Benny Hill vonalon. Újabb pompás félreértés Ész Károlytól - hajtás után idős urak pikáns kalandja a síliftben.  Igen, van akkora vonzereje az olasz Alpoknak, hogy az ember még a…..
zoone 2010.12.10 00:18:27
@egy maréknyi dollár:
Jol ertem, h azt mondod, egy 60 koruli ember ellenszenves, pusztan az eletkora miatt?
Nem mondom, h korlatolt, sikagyu tetu vagy, pusztan sok sikert kivanok az elethez. Mar ha a te esetedben beszelhetunk ilyesmirol.
zoone 2010.12.10 08:38:37
@egy maréknyi dollár:
Olyan szavakat hasznalsz, amiket nem ismersz. Ovatosan.

Ja, es ne mentegetozz.
Ez egy rövid poszt lesz, mert amiről hosszasan lehet írni, azt már hetekkel ezelőtt bepötyögtem: teljesítményadatokért, leírásokért olvassátok el az első tesztet, most kizárólag arról írok, hogy együtt lehet-e élni az Apple valaha volt legkisebb laptopjával, a 11,6 colos…..
zoone 2010.12.06 12:37:20
Mi nagyon, de nagyon szeretjük, ha egy kritikánkra nem valami felbüfögött, dühös és toporzékoló, hanem elmés, elegáns és fasza választ kapunk. Történt ugyanis, hogy Román Balázs írt egy kritikát a budapesti taxicégek igénytelen reklámjairól, amiben a Taxi 4 ezt a savat kapta:…..
Én is tapasztaltam már, hogy a kétkerekűek ott mennek, ahol épp látnak annyi rést, hogy elférjenek. Ez talán fokozottan igaz azóta, mióta álló kocsisorok között előremehetnek, mert egyesek szeretik a szabadabb szabályokat még szabadabban értelmezni. Zsolt rendszerint a szűk…..
zoone 2010.11.07 08:51:06
@egyittlakó: Nehez az irott szoveget megerteni, ugye?
Meg egyszer, csakis a kedvedert: a kozlekedesben - csakugy, mint az elet barmely mas teruleten - nem azonos kepessegu emberek vesznek reszt. Hiaba okoskodsz baratom, te sem vagy kulonb a tobbinel. Van valaki, aki mogotted haladva azt gondolja rolad, h bena vagy.
Szoval, ezt a kepessegbeli kulonbseget kell toleralnia minden kozlekedonek... de itt valahogy mindenki jobb a masiknal. Senki nem ismeri be a sajat hulyeseget. Most, hogy ledobtam hozzad az agyam, remelem celba ert az uzenetem... a tobbi sikagyu szamara is.

Birkozoszar? Minek? Nem kell kunszt ( kunszt=ero... csakis a kedvedert, hatha nem erted ezt sem ) ujratolteni idonkent?
Ja, eshat nem bringazok a varosban.