Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsit Karcos

0 bejegyzést írt és 2997 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégpedig nem is akárhogy.Egy kép a szerdai Magyar Közlönyből:És még egy: MTI-hír, hogy "A közmunkaprogramot és a közmunkaalap forrásainak felhasználását Papp Károly helyettes államtitkár irányítja a Belügyminisztériumban."Vajon ki lehet ez a frissen kinevezett…..
Vastagbőr Ki lesz az első? 2011.07.01 11:41:00
Csak a zavarosban lehet igazán jól halászni, az új Médiatörvény pedig tökéletesen alkalmas erre. Itt van mindjárt maga a regisztráció: "A törvény hatályba lépéskor már működő, de sem a Hivatal, sem a KÖH nyilvántartásában korábban nem szereplő internetes…..
Kicsit Karcos 2011.07.01 15:23:00
Nahát, már a logint is lopják?

Természetesen elhatárolódom a fenti hozzászólástól.

@Kartal (rezervált): könnyen lehet, hogy én is kitörlöm a picsába az Eurázsia elleni csatákban megfáradt nickemet, és kuruc bújdosóként fogok fel-feltűnni, ha mondanivalóm van, ezzel csökkentvén az esélyeit a nicktolvajoknak.
Kicsit Karcos 2011.07.01 15:48:51
@Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/: felgöngyölítik a Tort?
MTI: Nemzetközi Szabadság díjat adományozott Semjén Zsoltnak a Ronald Reagan Elnöki Alapítvány Budapest, 2011. június 29., szerda (OS) - Újonnan alapított elismerését elsőként Semjén Zsoltnak adományozta az amerikai Ronald Reagan Elnöki Alapítvány. Az Egyesült Államok…..
Minden nehézség ellenére mégis voltak demonstrációs útlezárások az FRSZ szervezésében, országszerte.Nem, a kormány ebből nem azt szűrte le, hogy talán mégis el kéne gondolkodni azon, hogy mit és pláne hogyan csinálnak, á dehogy. A hiba nem az ő készülékükben van. Nem lehet…..
Kicsit Karcos 2011.06.30 13:29:28
  Bárhol is járt az ember az országban tavasszal, mindenhol sárgállott a vidék: a repce (és a kukorica) lett az idei szezon slágere a gazdák között. Nem véletlenül: piacuk kiszámítható termesztésük tisztes nyereséget hoz. A repce reneszánsza azután jött el, hogy…..
Messze a legkisebb prioritást kapott legfontosabb kérdés idén. Nézzük leegyszerűsítve: Az állam súlyos pénzekből kitaníttat minden évben x számú embert orvosnak, majd utána ad nekik nettó 82 ezer forintos fizetést. Állam bácsi, normálisnak tetszik lenni?A diplomához…..
Kicsit Karcos 2011.06.29 17:53:18
@Aggie: lehet azért ócsítani a külföldi életet, például fizetsz itthon egy ötöst ehóra, kint meg lófasse, és ha baj van, a magyar TB már utalja is a miliókat.
Kicsit Karcos 2011.06.30 00:16:37
@SvenH.: na igen, az a másfél óra könnyen lehet egy fél nap is, ha a zorvos valamilyen véletlen folytán nem a Ferihegy várótermében lakik, hanem pl. egy vidéki városban (tudom, ez ritka, mint a fejér holló, nem is érdemes számolni vele), és nem a Heathrow üzemi orvosa, hanem netán másik munkahelyet sikerült kifognia.
Az egyik oldalról:   Nos, mára már biztos, hogy a nem sok minden lesz holnap az egészből. Egyrészt az új sztrájktörvény alapján nincs sztrájk a közszolgáltatást nyújtóknál, ha nincs megállapodás az elégséges szolgáltatásról, ezt pedig nagyon könnyű elérheti a…..
Kicsit Karcos 2011.06.29 00:08:29
@Zedder:

Jó szöveg, csak nem így működik.

Mit tudsz tenni, ha az orrod előtt vált pirosra a kiegészítő zöld, és készül egy fotó, ahogy bent vagy a kereszteződésben a tilos jelzés ellenére? Mit tudsz tenni, ha gyorshajtasz, hogy segíts egy baleset áldozatának, és megbasznak miatta? Volt már ilyen. Mit tudsz tenni, ha önkéntes tűzoltó vagy, és megvágnak tilosban parkolásért, amikor egy tűzesethez sietsz? Ilyen is volt. Mit tudsz tenni, ha egy olyan kamiont előzöl, ami kitakarja az előzni tilos táblát?

Ezer módja van jogtalan bírság bekapásának, de a papíron jogosnak is. Sokszor mindent összevetve jobban megéri kifizetni a jogtalannak ítélt bírságot is, mint ügyvédet fizetni, vagy csak rászánni jópár órát és némi lelki nyugalmat, hogy megpróbáld megvédeni az igazad (bár én többnyire meg szoktam tenni).

Te ugye minden nap az első elindulás előtt csekkolod a fékeket, a kormányt, a lámpákat? A Simsonod csomagtartójában ugye van EÜ-csomag? Ugye sosem sértettél meg tételesen Kresz-szabályt balesetveszély elkerülése érdekében, miután a veszélyeztető elhúzott a picsába?

Ha akarnak, megbasznak, ez így működik. Láncos olvtárs is nagyon büszke rá, hogy sosem büntetik meg - majd ha a belsősávbérletesekre kezdenek utazni a "rendőrök", lekonyul neki is a szája. Engem pl. zavarnak az ilyenek - de nem kívánom, hogy megbüntessék őket; megoldom a helyzetet, vagy igyekszem megoldani, és kész. De nekem ne arcoljon senki, aki rendszeresen vezet, hogy ő sosem vétett még életében a Kresz ellen semmilyen módon sem. És ha vét valaki, onnantól már csak szerencse dolga, jön-e a csekk. Ha látta "rendőr", és felismerte a "bűnt", a jóindulatára kevesen számíthatnak ilyen bírságolási kényszer alatt, és a bíróság előtt sem érsz sokat, ha két rendőr ellened vall olyan ügyben, amiben más bizonyítékot beszerezni nem lehet, vagy csak olyan összegért, amit még nem is láttál egyben.
Kicsit Karcos 2011.06.29 13:04:48
@Én is akarok kommentelni: arra is mondj már valamit, hogy mi a teendő, ha kiegészítő lámpás kereszteződésben akarsz jobbra fordulni. Én rendszeresen megyek át ilyen kereszteződésen, és kb. minden 10. alkalommal tilosba hajtás a vége. Mit tudsz tenni, hogy ne így legyen, megállsz a zöldnél? Igyekszem betartani a Kreszt, de NEM LEHET mindig. Jobb helyeken amikor pirosra vált a kiegészítő zöld, akkor a sima lámpa már zöld, de ez mifelénk szinte sehol nem így van. Azt is mondd meg kérlek, hogy mindig eleget teszel-e a Kresz 5. § (2) pontjának, és hogy szoktad-e úgymond szabálytalan lehúzódással (pl. kerékpársávba) segíteni a csak fényjelzéssel mögötted jövő mentőautót, vagy megvárod, amíg rádtolja a hangjelzést is.

Tapasztalataim szerint azok hisznek benne, hogy minden szabály mindig betartható és betartandó, akik sosem vezetnek, vagy maguk is rendszeresen meghágják a Kreszt, csak éppen olyan pontjait, amire nincs olyan hatékony mérőeszköze a "rendőröknek", mint a gyorshajtásra.

@Hajszás Láncos: ezt mondom én is, a forgalmi helyzet alkalmanként rákényszeríti az embert a Kresz tételes szabályainak meghágására, éppen a közlekedés biztonsága érdekében.

@Megnevezhetetlenül: jó utat! Amúgy ki gyűlöli a világot, ki hívja szemétdombnak a saját hazáját? Mert az nem én vagyok, én csak azokat utálom, akik élhetetlenné próbálják tenni az országot. Nem te vagy az, aki ha beáll focizni a grundon, akkor tettleges becsületsértésért feljelenti azt, aki szabálytalanul szereli?
Kicsit Karcos 2011.06.29 14:07:29
@Seduxen: nem ilyen egyszerű, van, ahol nincs gyalogátkelő, máshol meg ahol jobbra fordulhatok, ott a jobbról jövők fordulhatnak közben balra, mialatt nyilván piros van a gyalogosoknak. Szerintem ez simán elbaszott tervezés / szabály eredménye, amiért a felelős, na ki más, a júzer. Számlát viszont küldhetnél egy párat, milyet tudsz?:)
Novák Előd megpróbálja betölteni a Torgyán doktor által hagyott óriási űrt, így kell feldobni a unalmas maratoni 18 órás ülésnapokat. Csak így tovább, mindenképpen nézettség növelő.....
Kicsit Karcos 2011.06.28 12:34:46
@Viktus: Novák speciel alaposan át szokta nézni a benyújtott törvényjavaslatokat, számtalan felszólalásában hivatkozik a javaslatokban megbúvó apróbetűsökre. Egyébként Vonát (és Schiffert) nem szoktam hallani vezényelni a szavazásokkor, ez a Fideszre és az MSZP-re jellemző szokás, és igen szégyenletes.
Kicsit Karcos 2011.06.28 13:03:12
@Viktus: Novák pont hogy nem akart betagozódni, hanem kért egy minimális újítást a technika vívmányait alkotmányosan szerető Zsidesztől, akik talán még a kérést sem fogták föl, helyette (ismét) kijött belőlük a hereletépő ÁVH-s.
Kicsit Karcos 2011.06.28 13:11:47
@Gunther:

www.youtube.com/watch?v=dWuxBPTtIMU&feature=player_detailpage#t=24s

(Megállít,) jobbklikk, Copy video URL at current time.

Amúgy már látom, hogy Lézer berendel 386 darab made in China megafont új barátainktól:)
  Legalább tizenöt vodkát ivott aznap este egy bárban az a tiroli férfi, akinek egy közúti ellenőrzésnél érthető okból azonnal bevonták a jogosítványát. Mivel társa is komoly alkoholos befolyásoltság alatt állt, az osztrák rendőrök megpróbáltak segíteni a…..
Csodálatosan sikerült ez a kínai vizit. Kína az új barátunk, jön a kínai tőke, a holdudvar is megkapja a maga jutalomfalatkáit, elsőként Demján és a Trigánt, de már a Közgép és Nyerges Zsolt is ott sündörög a húsosfazéknál. Nekünk azonban nem kötötték az orrunkra, hogy…..
Kicsit Karcos 2011.06.27 17:59:46
@Atro: ja, munkahelyteremtés, ingyentelken 10 millió HUF segílyke / főért + adókedvezményért lopott liszensz alapján lehet majd összeszerelni olyan termékeket, amik tönkrebasszák azt is, ami még működik. Persze hogy ne tűnjön azonnal bukónak a dolog, kapunk majd hitelt, hogy legyen miből ingyentelket adni.

Egyébként ha hátranézel az utcán, és egy kancigányt látsz jönni, meg szoktad fogni a bokád? Hiszen az erősebb kutya baszik, mint tudjuk, csak azt nem értem, hogy hogy lesznek a gyengébb kutyákból erősebb kutyák, ha egyszer pucsítaniuk kell fejlődés helyett.

Olyan ez, mint Budapest "fejlesztése", oda teszünk mindent, hiszen úgyis ott van minden, aztán addig csináljuk ezt, míg össze nem omlik az egész tákolmány a gecibe, bárhogy is hegesztjük négyes metróval meg mesterséges dugókkal.
Kicsit Karcos 2011.06.27 18:05:32
@zero:

"Ma a tibetieket rendelik be a Hivatalba, mert jön a kínai min. elnök, holnap meg mondjuk a szakszervezetei vezetőket, mert éppen aznap szakszervezeti tüntetés lesz "

Ez nem "tegnap" volt, mármint Szima "berendelése"?
Kicsit Karcos 2011.06.27 18:06:30
@Kicsit Karcos: jut eszembe, a teljes állomány berendelték a tüntetés napjára, nemcsak a vezetőt. Lehet tüntetni, csak nem az állam céljai ellen.
Vastagbőr Raffael a Frizbiben 2011.06.06 13:31:00
Láttátok tegnap este a Frizbit? El voltam képedve, hogy Orbán Viktor után Raffael Sándor is úgy érezte, Hajdú Péternek kell interjút adnia, így egy olyan órát dobott össze a TV2, hogy csak tátott szájjal tudtam magam elé bámulni: 30 perces Raffael-interjú, Tomcat, majd SP+Flour…..
Kicsit Karcos 2011.06.26 22:51:20
@Tigeri: a FASZ csak azért csinál blogot, hogy legyen mit kirakni az Index címlapjára, meg legyen honnan weyerbélázni a cikkeket, nem véletlen tiltják le a kommenteket, ami amúgy az egész blogos téma lényege lenne. Nem vitatkoznak, csak kinyilvánítanak, aztán perelnek, a fajtik meg tapsolnak nekik minden hullámhosszon. A cigányseggszopó zsidó jogvédőnél károsabb fajzatot még nem hordott a hátán a föld, egy Raffael "Csoki" Sándor vagy Sztojka "Bodzaszedő" Iván hozzájuk képest Csaba testvér.
A jobbikosok mellett a kormány is egészségünkért dolgozik: Nagy Anna kormányszóvivő kedden jelentette be, hogy az aznapi kormányülésen döntöttek a népegészségügyi termékadóról, amit az egészségtelen élelmiszerekre vet ki a kabinet szeptembertől. Nézzük csak, hova jutottunk…..
Kicsit Karcos 2011.06.25 13:54:23
@Viktus: na és? Nem a gyárban terem a chips, hanem a teszkóban. Különben is lesz majd a mérnökök meg a munkások helyett sok új adórendőr, pályázatíró és egyéb szakértő, amire sokkal nagyobb szüksége van a hazának, mint a termelésre.
Kicsit Karcos 2011.06.26 21:41:10
@Hajszás Láncos: utánanéztem, igazad van, tényleg nem túl jók a kilátások. Ha elkapnak, akkor 1-3 hónapra (ha illegális munkán kapnak, még többre) megvendégel pár nagyfaszú nigger a böriben, mielőtt kibasznának a hóra. Mostanában sokat szigorodott a rendszer. Az érdekházasság sem olyan egyszerű, több éven át tart a folyamat, és keményen ellenőriznek közben. Jobb ötlet venni vgy építeni egy szigetet a nemzetközi vizeken, ott biztos nem baszogat senki, igaz, segíjke sincs. Ihun e egy, sőt mindjárt hat:

falanszter.blog.hu/2010/12/29/vilagok_harca_a_temze_torkolatanal_a_maunsell_erodok_es_a_hippi_hercegsege

Hogy ON is legyek: termékdíj sincs:)
Kicsit Karcos 2011.06.26 22:34:52
@Tigeri: nem merem megnézni, mert ha olyan blogot látogatok, amit a Sajtószabadság Hatóság által kiadott bloggerigazolvánnyal nem rendelkező szerző írt, azzal 5-10 éves börtönt kockáztatok:)

Vicc OFF, túladóztatásból, túlszabályozásból még soha semmi jó nem származott, én nem is értem, hogy lehetünk ilyen puhapöcsűek, hogy hagyjuk ezt (vö.: majd az EU segít stb.). Elég megnézni az Index fórumát, sokan még egy kibaszott nicket sem mernek beáldozni az igazság oltárán. Gyáva népnek nincs hazája, és megtört derékkal, kézcsókkal köszöni meg, hogy szolgálhatja a kúrmányt (ld. 70% körüli adóterhelés, aminek legalább a fele a semmire megy el: pályázatok, uzsora, nyuggerpénz + segíjke 38 éves obsitos katonazenészeknek és cigánybűnözőknek, TEK, NAV, AVH, Tom Lantos Központ stb. hosszú a sor, és ha az egyik véletlen megszűnik, lesz helyette három másik).
Két hónapos csúszással a minisztérium kiizzadta magából a Magyar Munka Tervet, ezt a 86 oldalas csodát (pdf vagy word). Nem kevesebbet vártunk a doksitól, mint azt, hogy kiderül belőle, hogyan is lesz 10 év alatt 1 millió új munkahely ... (spoiler: nem derül ki). Mivel a problémák…..
Kicsit Karcos 2011.06.25 16:09:28
@Conv: persze, hogy úgy látják, ha egyszer ők maguk folytatják.

@szorokin: valóban elég hangosan kezdenek dübörögni a kínaiak. Szerencse, hogy nincsenek még mértékadó kínai származású újságírók meg antirászista szakjogvédők, akik tolnák őket, de majd lesznek azok is, ha elkezdődik az ipari szintű kiárusítás.

@guma: ötletes, bár kicsit rákosista megoldás, de az elmúlt hatvan év kötelez. Le is tépték a heréjüket az AVH-sok, vagy csak figyelmeztették őket, hogy okosan viselkedjenek?

www.youtube.com/watch?v=h64nQhNDkzg
Kicsit Karcos 2011.06.26 00:54:34
@Réka ‎:

"Csak itt így a végefelé szólok hozzá, mert csak egy halovány sejtésem van, de azt gondolom, hogy ha elkezdeném összehasonlítani azokat, akik két évvel ezelőtt hangosan követelték, hogy segélyt csak közmunka ellenében adjanak, azokkal, akik ma tajtékozva kritizálják ezt az új törvényt - akkor azt hiszem, sok azonos nevet találnék.
Ugyanez a helyzet a médiatörvénnyel is, meg a tescotörvénnyel."

Jó meglátás, és magamra is veszem az inget.

A médiatörvény helyett nagyjából elég lett volna a lex Répássy (válaszadás joga), az szépen a helyére tette volna az elharapódzott hazudozást. Abból nem lett semmi, lett helyette erkölcsrendőrség, a hazudozás pedig folytatódik tovább.

A másik két felvetésre is lenne egyszerű, hatékony megoldás (pl. munkát terhelő adók eltörlése, cserébe a pályázatok beszántása; a teszkóknál az alapvető élemiszerek adott sugarú körből való beszerzési kötelezettsége).

De mondhatnám példának a szlovák rendszámos autókat is, ami nyilván nem frankó, de erre SEM a rendőri gecizés a megoldás. Nem nyomozni kell meg bírságolni, hanem megszüntetni a regadót, és kész, probléma megoldva, sírjanak csak a tótok a magyar rendszámos autók miatt, és könyörögjenek nálunk, hogy adjuk ki az adataikat.

Ilyen magasra persze már nem ér fel a rendőrész, csak odáig, hogy durregypofonaköcsögszlovákrencámosnak. No ez az, ami nem tetszik nekem, nem az, hogy felismerték a probémát, és megpróbálnak tenni ellene.
Kicsit Karcos 2011.06.26 01:01:56
@Virág et.:

"A többség a "segély helyett munka" alatt arra gondolt, hogy a képzetlen és egyértelműen dolgozni sem akaró, a szociális rendszeren élősködő rétegeket fogják ilyen helyzetben hozni, nem pedig mindenkit az első 3 hónap után"

Így van, a járulékfizetőknek ez megalázó. Én nem arra fizetem a járulékot, hogy a gulagra küldjenek reaktivált rendőrnyuggerek és kigyúrt kancigányok társaságában, ha elveszítem a munkámat. Erről szó sem volt, és jobb helyeken ilyenről azért nem esik szó, mert eszébe sem jutna senkinek. Jellemző a FideSZDSZ-re, hogy összemosták a járulékfizetőket a sittszökevényekkel.
A naplóíró Lowetinszky János József 1928 nyarán, több mint 62 évesen fürdött először a Balatonban. A háromnapos siófoki kiruccanást magányosan, felesége (Mari) nélkül vitte végbe. Az ingyen szállást annak köszönhette, hogy két évvel korábban - mint a Budapest…..
Adó- és járulékemelést varr a kormány a vállalkozások nyakába azzal, hogy fel kell emelniük a bruttó 300 ezer forintnál kevesebbet kereső dolgozóik nagy részének a bérét, ha részt akarnak venni a közbeszerzési pályázatokon, illetve állami támogatást igényelnének.A nettó…..
Kicsit Karcos 2011.06.23 20:46:32
@kela-bá: sőt aki összeadja a születési évét és az életkorát, az pont a mostani évet kapja meg, és ez még jövőre is így lesz.

Mint ahogy így lesz jövőre a gazdaság is, de majd indít a kúrmány új pályázatokat, és attól rendbe jön minden, lesz lóvé szarásig, csak jól kell pályázni.

Egymillió új pályázatíróra van szükség.
Kicsit Karcos 2011.06.23 20:48:28
@Kicsit Karcos: megtanítjuk pályázatot írni a romákokat, és dőlni fog a zsír, a sok-sok EU-s segíjke, meg a negyven centis kilátó kutyavellnessz-szalonnal.
Kicsit Karcos 2011.06.23 21:20:34
@Rókakígyó: több pályázat kell, nem ezermiliárdot, hanem ötezret kell belenyomni, és azzal még jobban lehetne motiválni a vállalatokat a béremelésre, pláne, hogy úgyis visszapályázhatnak egy rakás zsírt, tehát még meg is érné nekik a béremelés.

Gyak. minél többet emelnének, annál nagyobb lenne a profit. A kúrmánytól sem állna távol egy ilyen világbajnok modell, és ez még a kommunistáknak is tetszene, meg a blibsiknek is, a kapitalista virilista kulákokat meg ki nem szarja le.
Múlt kedden vezető hír volt, hogy "Hurrá, mégsem 3 hónapig jár majd csak a munkanélküli segély álláskeresési járadék".Azért örült ennek annyira mindenki, mert a március elején bemutatott Széll Kálmán-terv, és az arra épülő, Brüsszelnek leadott…..
Kicsit Karcos 2011.06.23 15:57:49
@Conv: egyszerű, a végzettek adójának x százalékát vissza kell irányítani a szakmát adó intézménynek. Oszt majd akkor az intézmények is fogják tudni, hány cociológus-romológust akarnak képezni, meg diplomaosztó után pár évvel esetleg körbetelefonálnak, hogy Janikám, ölég kevés adót kaptunk az évfolyamodtól, miben tudunk segíteni.
Két, a nagyközönség számára eddig ismeretlen jobbikos politikus gondolta úgy, hogy ideje beszállni a Monty Python-cirkuszba, ezért aztán írtak egy rövidke törvénymódosítót.Erre máris visszatérünk, de először ismerjük meg a két ötletgazdát.Dr. Gyenes Géza1949. június…..
Kicsit Karcos 2011.06.22 18:38:05
@Horizont: nem nézek tévét, pont a sok sokkoló tartalom miatt:)

Apropó, a tévénézés mennyibe kerül a TB-nek? Hiszen addig sem sportol az ember, elrontja a szemét, hallását, rombolja társadalmi kapcsolatait. Arra is rá lehetne tenni a zárjegyet, persze a színházjegy jövedéki adója akciós, félárú lenne. Meg aki az ágyban lustálkodik a reggeli kocogás helyett, azt is meg kell adóztatni (ágyadó). A nyugdíjból visszahívott barátságos rendőrök tarthatnák a rutinellenőrzést minden reggel 7-kor mindenkinél, akit otthon találnak, fizet, kivéve ha éppen olajbogyót eszik, amikor rányitnak.
Kicsit Karcos 2011.06.22 18:44:05
@abandi: viheted őket is magaddal, főleg ezeket a Jud Süßöket, akiknek egyfolytában új adókon jár az eszük.
Kicsit Karcos 2011.06.22 19:03:39
@szorokin: ha a 10 millát visszaosztod a 40 évre, az jön ki, hogy évi kb. 250 ezer pluszban van egy dohányos (a kemót beszámolom a nyugdíjaskorban felmerülő kezelések egyenértékébe). Vagyis 10 dohányos eltart egy hivatalnokot, 2,6 millió dohányos eltart 260 ezer hivatalnokot. Melyikük érezne késztetést a tiszta lapokra? Lehet, az derülne ki, hogy rosszul számolok.
Az utóbbi 8 évre lesz hatályos a jogszabály, amelynek értelmében lakott területen 40, míg lakott területen kívül 70 km/h volt a legnagyobb megengedett sebesség. A július 1-től életbe lépő szabályozás után automatikusan megkapja minden autótulajdonos a büntetést, mert…..
Kicsit Karcos 2011.06.21 16:19:00
Mint ismert, Tupac Shakur 1996-ban lövöldözés áldozata lett, azt viszont kevesebben tudják, hogy a legendás rappert már 1994-ben is meglőtték. Eddig egyik bűntény elkövetőjét sem sikerült elkapni, viszont most ez némiképp változhat, ugyanis Dexter Isaac, aki jelenleg…..
Míg 1989 június 16-án egy kócos-borostás fiatalember rövid, de velős beszédével felrázott egy országot, addig ma, 22 évvel később ennek fiatalembernek a kormánya a legsunyibb, legpitiánerebb módszerekkel akadályozza meg, hogy honfitársaink egy csoportja, élve alkotmányos…..
Kicsit Karcos 2011.06.16 16:40:10
@Seduxen: minek vesznek fel több rendőrt, ha az állományban lévőknek sem tudnak értelmes (sőt semmilyen) munkát adni?
Kicsit Karcos 2011.06.16 16:50:11
@Viktus: oszt milyen alapon nem engedték tovább őket? Aki erre az eljárásra parancsot adott, az törvényt sértett, és a kártérítést neki kell állnia. Ha a közlekedési "rendőrök" magánakciója volt, akkor pedig nekik.
Kicsit Karcos 2011.06.16 17:41:02
@Virág et.: én csak azt tudom, hogy Horthynak elég volt 20k ember, hogy rendet tartson az akkori európai színvonalon, ma van erre kb. 43k rendőr és 95k polgárőr, de rend az nincs, csak keménykedés meg szopatás. Meg azt, hogy az USA-ban 30-szor ennyi lakosra százszor ekkora területen 15-ször ennyi rendőr vigyáz (polgárőr meg talán nincs is, mert nem kell). A 8-szor ennyi lakosú Németországban is csak 6-szor ennyi a rendőr. Az alig kisebb Ausztriában meg fele ennyi a rendőr.

Neked mik az érveid a több rendőr mellett? Amikor Gyöngyöspatára vezényeltek hirtelen egy rakás rendőrt, nekik legalább találtak jó, testhezálló munkát, büntették a bicikliseket, meg traffiztak.

Én azt mondom, hogy ebbe a rendőrségbe újabb alkalmazottat felvenni olyan, mint bablevessel hígítani a szart, hogy ehetőbb legyen.
Toxi küldött nekünk egy általa rögzített érdekes videót. Túl sok mindent nem lehet ehhez hozzátenni, mert én sosem értettem, hogy lehet valaki annyira figyelmetlen, hogy forgalommal szemben hajt valahol, vagy megy fel az autópályára.Ezt a kis érdekességet a minap (2011.06.05.)…..
Kicsit Karcos 2011.06.11 16:59:32
@gyvy: jól beszélsz, tesvérem, akit az tízmilliós jogsi visszatart az autózástól, az ne is autózzon, mert annyit is ér. Az autózás drága, evvan. A regadót is megemelném egy ház árára. Meg a benzint a négyszeresére, és abból lehetne felvenni 200 000 új traffipaxkezelőt és 100 000 dandártábornokot, akik koordinálják a munkát. És aki a napi első elindulás előtt nem ellenőrzi le az autó minden lámpáját és a keréknyomást plusz a fékeket, attól örök időkre el kell venni a jogosítványt, mert felelőtlenül kockáztatja csecsemők életét. Gyakorlatilag gyilkossági kísérletért kellene leültetni vagy húsz évre, ami bár erősnek tűnik elsőre, de ha jobban belegondolsz, még enyhe is. Jól mondom?
Miután 5 nap alatt kétmillióan sírták és nevették végig egy büntetés miatt önveszélyesen szabályos new yorki bringás eséseit, újabb rendőrviccbe illő hatósági közeg verte ki a biztosítékot a Nagy Alma bringásai közt. A gond most a "nem megfelelő öltözék" volt.  …..
Kicsit Karcos 2011.06.12 15:21:41
@Tiltsuk Bea: bizony, a közlekedés biztonságára kiemelten veszélyes. Ha egy nő vezetni vagy biciklizni akar, akkor vigyen magával váltó tornacipőt, de a legjobb lenne, ha nem akarnának menni sehová.
Kicsit Karcos 2011.06.12 15:26:23
@Tiltsuk Bea: az tuti, hogy én előírnék egy egységes ruházatot a magyar nőknek, és nagy tételben olcsón legyártatnám, ami így nem is lenne megterhelő, 2-3 ezer forintból meglenne egy váltás Ruha. Gumicsizma, turis melegítő meg egy fényvisszaverős esőkabát kapucnival, és kész is. Aki ennyit nem vállal a Közlekedés Biztonságáért, annak el lehet menni.
Kicsit Karcos 2011.06.12 23:50:20
@szorokin: burkagyárat kell építeni százat, ezeret (egymillió új munkahely), és kötelezni a nőket a burka állandó viselésére (sok millió rendszeres vásárló). Csak a burka tudja kihúzni a gazdaságot nehéz helyzetéből, és még a közlekedés biztonságát is javítja.