Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wizzurah

0 bejegyzést írt és 1812 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A La Stampa a Juventus kapcsán 205 millió eurós befektetésről beszél, amelyek célja a keret megerősítése, miközben a klub a versenyképességet és a bértömeg csökkentését tartotta szem előtt. A mercato végeztével a klub 11 év után nem első a bértömeg tekintetében, ráadásul sikerült a tavalyi 27 éves…..
A két magabiztos, 3:0-ás győzelmet követően egy nehezebbnek ígérkező mérkőzés követkkezik Thiago Motta csapata számára, a Juventus az AS Roma csapatát fogadja Torinóban.  A Daniele De Rossi irányította fővárosi csapat nem kezdte túl acélosan az új szezont, a nyitó fordulóban gól nélküli…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
A mai napon végre lezárult az átigazolási időszak egyik leghosszabb, végeláthatatlannak tetsző története, az előző szezonban az Atalantával Európa Liga-győzelemig jutó Teun Koopmeiners hivatalosan is a Juventus játékosa lett, s 2029 június 30-ig kötelezte el magát a torinói klubnál. "Teun…..
A Juventus a Como elleni 3:0-ás hazai győzelemmel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban annak a Hellas Veronának az otthonába látogat majd hétfő este, amely ugyanilyen arányú, meglepetésszerű győzelmet aratott a Napoli fölött. Az augusztusi időszaknak megfelelően a Juventus kerete…..
Wizzurah 2024.08.26 22:36:44
@Rikoo: Csak most tudok reagálni, mert nem voltam gépnél, de hogy Locatelli pályafutása hallegrinél indult el, még viccnek is rossz.
Wizzurah 2024.08.26 23:02:13
@Rikoo: Amire reagáltál nálam, ott már Locatelliről társalogtunk. Fagiolit valóban ő fedezte fel, másokat is, nálam Ilinget is ő, bár utána meg nem foglalkozott ő, sem a stábja vele annyit, amennyit kellett volna.
Akkor egyet értünk, csak félre beszéltünk egymás mellett. peace.
A mai napon végrehajtott orvosi vizsgálatok után a Juventus bejelentette Pierre Kalulu csatlakozását, aki egyéves kölcsönben érkezik az AC Milan együttesétől. A védősor több távozója után végre erősítést is kapott Thiago Motta a 2000. június 5-én Lyonban született védővel, aki 2010-től 2018-ig az…..
Wizzurah 2024.08.22 00:24:43
@Hiribi27: Mint említettem, én nem fikázom. Én Pécs közelében laktam, ott van Kozármisleny is, amíg Magyarországon éltem, csak azért kérdeztem.
Miért nincs stabil CB? Ott van Bremer, ha mentálisan rendbe van rakva, akkor Gatti sem rossz, valamint szerintem már Danilo is csak ott bevethető, mert szélső védőnek túl lassú, meg akkor most jön Kalulu, feltételezem középső védőnek. Szerintem ezzel bevállalható egy szezon egy átalakulóban levő Juventusnál, ahol igazából a középpálya volt a leggyengébb láncszem már jó ideje.
Chiesaval biztosan morális és olyan problémák léptek fel, amikről mi nem tudhatunk, mindazonáltal, hogy szerintem sem illene Motta rendszerébe. Én személy szerint nem bánom, hogy megválunk tőle, de igen... megfelelően kell helyettesíteni, bár igazából nem kell nagy lécet megugrania a helyettesének.

Nekem Iling Junior egyik nagy kedvencem volt, nagyon sajnáltam, amikor megváltunk tőle. Több játékos is befutott ill. reményteli teljesítményt nyújtott a next genből. Bánkódunk miattuk, de igazából mindig van és lesznek új feltörekvő tehetségeink, pl. ez az Mbangula igen jó benyomást keltett. Nyilván nem lesz mindig ilyen jó, de örülök, hogy lehetőséget kapnak a fiatalok és bizony akadnak köztük jók. Ezt még hány olasz klub mondhatja el? Sintérnek nincs is next gen csapata. Szóval persze nyilván sajnálatos és van, akiket megkedvelünk és megválik tőlük a klub, de igazából mindig jönnek új tehetségek, új fiatalok, akiket lehet szeretni és szurkolni nekik.
Wizzurah 2024.08.22 01:08:55
@Hiribi27: Igen, én ezt gondolom. Eleve más időszakokat, más szezonokat, teljesen más játékosokkal összemosni, én annak nem látom értelmét. Koop nem ér 60-at, de az értéke, az egész transzfer hogy hozható össze Pirloval bármilyen tekintetben pl.? Hogy lehet egymással szembe állítani egyáltalán ilyeneket? Nem értem.
Meg hogy mi volt 30 éve, persze szép dolog nosztalgiázni, de hogy befolyásolja ez bármiben is a jelent és a jelen kor sikereit vagy kudarcait meg átigazolásait? Eleve maga a foci amennyit fejlődött azóta, egyszerűen semmilyen szinten nem lehet összehasonlítani.

Nem azt mondom, hogy minden tökéletes, minden igazolással egyetértek, de egyelőre és remélem ez sokáig így is marad, nincs okom bárkit is szidni.
Mindezt a fenntarthatóság jegyében, mert ez lett a fő cél.
Wizzurah 2024.08.22 03:41:01
Az a baj, hogy amilyen játékosokat írsz, az olyan korszakból van, amikor a Juventus egyeduralkodó volt hazája bajnokságában és világ szinten is kimagasló volt. Ez már nem így van.
Amúgy Nedved 45 millió euróba fájt a klubnak 2001-ben, ez mai áron 74 millió eurónak felel meg.
Akkoriban alapból nem kerültek annyiba a játékosok, akkor minden játékos a serie a-ban akart kb. játszani, nem a PL-ben, nem voltak arabok, stb. Szóval továbbra is tartom, hogy nem lehet összehasonlítani ilyen téren abszolút semmit...
A klub akkoriban is csinált amúgy félresikerült igazolásokat, csak mivel az sikeres korszak volt, ezért nem hántorgatják fel, meg hát ugye az idő mindent megszépít. Abban a korszakban ugyanúgy nem volt jelen ilyen szinten a karaktergyilkosság, trollkodás, ekkora előítéletesség, kabzsiság, a mindig mindent azonnal akarás. Itt a kifejezetten jól sikerült igazolásokat hasonlítjátok a mai teljesen átlagos igazolásokhoz, ez sem ül meg sehogyan sem. (Pl. Salas, Zenoni, Blasi, Émerson, stb.)
A 2000-es évek fociját hogy lehet összehasonlítani alapból a mai elüzletiesedett, erőfocival, ami csak a pénzről szól, ezredmilliméterekig elcsalt varozásokkal, az olasz foci hanyatlásával és még lehetne sorolni. Akkor nem 70 meccs volt alsó hangon egy szezonban, létezett még olyan, hogy klubhűség, nem kurválkodtak a szociális média felületeken, stb.
Ez a nulladik év, már jó ideje az a cél, hogy a bl-be jussunk be. Az, hogy a Juvénak minden évben a bajnoki címért kell harcolni jelenleg nem igaz és nem létezik ilyen. De ettől szurkoló a szurkoló, aki akkor is a csapatnak szurkol, lelkes, amikor nem éppen dicső korszak van.

A mostani igazolások is, mindben van potenciál, de van hogy nem jön össze igen. Pl. Djalo-t is kb 5. millióért vettük, nagyjából annyiért is fog elmenni talán. Simán benne volt, hogy beválik és óriási fogás lett, nem így lett.
A tulajdonosok több száz millió eurókat öltek bele a klubba csak az elmúlt években, mert volt covid, voltak ugyanúgy félre sikerült igazolások, sikertelenség. Ezt nem lehet így folytatni. Más klubok sikerek ellenére is hitelezők kezében van.
Tudni kell helyén kezelni a dolgokat, szurkolni jóban és rosszban is, bízni a vezetőségben és az igazolásokban, hogy beválnak.
Ismétlem, a focit 11 ember játsza, mi a kezdő 11-be igazoltunk legalább 4 játékost, tehát az eddigi kezdő fele legalább le lett cserélve, mindez egyetlen mercato alatt sem. Nem tudom egyesek mit várnak, ez nem FM sem FIFA.
Ahogy MdewC is írja, nekünk szimplán szurkolni kell, ha nem tetszik nem kell nézni a meccseket addig, ahogy én is tettem hallegri második ittléte alatt. Ettől még a csapatnak szurkoltam.
Az új bajnoki szezon nyitó fordulójában a Juventus, Thiago Motta személyében immár új vezetőedzővel, hétfő este az újonc Como együttesét fogadja a torinói Allianz Stadiumban. Ahogyan az a felkészülési mérkőzéseken is történt, a zebramezesek keretéből hiányzik majd minden olyan játékos, aki nem…..
A Juventus az elmúlt napokban egyetlen átigazolást sem jelentett be, de Gianluca Di Marzio értesülései szerint előfordulhat, hogy Lazar Samardžić átigazolásával Gian Piero Gasperini csapatába, az Atalanta végre elengedi Teun Koopmeinerst. A játékos továbbra is a bianconero klubhoz kíván csatlakozni,…..
Wizzurah 2024.08.18 14:25:34
Miért feneklett volna meg a mercato? Oda kell figyelni az egyenlegre és a fenntarthatóság a cél, ez ki lett jelentve. Szerintem egy Koop 60 körül, egy Gonzalez 35 körül nem fenntarthatóság jele.
4 játékos lett igazolva a kezdőbe, fiatal tehetség is lett igazolva. Ha a kezdő 11 játékosba igazolsz 4 újat, az szerintem semmiképpen sem nulla és megfeneklett. Ez nem a football manager nevű játék.
Az érkező játékosok szerintem mind kifejezetten jó árban érkeztek. A távozók közül lehet van olyan, aki megérdemelte volna az esélyt, ki lett szórva olyan is, akinek örülünk és sok olyan maradt, akit ki kéne szórni. Nem lehet mindent egy mercato alatt elintézni, így is nagyon sokat haladtunk.
Én idén nagyon kiegyenlített bajnokságra számítok, szerintem a sintér gyengül és nagyon öregszik és szerencsére csóró is. A Milan nagyon jól erősít véleményem szerint, mi is, de a bajnoki címért nem várom el, hogy idén még harcban legyünk, a BL helyet szeretném, az olasz kupa nem érdekel. BL-ben csak lehetőleg minél tovább, hogy a pénz jöjjön és kicsit helyre állítsa az önbizalmat és a dolgok rendjét. A legfontosabb, amit szeretnék, egy arculatot és látványos játékot, ha nem is rögtön az első meccsen. Az eredmény nekem idén (is) másodlagos, a mutatott játékban szeretnék javulást látni.

Azért, ha valaki csak a negatívumokról beszél, az negatív, attól függetlenül, hogy leírja hogy ő pozitív amúgy, vagy sem... Egymás sarazására sincs szerintem semmi szükség, az meg, hogy sintéres szurkoló megjelenik itt gyűlölködni, pláne a tegnapi kilátástalan játékuk után, az valahol bizakodásra ad okot.

MERCATO:
A Porto hasonló cipőben volt, mint az Aston Villa David Luiz esetében. El kell adniuk valakit az egyenleg miatt. Ill. csak kellett, mivel eladták Evanilson-t, így nekik már nem fontos, hogy eladjanak még egy fontos játékost, így borzasztó nehézzé vált megszerezni Conceaio-t, aki nálam prioritás lenne. Én Koopot és Gonzálezt és Kalulut is hagynám a csapataik szívózása és az áruk miatt is.

Már rég el kellett volna hozni Hermosot 1-2 évre, Conceaiot és kölcsönbe szerezni néhány játékost. Az a baj, már én sem nagyon tudom, hogy mit lehetne tenni, mert akikre én rámentem volna (pl. én nem vettem volna meg Koopot 60m-ért, dugja fel magának az Atalanta, hanem kölcsön kértem volna Xavi Simonst) már mind elkelt, csak B, de már inkább csak C és D megoldások maradtak...
Mindenképpen csak kölcsönben gondolkodnék így, bárkit is és majd télen újra értékelném mit lehet tenni...

Nálam a Mercato 3.5-ös értékelést kapna eddig az 5-ből.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Wizzurah 2024.08.17 20:44:52
@babo0410: Nálam nem lassítja be szerencsére (Kamo vpn), aztán csak a kábelt kihúzom a monitorból és rá a tv-re, tökéletesen ment, nem akadt be kicsit sem. Öröm is volt nézni, ahogy szopikázik az inter, már megérte az előfizetés :) Nem hogy nem bajnokesélyesek, kifejezetten szarul játszottak szerintem, egyedül Thuram minőségi játékos, amiből szerencsére nekünk is van egy. Az összes többi játékosuk agyatlan favágó, csak ők hiszik magukról, hogy akkora ászok, főleg a szerintük aranylabdás Martinezzel. Jó kis bajnoki kezdet ez, remélem mi tudjuk hozni a mi meccsünket.
Wizzurah 2024.08.17 20:47:04
@Wizzurah: Ja Parma meg x-elt a Fiorentinával és Balogh Botond végig tolta a meccset, ami szintúgy üdítő.
Wizzurah 2024.08.18 01:58:20
Nos, én láttam a meccset és a Genoa olyan brutális védelmi hibákat vétett, hogy tálcán kínálták fel a gólhelyzeteket a sintérnek. Nagyjából kétszer jutottak el szép akció révén az ellenfél kapujáig, abból az egyik lesgól volt, a másik olyan végül megadott szabályos gól, amit nagyjából negyed óra múlva mutattak meg, mert ugye a partjelző beintette lesnek, szóval ja... Azon kívül pl. amikor ollózni akart a védő és elesett, vagy amikor hátul cselezget a védő és konkrétan oda adja a sintérnek, lehetne sorolni. Az tény, hogy Sommer és Mic extrán szar volt a sintérben meg szerintem Barella is.

A Geonanak ugyanúgy voltak szép támadásai, kontrái, lövései, sőt, a végefelé még a második sintér gól előtt meg is érezték hogy el lehet kapni a csúnyákat és tolták is őket, csak ugye kaptak egyet. A végefelé amilyen cseleket Vitinha letolt, az bődületes megmozdulás volt, egy maga megette kb. az egész sintér védelmet.
Persze mindenki máshogy éli meg a meccseket, szerintem ultra fos volt a sintér, ami nyilván nem lesz mindig így, de kezdésnek ez jó volt. Lassan érezhető lesz náluk, hogy a keretük kezd igencsak korosodni. Idén is majd be kell szurikázni, mert egy lassan 37 éves még Danilonál is klasszisokkal lassabb Acerbi a védelem tengelye de sok más meghatározó játékosuk igencsak öreg, az edzőjük meg szerencsére azokat preferálja és nem rotál, ugyanolyan begyöpösödött, mint más olasz edzők, nem írnám le, hogy pont hallegrire gondoltam speciel. :)
Több olasz hírforrás, köztük Giovanni Albanese is arról számolt be, hogy fordulat következhet Weston McKennie ügyében, s az amerikai válogatott kész meghosszabbítani szerződését, így visszakerülhet a Juventus keretébe. McKennie, aki mindeddig az első csapattól külön edzett, személyes megbeszélést…..
Az olasz sajtó egybehangzó állításai szerint megszületett a megállapodás a Juventus és az AC Milan között Pierre Kalulu ügyében, s a francia védőjátékos a torinóiaknál folytatja pályafutását. A Juventus azt követően kényszerült új opciók felkutatására, hogy a védelembe kiszemelt Riccardo Calafiori…..
A La Gazzetta dello Sport és az Il Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus és a Fiorentina lényegében megegyezett Nico González klubváltása kapcsán, a bejelentés előtt már csak annyi maradt, hogy a Fiorentina leigazolja Albert Guðmundssont a Genoától. A megegyezés adott az argentin…..
Wizzurah 2024.08.12 21:31:27
Véleményem szerint a Juventus csak a régi szurkolók szemében a világ egyik legnagyobb klubja. Jelenleg közel sem.
Kalulu igen nagy tehetség volt és még most sincs veszve, a kérdés megint, hogy a sérüléséből hogy tud felépülni. Valamint eddig a klub nem a türelméről volt híres, ezt a Djalo-t sem volt így értelme leigazolni, hisz tudta mindenki, hogy komoly sérülésből jön vissza, de érthetetlen, hogy meg sem próbálják felépíteni újra. Ha megint így tesznek, a transzfernek nincs értelme. Ennyivel kölcsön vehetnénk kb. ingyen Szalait is lassan...
A lehetséges opciók közül, ha már így jártunk én is Hermosot választanám, persze kérdés mekkora a fizetési igénye.
Saelemaekersért adjuk Chiesa-t az addig oké, csak arra még dobjanak rá úgy 10-15 milliót legalább. Vagy Saelemaeker és Kalulu együtt Chiesaért azt mondom oké.
Én nagyon remélem, hogy még be fog esni legalább egy Conceaio féle gyerek, stb. Én elégedett vagyok továbbra is a Mercatoval, nem várhatom el, hogy mindenhova világsztár érkezzen, a Juventus közel sem a világ egyik legnagyobb klubja jelenleg, de már lehet, hogy Olaszországon belül sem ők a legvonzóbbak ha tetszik, ha nem. Ennyivel amúgy tényleg maradhatott volna a két elpasszolt fiatal és inkább adtuk volna durván áron alul a selejtet és nem 2 játékosból vettünk volna egyet, hanem 4-ből egyet, de akkor is jobb lett volna. A lejárósokkal mindenképpen kell valamit kezdeni, aztán meglátjuk mi lesz, télen meg lehet újra nagyot kell varázsolni, hogy minden rendbe legyen téve, ahhoz kevés lesz ide még 4 mercato is.
Az utolsó felkészülési mérkőzésén a Juventus az Atlético Madrid együttesével mérkőzik meg a göteborgi Ullevi Stadionban, s a találkozó vasárnap délután 15:00 kezdettel kerül megrendezésre. Thiago Motta utazó keretéből sérülés miatt kimaradt Fabio Miretti és Vasilije Adžić, rajtuk kívül nem kaptak…..
A Juventus lecsúszott egyik legfőbb nyári célpontjáról, a védelembe kiszemelt Jean-Clair Todibo ma hivatalosan is a West Ham United játékosa lett, így a torinói klubnak új jelöltek után kell kutatnia a védelem megerősítése érdekében. A Corriere dello Sport szerint erre négy játékos neve merült fel a…..
Wizzurah 2024.08.10 19:23:12
@Rikoo: Nettó 3,5 milliót kér, ha minen igaz, 29 elmúlt. Végülis ideiglenesen nem rossz amúgy, de nagyon max 2 éves szerződéssel, mert ő is olyan igazolás lesz, hogy eladni már nem fogod tudni szerintem, valamint mivel van olyan, akit már le igazoltunk, de kifizetni csak jövőre kell, így nem várok nagy mozgást, legalábbis befele jövőre sem. Ha hasonló fizetés szóba jöhetne, én Kiwiort preferálnám a szóban forgó nevek közül, kivéve Sutalo, őt mindenképpen hoznám. Ha ilyen 3-4 milliós fizetéssel csak 1-2 évre keresünk megoldást, akkor amúgy Hermoso tökéletes, ennyivel megkereshetnénk Hummelst is, az olasz bajnokságba még tökéletes megoldások. Vagy egy fiatalabb tehetséget kölcsön-sima opcióval. Simán megoldható a szezon szerintem 2-3 kölcsönnel 1 a védelembe, kettő szélső. Mivel kezdődik a szezon, már teljesen mindegy, hogy mikor érkeznek. De akkor nehogy már egy Sterling kerüljön szóba, mert agyfaszt kapok....
A Serie C-ben szereplő Juventus Next Gen csapat lesz a Juventus ellenfele ma este Torinóban a várhatóan teltházas mérkőzésen, amelyen a közönség élőben láthat számos új szerzeményt, illetve az Öreg Hölgy feltörekvő tehetségeit. A felkészülési meccsek sorába ez lesz az utolsó előtti, a mai…..
A Juventus 2:2-es döntetlennel zárta a Brest elleni felkészülési mérkőzést, amely után a csapat mestere, Thiago Motta beszélt a keretből kimaradt, távozás előtt álló játékosok helyzetéről. "Chiesa átigazolási okokból maradt ki, ahogyan a többiek is, akik nem tartottak velünk, kivéve Fabio Mirettit,…..
Wizzurah 2024.08.04 20:40:45
@Mark Szabo: Hu, gondolom annak van értéke, bár az ilyen relikviát biztos nem adnám el. Én ha választhatnék, jobban örülnék a Chiellinis mint Zidane aláírásnak, pedig már akkor is szurkoltam a Juvénak. Ha megjön a doboz és nem felejted el megírhatnád mi volt benne, tényleg érdekel. Lehet én is benevezek 1-2-re, de még azon is gondolkodom, ha kapni fog játéklehetőséget Iling elmegyek 1-1 Villa meccsre, úgy egy órára van. Ha Rabiot elmegy a united-be, akkor oda is, bár oda más okból :))
Wizzurah 2024.08.04 21:03:05
@Mark Szabo: Köszi, utána fogok nézni mindenképpen! Én Stoke-ban lakom már jó pár éve, engem sem tudtak megkísérteni, mondjuk City meccsekre szoktam járni csak a feleségemmel az elérhető közelségben levő csapatok közül, pedig igazából pont elérhető közelségben lenne több érdekes klub is.
Neked is volt ott miből választani, ettől még az öreg hölgy marad az első számú nem kérdés, csak az sajnos messze van.
Wizzurah 2024.08.06 13:16:14
@Mark Szabo: Jó, annak a kettőnek kifele lóg a lába már, de Yildiz aláírt szerintem az igen jó, ez jó csomag volt.
Próbáltam utána keresni az oldalnak, mindenféle szart feldob a google, de szerintem nem találtam meg az oldalt... Ha netán gondolod és nem nagy kérés, hogy ne itt "reklámozzunk" a wizzurah@gmail.com email címemre elküldhetnéd a linket, megköszönném.

@Mindenki. Ma játszik a Juve és a Juve Next Gen egymással, szerintem a Juventus honlapján streamelhető lesz, 17:30-kor, ha jól tudom.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Fiorentina nem zárkózik el attól, hogy argentin szélsője, Nico González a Juventushoz igazoljon, míg a zebramezesek amerikai középpályása, Weston McKennie csatlakozna a firenzeiekhez. Thiago Motta szeretné újabb szélsők érkezése révén megerősíteni keretét, míg a…..
A német másodosztályban szereplő 1. FC Nürnberg otthonában elszenvedett 3:0-ás vereséget követően a Juventus immár Itáliában folytatja a felkészülést. A ma esti ellenfél a francia élvonalban az előző szezon során harmadik helyen záró Brest együttese lesz, amely helyezésével biztosította helyét a…..
Wizzurah 2024.08.03 22:40:11
@Juventino86: Szerintem Vlahovic amúgy viszonylag oké lesz, de a büntetőt nem vele kellene rúgatni. Mondjuk nem 70 milliós csatár, de szerintem fog termelni.
Viszont Douglas Luiz milyen minőségi ugrás atyaég... Már most látszik... Tudnánk még igazolni 2 embert, ahogy Motta szeretné, pláne támadó kp-t, akkor szerintem rendben lennénk. Nem mindegyik fronton, de a szezont le lehetne hozni. Úgy október-novemberre már gördülékeny meccset és csapatjátékot szeretnék látni, ill. én ezt várom el személy szerint a csapattól.
Elől végeredménybe csak pontatlanság van, ami nekem szembetűnik így fotelhuszárként. Fura látni, a hosszú indításokat, kényszerítőket, a cselezéseket, még ha sokszor sikertelenek is, de már bemerik vállalni a fiúk az új edző irányítása alatt. A védelem viszont, bár még nem állt össze egyszer se a rendes kezdő védelmünk, de a védelemmel nem vagyok elégedett. Könnyen zavarba jönnek a fiúk, pláne ha az ellenfél letámad aggresszíven, valamint a helyezkedésekkel is vannak még bajok. Nem tudom ez mekkora baj lesz a későbbiekben, mert a védőink eddig se a gyorsaságukról voltak híresek.
Wizzurah 2024.08.04 02:33:30
@Hiribi27:
No offense, de azt írod, hogy nincs összetartás szurkolás és legfőképpen tisztánlátás, erre kettő abszolút lényegtelen felkészülési mérkőzésen, ahol 1 percig nem játszott együtt úgy a csapat, ahogy majd várhatóan feláll te azt vonod le, hogy kb. borzasztó és reménytelen a helyzet.
Ez így elég ellentmondásos... Azza legyetértek, hogy Pirlo kinevezésével is egy projekt elkezdése volt kikiáltva, amit egy év után kukáztak, én sem rúgtam volna még ki őt, bár én Sarrit se feltétlen, ellenben hallegrit hagyták itt zülleszteni a csapatot évekig.
Motta az egyik legtehetségesebb fiatal edző, nem tudom itt egyeseknek ki lett volna megfelelő, gondolom csak a legfelső polcról valaki, hisz az reális lett volna tényleg...
Közelmúltbeli barátságos meccsek eredményei:
Rosenborg - Manchester United 1-0.
Manchester City - Celtic 3-4
Düren - Bayern München 1-1
Pisa - Inter 1-1
Milan - Real 1-0
Elég sok eddigi jó csapat megy a kukába akkor...
Ezt nem gondolhatja senki komolyan...

A Brest amúgy 3. lett a francia bajnokságban és a bajnokok ligájában fog indulni. Mindazonáltal szerintem a ezek csapatok kifejezetten jó választásnak bizonyulnak, mind fizikailag erős, csúnya, betömörülő, aggresszív focit játszik, olyanok, mint az olasz közép és kis csapatok, a lehető legjobb választás ilyenek ellen gyakorolni.

A sárga mez nekem is tetszett.

Ha eddig is a BL hely volt a cél, sőt, évről évre egyre lejjebb lett adva a cél, akkor idén sem várhatjuk el, hogy megnyerjenek mindent, irreális és igazságtalan is. Nekem már az elég személy szerint, ha a mutatott játékban javul a csapat és nem kínvallatással ér fel egy Juve meccs megnézése majd.

Hiribi27, a 2006-2011-ig tartó időszak miért volt rossz neked? Ez érdekelne. Azon kívül, hogy a klubot amúgy jogosan kizárták (az nem volt jogos, hogy a többit nem), néhány kivételtől eltekintve hihetetlen összefogás volt és a csapat megnyerte a Serie B-t bizony megelőzve egy bizonyos Napolit. Utána két stabilan BL helyen végzett a csapat. Az az időszak főleg a sintéré volt, elég jó csapatuk volt, akkor ott volt a mostani edzőnk is :)
Utána jött két gyengébb év, na de ami utána következett...
Bár nyilván mindenki máshogy él meg bizonyos időszakokat, érdekes, hogy más mennyire máshogy látja és hogy miért, szóval tényleg no offense, csak érdeklődés.