Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unc_fester

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
unc_fester 2019.12.07 12:38:50
Levélben fordultam a Nemzeti Választási Irodához, hogy mennyi állami pénzt kaptak a kampányhoz az országos listát állító pártok - pontosan. A NVI az Államkincstárhoz irányított, mivel a "kampánytámogatással ők foglalkoznak" ...Rendben, elküldtem a levelet az Államkincstárnak,…..
Sosem gondoltam volna, hogy a forgatás nélküli talajlazító eljárásokhoz bármi közöm lesz, de érkezett hozzánk egy különleges ajándék. Mindez egy félmondatból indult, ami az Égéstérben hangzott el. De ne menjünk a dolgok elébe.Először is nézzük a mezőgazdasági vonulatot.…..
       Erről az írásról akarok írni, meg tulajdonképpen erről, és persze erről is.         A történet lényege az, hogy a Hallgatói Hálózat az ún. Koppány-csoporttal együtt szervezett egy tüntetést, tiltakozván a növekvő…..
unc_fester 2013.08.18 04:12:18
@csársz: nekem is ez a bajom. én szólok, hogy nem kéne cigányozni, zsidózni, stb. a tömött buszon, és elszomorít, hogy csak én szólok. olyan jó lenne egyszer azt megtapasztalnom, hogy más szól, és "rám hárul" az a szerep, ami azért számomra is örvendetes, hogy miután szóltam, és esetleg visszaszólnak, páran "mögém állnak".
az én általános tapasztalatom tehát az, hogy az emberek között alapjáraton nincsen "sok" náci, de sajnos nem látják a saját egyéni felelősségüket, az által, hogy csöndben maradnak. és ezért hiszik azt a tulkok, hogy MINDENKI úgy gondolja, ahogy ők.
Óriási meglepetésünkre Bajnai és az MSZP választási szövetségre léptek. Mi persze nem vagyunk meglepve, de a paff-a-bűvös PM-sek valószínűleg annál inkább. Ők most laza hétvégi elröppentségük állapotában valószínűleg azon agyalnak, hogy mitévők legyenek, egyáltalán…..
Az óbudai Kéhli Vendéglőt nagy ívben elkerülte a gasztroforradalom. Hangulatában olyan, mint mikor egy kádár-korszakbeli film maró gúnnyal akarja ábrázolni azon éttermeket, ahol a nyugatnémet turistákat hamis magyarkodó romantikával telezabáltatják, megcigányzenéltetik, aztán…..
… a kormány intézkedésével, akkor „gyurcsányista-bajnaista-nemtommicsoda” vagy? Gyurcsányista a fene! - vághatna vissza bármelyik diák Arany Jánosnak hamisan(?) tulajdonított, klasszikus reakciójának stílusában.  Szóval: a tiltakozók, a hallgatói és…..
Ma több ezer diák azért ment a rádió elé, hogy beolvassák a követeléseiket, hogy folytassák azt a hagyományt, amely a mindenkori közszolgálati médiát arra használja, amire való: arra, hogy közvetítse az országban történő fontos történéseket. A rádió ma nem ezt tette,…..
A mai bejelentés után nehezebb lesz tüntetéseket szervezni, és arra kivinni az embereket - nagyjából ez is a célja annak, hogy lényegi mondás helyett egy ködös bejelentés érkezett Orbán Viktortól arról, mi várható a felsőoktatás átalakításában. De egyvalami kristálytiszta:…..
unc_fester 2012.12.15 22:41:45
Mel Gibson: Jó. Ha senki sincs olyan kemény, hogy megkínozzon, akkor kérem vissza a 18 dolláromat.Stan: Az a mi 18 dollárunk, mert a filmed szar.Mel Gibson: Nem mondhatod rá, hogy szar, mert ezzel a kereszténységet is leszarozod.(Részlet a South Park "A zsidók passiója" című…..
„Szent Kelet vesztett boldogsága, Ez a gyalázatos jelen És a kicifrált köd-jövendő Táncol egy boros asztalon S ős Kaján birkózik velem.”  Olvastam hogy Mel Gibsonnak súlyos, több napon túl gyógyuló lincselést ígértek egyes brit történészek régebben, amikor attól…..
Vastagbőr Rablóból pandúr 2012.07.25 09:01:00
Itt van nekünk Simonka György, fideszes országgyűlési képviselő, Pusztaottlaka polgármestere.2010 óta képviselő, sikerült négyszer felszólalnia a Parlamentben (összesen 13 percet beszélt), és egyszer megkérdezte írásban, hogy "Mit kíván tenni a kormány a pénteki…..
unc_fester 2012.07.25 12:56:19
@Rufus78: A nagybanin sem a termelők árulnak a sajátjukból. A Szeged melletin pl. helybérlés van, amit már rég lefoglaltak a Simonka féle "kalmárok", és a hajnalban nekiinduló egyszeri parasztnak esélye sincs odabent árulni, ezért eladja ott a kereskedőnek, amennyiért tudja, és örül, ha nem fizet rá... :/
Tegnap benyújtotta a kormány a jegybanktörvény módosítását. Egy vaskos-veretes dokumentumra számítottam, ha már ezen dolgoznak hosszú hónapok óta, de csak 3 oldal az egész. Remélem nem vész kárba ez a "nagyszabású"  munka, és nem dobják vissza Brüsszelből ... mondjuk erre…..
unc_fester 2012.06.25 16:58:09
@Asztalos Gábor 2: figyelj már bogaram, ha már ennyire értessz hozzá!
az teljesen véletlenül elkerülte a figyelmedet, hogy 2008 február 26. óta szabadon lebeg a HUF árfolyam? az MNB azóta qrvára nem szól bele az árfolyam alakulásába (gy.k. ezt jelenti a _szabadon lebeg_ kifejezés)
a "régi" és az "új" MNB tv. is azt mondja, hogy elsődleges feladata az árstabilitás fenntartása. azt meg ismereteim szerint még sehol nem bizonyították, empirikus kutatással alátámasztva, hogy az árfolyamoknak bármi közük lenne az inflációhoz. (még ha ezt józan paraszti ésszel, és pénzügyes végzettséggel felvértezve én is logikusnak gondolnám.)
Kép:  http://lvnte.tumblr.com/ Értjük mi, és van is benn igazság („elmúltnyolcév”), de azért ennél már jelentősebb az elmúlt kettő: áfa-emelés, ilyen adó, olyan adó meg faszomadó. Közben az állam saját magán nem gyakorol semmi racionalizációt, sőt! Ő…..
A Kettős Mérce blog felháborítónak tartja, hogy Húsvét apropóján próbálják mosdatni, a volt köztársasági elnököt, méghozzá úgy, hogy Jézus Krisztushoz hasonlítják őt. Szerintünk ez több mind undorító. Mind a vallásos, mind a nem vallásos embereket sérti, még akkor is…..
Bigyóblog Jön a Star Trek Catan 2012.01.23 09:22:00
A népszerű stratégiai játékból, a Catanből még nem készült más tematikájú változat. A Star Trekes lesz az első ilyen. A Catan telepesei különböző bolygókon keresnek alapanyagokat, a városok helyett űrállomások épülnek, a rabló pedig a Klingon Bird of Prey hajó lesz. A…..
Az ügyészség szerint autóval járni a személyi szabadság része. Megérkeztek az ügyészségtől az első papírok a December 23-ai parlamenti blokád kapcsán. Az ügyészség elutasította a gyanúsítottak panaszát, a szerv szerint fen áll a személyi szabadság megsértése. …a…..
unc_fester 2012.01.05 22:33:28
unc_fester 2012.01.07 18:00:03
@Ludovikás Levente: ezt ugye a meleg szobád kényelméből írod?
mert én ugye ott voltam leláncolva :P
most akkor ki is a fotelforraldalmár? :$
Amióta reklám van a Tényekben, a műsorvezetők unatkoznak, miközben mi azt nézzük, hogy most harminc darab multivitamin áráért harmincöt szemet kapunk. Csak a kiemelt gyógyszertárakban. Persze azt is képzelhetném, hogy a reklámszünet közben Várkonyi Andrea horgol, Azurák Csaba…..
unc_fester 2012.01.05 14:05:20
@Norman Price: várkonyi nem jó nő? :)

amúgy ebben qrvára semmi vicces/érdekes nincs
sztoriznak bazdmeg, beszélgetnek
tán attól lennének húde szakmaiak, ha kussban ülnek 1 percig? -.-"
Vastagbőr SP vs. NGM 2011.12.22 11:01:00
Az NGM-ben ismét elgurult a közlemény készítőjének a gyógyszere, szerintem ezt már direkt csinálják, ennyire hülyék csak szántszándékkal lehetnek ... Az S&P indoklása szerint az alábbiak játszottak szerepet döntésében: A…..
EU-válság, tanhajók és kis csónakok, spekulánsok, euró ... ugyan kérem, az élet megy tovább. Időközben ma a Parlamentben: Reméljük, Wittner ad nekünk egy újabb piros betűs ünnepnapot, az sem baj, ha nem december 24-ét!  Amúgy most már biztos, hogy a nem lesz elég a…..
Vastagbőr Mondd meg nekik, Peti! 2011.12.05 09:01:00
Aki ismer, jól tudja, hogy sokszor nem is a dolgok maguk - hisz itt Abszurdisztánban, pláne egy közéleti blog írójaként már kevés történés tud meglepni -, hanem a hozzájuk, melléjük, köréjük, mögéjük fűzött idióta nyilatkozatok lépik át az ingerküszöbömet.…..
unc_fester 2011.12.05 11:34:37
@Seduxen: Támogatom!!!
Az összes HÖKös gyökér. (Tisztelet a csak a statisztikai hibahatáron belül létező kivételnek.)
Kész, ennyi, hölgyeim és uraim, vége. 16 hónap alatt építettek egy nagy homokvárat, csakhogy a homokot a vár alól ásták ki, és most az egész beledőlt a gödörbe. Újabb epic fail: az "egykulcsos, sávos adórendszer". Csak nem gazdaságtörténelmet írunk? Nem volt elég…..
unc_fester 2011.09.21 09:08:58
@ruhaszarito: a kiigazítást is külön oktatják, ugyanis makro szinten elég nehéz 1 egész gazdasági rendszert 1 évre előre tervezni (vö: tervgazdaság), vagyis általában szükség van erre

az persze más kérdés, h a balf@sz politikusok összetákolnak vmi lázálmot, aztán mikor nem jön be kapkodnak összevissza (ez egyrészt nem tervezés, másrészt nem kiigazítás)
Ezért szabad csak pártos sajtónak (HírTV, MNO, MTI) interjút adni, ezek a szemét firkászok mindenféle kellemetlen dolgot megkérdeznek, a miniszter lányos zavarában pedig egyre csodálatosabb dolgokat nyilatkozik ... Matolcsyról van szó természetesen, és egy igazán remek fn.hu…..