Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yond

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki is valójában Fehér Puzsér? Miért jött el? Mit képvisel? Mit tanulhat tőle a ma embere? Megannyi kérdés, mely joggal foglalkoztatja a közvéleményt. Alapos néprajzi kutatás után megkísérlem tehát összefoglalni a Fehér Puzsér eljövetele és rövid földi szolgálata kapcsán…..
Mindent elkövettem, hogy az alábbi produkciók az élő adásba kerüljenek, mert tagadhatatlan minőséget, valós értéket képviselnek. Ha nem ismerném a magyar kultúra hallatlanul torz kiválasztódási logikáját, akkor azt írnám ide, hogy csak idő kérdése, mikor ütik át ezek…..
Yond 2012.04.21 01:21:07
László Martinnal én is teljesen egyetértettem, amíg meg nem láttam ezt:
www.youtube.com/watch?v=LXO-jKksQkM&feature=relmfu

Nyilván ettől még ő táncolta ezt el ilyen jól. Csak nem tudom, hogy akkor hol az az eredetiség, amit mástól számon van kérve... Ennek ellenére én élveztem, és tényleg helye lenne a döntőben.
Kedden írtam egy felhívást, általános iskolás szülőkhöz meg gyerekekhez, Álljunk együtt bosszút az általános iskolán! címmel, hogy jelentsék nekünk, hogyan zajlott az évnyitó. Erre futott be az alanti levél, a legjobb anya-lánya-írás, amit valaha olvastam, megható és vicces…..
Rengetegszer elvétik a hibát, ezt tette reklámbuzi is, az addict.blog.hu szerzője. Illetve az "egycsapásra" szó helyes alakja, "egy csapásra"!Idézett poszt:"Spórolj benzint egy pohár vízzel! Persze, ha egy egész kancsóval !!megiszok!!, akkor meg…..
Yond 2010.07.29 01:43:01
@helyesírásbazzmeg:
"A linkelt poszt hibátlan, egyetértek vele, hiszen !!!ugyan azt!!! írja le részletesen (!!!) amit én javítottam."

"1, Nyilván nem ???véltlenül??? írtam el, azért ennél picit legyen már nagyobb az IQ-d, !!!lécci!!!."

Mehet itt a szarrágás, ha szeretnéd...
És még annyit, hogy folyton iróniára hivatkozni elég unalmas és átlátszó.
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Nagy figyelmet kapott március elején az éppen nőnapon megnyitott, a női innovációkat bemutató köztéri kiállítás, amely az Ariel Liquitabs támogatásával, annak bevezető kampányához kapcsolódva jött létre. Kilenc hatalmas köztéri szobor került a Gödör mellé, ahol egy…..
Nem bír magával az ingolstadti cég, valahogy mostanában nagyon ráfeszült a versengésre és a többiek ekézésére. A múlt héten már volt szó a BMW-t lesajnáló és leörökmásodikozó filmjükről, annak kapcsán pedig a Ferrarit betámadó szpotjukról is. Ezúttal ennél is…..
addict Reklámdilemma: Fanta LOL 2010.02.20 18:32:00
Vajon a Fanta LOL szlogen az új filmek végén nemzetközi cucc, vagy csak a magyar piacon akarta ezzel szénné égetni magát a márka a fiatalok előtt? ..
Yond 2010.02.22 23:16:27
@iNarancs:
Azért én még emlékszek a legendás "Get uppaa!" v. "Gedappa!"-ra.
Nem volt egy világmegváltó ötlet, de hogy arra tisztán emlékszem, hogy Aug.20-án a rakparton félpercenként vki elkiáltotta így magát...
De ez tényleg gáz, az animált figurák is...