Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Utikonyvem

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Választási részvétel: hihetetlenül sok. Ahhoz képest, hogy a pesszimisták negyvenvalahány, az optimisták pedig ötvenkettő-ötvenöt százalékkal számoltak, az 59-60 kiugróan magas. A magyar pártok pechjére északon sokan mentek szavazni.   Smer: Ficóék nagy nyertesek,…..
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
Volt ugye a Poe Hollójával foglalkozó poszt, melyben egy forgatási helyszínt kerestünk - ripsz-ropsz meg is találtátok. Tibi is egy hasonló kérdéssel keresett meg, segítsünk neki is! Mint írja:"Van egy budapesti helyszín, amit már több filmben kiszúrtam, és nem tudom hol…..
Miközben a Google Maps halad a korral (sőt néha le is hagyja, lásd repülőtér a Keletinél), a konkurencia nem kapkod összevissza, szép komótosan, megfontoltan dolgozik. Igaz a Microsoft Bing Maps-sza már nincsen tíz éves lemaradásban, mint nem is oly rég - időközben náluk is…..
Subba Twitter: Boldogságtérkép 2011.04.06 11:49:00
Alex Davies a boldogság szintjét a szmejlik és az érzelmek közti öszefüggések alapján az emberek tweetjeiből állapította meg. A módszerről, és arról, hogy hogyan készült a térkép, itt van egy jópofa chart (nyugi, sok szép színes képpel). Az első hátom egyébként:…..
Minden van itt kérem, székhez kötözött bikinis csaj, emberrabló szexi leszbi pár, kaland, játék, kockázat. Amúgy meg tényleg jópofa ötlet és elég méltó hirdetés a kecó (felteszem igen magas) árához. /A tippért köszönet Lesley-nek, a 8ker bloggerének/..
 Az előző bejegyzésben láthattuk, mekkora a potenciálisan felajánlható összeg és mennyit ajánlunk fel valójában civil szervezeteknek. A mostani ábra csak a különbséget mutatja éves bontásban, azt a részt, amit gyakorlatilag "elvesztünk". Ne számolj, elárulom,…..
Budapesten közterület lesz elnevezve Elvis Presley-ről. Vajon melyik ? Tarlós István főpolgármester sajtótájékoztatót tart a fenti témában.  Mindössze ennyi állt abban a 830 Kb-os sajtóközleményben (meg persze helyszín, időpont és egy bazi nagy címeres fejléc), amit az…..
Utikonyvem 2011.03.02 21:33:38
Utikonyvem 2011.03.02 21:36:14
Varánusz A nagy hamburger bullshit 2011.02.20 08:00:00
Vasárnap a nagy családi ebédek ideje is, úgyhogy ideje foglalkozni kicsit a kajával. Akkor pláne, ha kormányunk mint kezdő menyecske a hasunkon keresztül igyekszik hatni ránk. Mert az egészség fontos, az egészséges táplálkozás meg ennél is fontosabb, a családok védelme meg a…..
Utikonyvem 2011.02.20 22:19:49
Mandiner blog Gyalulnak 2011.02.02 12:15:00
  Lecsengett a kommunista diktatúra ikonjairól (Schönherz Zoltán, Szamuely Tibor, Münnich Ferenc, Sallai Imre, Fürst Sándor, stb.) elnevezett utcanév táblák lecserélése a ’90-es évek elején Budapesten. Aki ott volt, nem csak a létrán balanszírozó Krassó György…..
Leginkább panelépületek károsodtak a ma szombat esti dunántúli földrengésben, derül ki az első hírekből. Az Index ezt írja:   A harmadik kerületben komolyabban a Huszti úton egy 11 emeletes panelház szerkezete sérült meg, és Oroszlányban is egy panelházban okozott kárt…..
Azt már egy ideje tudjuk, hogy New York az amerikai jómódúak epicentruma, a milliárdosok azonban nem feltétlenül egy zsúfolt metropoliszban szeretnek élni, ahol sokat esik az eső és a világon a legmagasabb az egy négyzetméterre eső wannabe Carrie Bradshaw-k aránya. Esernyő helyett…..
Ha valaki Magyarországon a felső 10 ezer tagja, az nagyjából egyet jelent azzal, hogy dollármilliomos is - ingatlanvagyona nélkül természetesen. (Már ha a felső tízezret csak vagyon alapján számoljuk.) A Merrill Lynch és a Capgemini 2010-es felmérése szerint ugyanis összesen 9600…..
Esős őszi napokra olvasnivaló, a legjobb 50 térképes blog:http://www.onlineengineeringdegree.org/50-best-blogs-for-geography-geeks..
Van ugye, amikor egy kutyás vagy repülős magazin szerkesztőségében azon törik a fejüket, hogyan tudnák eladni magukat egy ingyen Sziget-jegy reményében. Na itt most nem ez következik. Mivel egy hetet amúgy is kinn töltök a Szigeten, végre valóra váltom azt, amit már régóta…..
Miután a Borfesztiválon végigkóstoltuk a Lisicza teljes szortimentjét oda-vissza, lesétáltunk a várból és átballagtunk a Lánchídon Pestre. Lehet, hogy már korábban többször elmentünk mellette, de most egy kis pécsi cirfandlival élesített szemünkkel kiszúrtuk, hogy egy lakat…..