Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krakéler

1 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ujjmutatás tízezer, három ujj harmincezer forint kenőpénzt jelent. Öt éve létezik eszköz a korrupció ellen, de az állam nem támogatja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Megpróbálom a múltkorinál egyszerűbben, érthetőbben és rövidebben (nehéz lesz) megmutatni, mi bajom szokott lenni az „Öt gyárat zárat be az Intel”, „Kemény évre számít Demszky” típusú címeinkkel. Tele lesz durva egyszerűsítésekkel, de hát ez van. Mindenekelőtt: az…..
krakéler 2012.12.01 10:31:12
@don B: nem, inkább kisokos(kodó), aki élvezettel olvassa a blogot
krakéler 2012.12.01 11:04:27
@don B: tudja, csak provokál…
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az már a Lomiczi-ügyből kiderült, hogy a Magyar Televízió nem egy szakmai műhely, ahol újságírók dolgozzák fel a híreket saját szakmai tudásuk szerint, hanem egy gépsor, ahol valaki reggelente bepötyögi a parancssorokat, aztán végigfuttatja az egész rendszeren. A végtermék…..
krakéler 2012.05.14 16:28:41
Vastagbőr A hűség jutalma 2011.04.09 13:05:00
"a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér." Lázár definíciója alapján Papp Dániel sokat ér. Munkájának is megvan az eredménye:…..
Itt az új Focus-variáció! A családbarát megoldás. Mindene szép és jó, akár agyon is dicsérhetnénk. Feltéve, ha nem az egyetlen, fontos tényezőt hagyták volna ki a tervezéséből… Vélemények az azonos című írásunkról...
A héten sem jelentette be Szalai Annamára, az NMHH elnöke, hogy mégis kiket szeretne látni a Duna Televízió, az MTV, a Magyar Rádió és az MTI élén. Pedig állítólag már novemberben munkába is állnak az új vezetők. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság vezetőjének minden…..
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..
krakéler 2010.10.15 09:33:00
5
1
Belsőség Tízéves a Totalcar 2010.03.12 17:44:00
  Oké, még nem, de mindjárt. Konkrétan 2000. július 14-én, péntek délután 14.49-kor jelent meg első cikkünk, nem hivatalosan, de precízen tehát akkor, mármint 2010. július 14-én leszünk tízévesek. Az évfordulót mindenképpen szerettük volna megünnepelni. Gondolkoztunk sok…..
w Milyen volt szőkesége? 2010.01.31 15:45:00
Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard 1990-ben kiléptek az időből, és most vitaminreklámként, a régi fényben tértek vissza a színpadon. Jók voltak és most is jók, csak az ország szaladt ki alóluk. Hozzáadott értékként hallgassuk meg itt a Napoleon Boulevard egy kevésbé…..
Szeretjük a számokat. Bár betűkkel dolgozunk, mégis a számok mondják meg nekünk, hogy az, amit csinálunk, érdekli-e azokat, akiknek csináljuk. Éppen ezért a hétfői értekezletek második felében mindig végigvesszük, hogy előző héten írt cikkeink hogyan teljesítettek. Ez úgy…..
  Autókat írunk meg, amikről már senki nem akar, mert csak útban vannak. Fókuszban egy megfáradt Samara. Vigyázat, nem teszt! Vélemények azonos című írásunkról...
Delikát, és a Homáron is többször előforduló kérdés, hogy a Rossz üldözése közben az Üldözők áthághatják-e a Rossz megfékezésére kitalált szabályokat. A dolog leginkább a tilosban parkoló közterületesek miatt szokott előkerülni, M. viszont egy rendőrös sztori után…..
krakéler 2009.11.02 07:53:43
@Vajmaci: az a baj, vajmaci, hogy jogalkalmazók vagytok, csak a jogot nem ismeritek

ezt írod: "Az ilyen integetésből egyébként pont nemrég volt egy sajnálatos emberölés is!
Tele volt vele a média!
Egy idős bácsi integetett egy gyorshajtónak, az megállt, kiszállt,odament leverte a kisöreget, aki olyan szerencsétlenül esett, hogy meghalt...:S:S"

na, ezt mi, a köznép hívjuk emberölésnek, nektek, jogalkalmazóknak meg halált okozó testi sértésnek kellene. mert így szól a btk. olvastad már?

mert a kresz-es megjegyzésed meg a 135-ös történeted alapján erősen kétlem

az a baj, hogy az állampolgárok sem sokkal jártasabbak, ezért rezzennek össze, ha kiszálltok a fűtött astra/renault-ból, pedig ha tisztában lennének a jogaikkal, nem lennének ezek a történetek ilyen egyoldalúak
A Blikk úgy tudja, hogy megállapodott a TV2 az MTV-vel arról, hogy a köztévé kölcsönadja nekik Gundel Takács Gábort a BL idejére. A megállapodás értelmében a sportriporter lesz a műsorvezetője a TV2 Bajnokok Ligája-közvetítéseinek, de munkahelye továbbra is a Magyar Televízió…..
krakéler 2009.07.16 16:47:40
@Dr. Béla: Vécsei Mihály

még volt is egy ilyen topik a zindexen: hová tűnt vécsey misi?
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9053663
Belsőség Szív és statisztika 2009.06.10 01:39:00
  Ebbõl a cikkbõl lényegében egyvalami derül ki. Autóért rajongani sokféle módon lehet, és voltaképpen majdnem mindenkinek igaza van. Autós cikket viszont csak egyféle embernek érdemes írni.  Vélemények az azonos című írásunkról...
A Way magazinhoz képest egy könnyű sóhajjal kísért meglepetés a Mindennapi Pszichológia első száma. A kéthavonta megjelenő lap igényes nemcsak kívülről, hanem belülről is. Szerzői hozzáértéséhez és hitelességéhez kétség sem fér, ugyanakkor a cikkek korántsem…..
Egészen nagy elődöntőt produkált a címvédő orosz és a döntőhöz ilyen közel nagyon régen nem járt amerikai válogatott. A kissé vegyes kerete miatt a torna előtt nem sokra tartott Egyesült Államok a finnek kiverése után megint megmutatta, hogy nem akármilyen teljesítményre…..
krakéler 2009.05.09 08:21:04
@NHLFAN: akkor nézz bokszot vagy súlyemelést...

ez alapvetően mégiscsak egy csapatjáték. érted, csapat és játék!
A magyar játékvezetőt kedd délután beiktatták az Nemzetközi Jégkorong Szövetség Hírességek Csarnokába. Schell László köszönő beszédében azt mondta, reméli, hogy 2014-ben Budapesten láthatjuk viszont az IIHF Hall of Fame-beiktatás résztvevőit is. Nagyon nagy dolog egy kis…..
Közelebb vagyunk ma a fehéroroszokhoz, mint néhány éve a franciákhoz és a britekhez, amikor úgy nyertünk ellenük, hogy néhány kontrával megzavartuk állandó támadásaikat. Ez a válogatott a miénk, és jó, hogy abban a korban élünk, amikor ezt láthatjuk. Amikor alig több mint…..
krakéler 2009.04.29 09:35:41
@garizim: ez a megjegyzésed inkább vádaskodásnak tűnik, ha elolvasod a tudósítást

akár F. K. is írhatta volna...

nol.hu/lap/sport/lap-20090429-20090429003-13
Botránnyal ért véget Szamarában a serdülőcsapatok számára rendezett Tretyak-kupa. A Lada Togliatti és a Himik Voszkreszenszk a 3. helyért küzdött (utóbbi nyert 5-2-re), és a meccs után jelentős tömegverekedés bontakozott ki. A 15 éves fiúk ütötték-vágták egymást, ahol…..
krakéler 2009.04.22 11:49:41
Megvan az utolsó kieső, a magyar válogatott szakvezetői úgy döntöttek, Fodor Szabolcs, az Alba Volán támadója nem vehet részt az A csoportos világbajnokságon. Fodorral az elmúlt években nem nagyon számoltak a nemzeti csapatnál, tavaszi teljesítményével hívta fel magára a…..
krakéler 2009.04.19 15:39:28
@silac: ember, ne bicskát nyitogass, hanem gondolkozz. vagy inkább számolj!!!

"Ha nem változik a keret a Sapporo óta akkor nem szólok semmit, mert ők harclták ki, megérdemlik. Ez így számomra nem oké!"

A szapporói keretből csak ketten kerültek ki, szegény Kiscsicsó és Gröschl. A vita az újakról folyik, mert ezúttal hárommal több játékost lehet nevezni.

Most így akkor oké???