Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Picadili

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pavuk Attila is bekerült a keretbe 2012.03.28. 19:26 F. Kapus..
Picadili 2012.03.29 17:22:13
@Scofi: Újvárosban jég sincs, te :-)
Picadili 2012.03.29 20:56:38
@Scofi: tölem már a szmájli iks kevés? :-)
Kijelölte a keretet Kevin Primeau 2012.03.23. 20:07 F. Kapus..
Picadili 2012.03.24 14:15:31
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: a kapus poszt a legkevésbé kérdéses. Két jó kapusunk van "vidéken", ebből az egyik jön, a másik kérdéses. Így innentől kezdve a jelenlegi 3 kapusból 1 várható a keretbe (ha Szuper nem ér haza), ő pedig kérdés nélkül Bálizs Bence. Így innentől kezdve tök mindegy, hogy a 4-ik illetve 5-ik számú kapus ki. Pedró kihagyása engem is meglep kicsit, viszont nem érzem, hogy gyengébb csatárokkal lenne megtüzdelve a csapat. De ha már megemlíteted Peterdit, akkor megjegyeznék egy mondatot. Ha ő nem fért be a bő keretbe, akkor Azarit nem is értem hogy gondoltátok, hogy majd bekerül.
Picadili 2012.03.24 14:45:36
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Tudod mit mondok, kérdezd meg Rajna Mikit, hogy szerinte miért nem válogatták be a bő keretbe sem. Ő tudja a választ, én is tudom, és ha vagytok olyan viszonyban neked is elmondja (bár ebben kételkedem). Ha nem, akkor meg éljetek az illúzióitok közt és morogjatok tovább cikkről-cikkre.
Picadili 2012.03.24 15:32:44
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: eddig igyekeztem kivonni magam a forgalomból, de egy-két dolgot nem bírtam szó nélkül hagyni :) csak azt próbáltam éreztetni Veletek, hogy a látszat néha csal. Akik itt megvitatjátok a dolgokat és történéseket, próbáljatok objektív információkat szerezni, a hírek valósága mögé férkőzni, mert információ hiányában csak tényleg a morgás és elégedetlenkedés van belőle. Attól, hogy megnézitek a helyszínen és a tévében a meccseket még nem lesztek informáltak és én ezt látom bennetek a legnagyobb problémának. De ha nektek így jó, én nem állok a boldogságotok útjába. Azért a Ljubljanában majd elvegyülök köztetek és szurkolok a válogatottnak, ha nem is ultraként, mint @Ringleader: :-) Ollé-ollé :-)
11 forduló után utolsó a magyar bajnok az EBEL-ben. A legfontosabb mérkőzéseket elvesztettük, helyenként kilátástalanul játszunk, itthon a sokadik vereséget szenvedtük el. A kialakult helyzet azt kívánja, hogy leporoljuk legendás rózsaszín szemüvegünket, és észrevegyük, ez az…..
Picadili 2010.10.16 22:59:25
A harmadik Mol Liga-forduló délelőtti meccsén nem jelentett gondot a Steaua Rangersnek a roppant fiatal kerettel felálló Újpest. A lila-fehérek az első harmadban csak egy gólt kaptak, utána azonban megtört az ellenállásuk, 7-1. A többi találkozó szorosabban alakult. A…..
"Két esetben kötnék kompromisszumot: ha egy nagyon jó ligába hívnának kevés pénzért játszani, vagy ha egy gyengébb bajnokságba nagyon sok pénzért" – mondja a még mindig klub nélküli válogatott kapus. Szuper Levente 2009-ben magyar, 2010-ben német bajnok lett. Ám…..
Új játékrendszert és támadóbb szellemű jégkorongot ígér az új mester. Három év után visszatér Székesfehérvárra a válogatott Roger Holéczy, és új szerzemény a Dab.Docler fiatal hátvédje, Orbán Attila is. További két válogatott kerettaggal tárgyal a magyar bajnok, de…..
Picadili 2010.06.04 08:44:44
Vasárnap a pénteki két mérkőzés visszavágójával folytatódik az OB I. A Dab.Docler és a Vasas Bp. Stars befejezi a középszakaszbeli szereplést, tehát kiderül, melyikük kezd pályaválasztóként az elődöntőben. Ha a Dab.Docler biztosra akar menni, rendes…..