Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laaszlo

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerűen nem jutott eszembe másik cím. Egy másik kedvenc blogomon, a Varánuszon Fabius kolléga napok óta könyörög, hogy valaki vagy cserélje ki a Duracelleket a Fényességesben, vagy kösse vissza a fülébe Habonyárpit, mert lassan ki fog törni a forradalom. A Fényességes…..
laaszlo 2012.07.27 07:45:32
@szaboketto:
A világ csendőre bedobja habtestét, és igazságosan elosztja a maradékot: Másoknak semmi, neki minden. Csak ő maradhat életben. Georgia Guidestones akár a magyar wikiben.
Elindult valami az MSZP-ben. A békéscsabai elnökség lemondását követően a bajaiak is teljes tisztújítást javasolnak, emellet a kőbányai polgármester is úgy ahogy van, otthagyta a süllyedő hajót. Mi folyik a szociknál? A vereség ennyire megbontotta az…..
laaszlo 2010.05.06 10:54:57
@Rigor Mortis: A "retentő" meg három t.

Amúgy én is kíváncsi vagyok.
Varánusz A harmadik csapás 2010.05.05 08:00:00
Felhőtlen napunk is lehetett volna tegnap. Kétharmados kormányunk munkához látott, és ami még meglepőbb, beszélt is róla. Piros pont, komolyan.Ráadásul amiről sutyorogtak egymás között, és amit megosztottak velünk is, azzal egyet lehet érteni. A családi pótlék iskoláztatáshoz…..
Itt van május elseje,szoci szó és dal köszöntse!Zeng és dalol az élet,Szállj csak szoci szó, ének,Ébresszed a magyar népet!A meglepetések napja van. Nem, nincs még kolbászkerítés, - bár már fonják - se szép új világ, se akciós csirkefarhát a teszkóban. Meglepetés mégis…..
Sok nagyszerű politikuskaraktert fog nélkülözni a következő parlament, elsősorban persze a baloldali honatyáknak kell majd más állás után nézniük. Mind közül a legszerencsétlenebb azonban Keller László, az Ózdi Magnum, az Ember, Aki Nem Talált Semmit: az MSZP 49 képviselőt…..
laaszlo 2010.04.29 11:31:32
@Bnonim: No még egyszer. Hiányozni fog. A vörösbor !
A Fidesz kétharmados győzelme sok kérdést vet fel. Itt most nem a jövőről, nem arról lesz szó, hogy mit kezd majd vele, hanem a múltról, arról, hogy miért alakult így. Hallani olyan véleményt, hogy a magyar választási rendszer sajátosságai eredményezték a földcsuszamlást. És…..
laaszlo 2010.04.28 10:26:24
@nestrot10: Mit vagy úgy oda? Az persze a demokrácia diadala volt ugye, amikor Megyó 47% + 4.9%-kal a zsebében kijelentette: "Ha a jobboldal televiziót szeretne, akkor vegyen magának"
Nézz körül Ejrópában, másutt hogy megy a müsoridő szétosztás.
Sőt OV elkövette élete legnagyobb hibáját is: az elsö ciklusában támogatást fizetett az Indexnek, a Beszélönek meg másoknak. Még ma is bánja ...
Szerintem mindenki arra számított a szocialistáktól, hogy látványosan elkezdik egymást lecsákányozni, majd saját sírjukat kiásva belehullnak az örök feledés homályába. Igazából az MSZP-nek nincs más lehetősége, mint keményen megdolgozni a választók bizalmáért, ezért is…..
Európában, de talán a világon is egyedülálló rekord – így méltatta Ujhelyi István, az MSZP elnöksége nyugdíjas tagozatának elnöke, a szocialisták Bölcsek Tanácsa testületének tagja azt a bravúrt, amit a parlamenti választáson az angyalföldi Tóth Józsefnek sikerült…..
  Az utolsó budapesti frekvenciát kapta meg a Klubrádió, amit elhalásztak a Magyar Katolikus Rádió elől, pedig a Klubrádiónak van frekvenciája - szólnak a hírek. No igen, de a katolikusnak is, csak épp a senki által sem hallgatott AM-en, középhullámon, ahova csak az…..
laaszlo 2010.04.23 18:06:30
@elfelejtette: Én BG helyében nem szeretnék a pokolra kerülni, és az offshor pénzem 5%-ból megtériteném a libás magyarok magam okozta kárát
     2010 április 25.-én este kb. nyolcra megszámolják a szavazatokat, és ha az új titkárnő miniszoknyás lábai elterelik az OVB vén kecskéinek figyelmét arról a kétségtelenül szórakoztató lehetőségről, hogy a választások eredményét, például annak…..
Svájci kutatók felfedezték, hogy néhány exobolygó (azaz naprendszerünkön kívüli planéta) a csillagrendszerében természetellenesen kering:  furcsa dőlésszögben ellenkező irányba forog a napjához képest.   A PhysOrg.com-on közölt nyilatkozatban a kutatók…..
Az LMP facebook üzenőfala megtelt szörnyülködő bejegyzésekkel. A párt szimpatizánsai "undorítónak", "szánalmasnak" tartják az MSZP taktikai kampány húzását, amely során az MSZP a Lehet Más a Politika szlogenjével próbál szavazatokat szerezni. Az üzenőfal…..
A webkettő természetesen nemhogy visszaszorította volna a rossz viccek áradatát, hanem sokszorosára növelte a szenny terjedési sebességét. Benito a Facebookon kapta ezt az alattomos képet, ami nemcsak iszonyú, de kijönni is csak nagy jóakarattal jön ki. Szerzője egyelőre ismeretlen,…..
laaszlo 2010.04.20 15:23:15
Szép ez a péntek, nem szabad így maradnia, ezért küldöm minden kedves poliglott olvasónknak ezt a  - hangsúlyozom, hogy NEM vicces - szemétséget...
Van egy határ, amit szerintem még egy szélsőjobboldali pártvezér esetében sem szabad átlépni. Gábor úgy lépte át ezt a határt, hogy a nyomában most is kiszakított, véres agyvelődarabkák repkednek a levegőben. Olvasónk a jól ismert taktikát alkalmazva a…..
laaszlo 2010.04.16 14:25:02
A minap egyik állami nagyvállalatunk egyik igazgatójával beszélgettem. Régi barátom. Ő is, mint annyi más tűzközeli ismerősöm – polgármesterek, vállalatvezetők, képviselők – arról mesélt, milyen mélyen és szervesülten szövi át a korrupció a magyar…..
laaszlo 2010.04.16 12:45:45
Varánusz Kétharmad barikád 2010.04.16 08:00:00
Egy, csak egy legény van talpon e vidéken,ordítása klotyókban is hallik', túl a bidéken.Szörnyű kijelentés dörög ki a száján,könnyű szájhab patakzik indulatos állán.Beste zsellérek lustán szavazásra várnak!Gátjai ők ennek a csodás demokráciának!Kétharmad lesz ecsém, itt…..
Hogy ne csak jobbikos, vonás vicc legyen... Lacka Sunyi ördögbotos olvasó, ne gyere nekünk az antifasiszta maszlaggal, ismerjük az ilyet, előbb egy szolid vicc, aztán azt vesszük észre mindenkinek kötelező a batikolt ruha, a jézus-szandál meg az erjesztett tofu! Hát nem érzed, hogy…..