Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gnuh

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értem én, nehéz lehet a labdarúgást nem követő műsorvezetőnek, amikor valami spanyol focihírt kell kommentálnia, hiszen a Fókuszba csak akkor kerülnek be az ilyenek, ha kétfejű birkát fogad örökbe az egyik futballista, esetleg valami modellnőt dug halálra a Sóhajok hídján,…..
gnuh 2011.04.23 08:56:06
@R. Daneel Olivaw: Tökéletesen egyetértek...
Az RTL Klub már felkészült arra a lehetőségre, ha Szandika beváltja ígéretét, miszerint ha nyer, ha veszít a szombati párbajon, nem megy vissza a villába, mert elege van. Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője a Borsnak elmondta, hogy ha ez megtörténik, akkor új…..
Egy kedves olvasónk lőtte az átszabott Magyarországot mutató RTL-képet, köszönet érte. A kertévének meg gratula, reméljük, a Való Világ lakóit nem a térképet készítő szakember tanítja a héten...
Bréking nyúz: friss, ropogós, tuti fülesünk szerint három hét múlva egy szuperdöntővel véget ér az Ezek megőrültek! című celebvetélkedő a TV2-n, amin újra harcba állítják a kvízműsort. A TV2-re rá is fér a műsorrend felborítása, mivel az elmúlt héten a 18-49-es…..
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
gnuh 2010.12.30 10:40:36
@Pink szabadságon: Te meg a pedofil rabbikat hagytad ki...
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
Mintha lett volna már az "Amerikai Magyar Népszava Szabadság" nevű, Amerikában megjelenő hetilapnak weboldala, de mindenesetre új, magyar nyelvű portáljukat a médiatörvény elfogadásával szinte egy időben élesítették. Az Amerikai Népszava nem tartozik a magyarországi…..
gnuh 2010.12.23 15:39:22
@Sigismundus: Tudom, hogy nem ugyanaz, sőt semmilyen kapcsolat nincs köztük, de a szellemisége kiköpött az; így értettem, te okos ember. És képzeld, elolvastam az utolsó mondatot is...
Tudjuk, hogy csak az hibázik, aki dolgozik is, meg azt is, hogy a lónak négy lába van, mégis küzd kihívásokkal, de az RTL Híradó képszerkesztője a tegnapi teljesítménye láttán biztos sírva bujdokol valahol vidéken, tálán éppen Pozsonyban. A találatért köszönet egyik…..
Már régebben kiszúrtam a Ma Reggelben sűrűn feltűnő Bándy Péter demokratás újságírót, mert mindig annyira szívből védi a kormányt, és újságíróhoz alig méltó módon kérdez alá a kormánypárti vendégeknek, de eddig sosem kerestem rá, hogy miért is van ez. Nem Góliát…..
"A női nemet lealacsonyító", este 7 és 8 óra között levetített csöcsörészésért panaszolta be egy néző a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál a tv2 Ezek megőrültek című celebszopató műsorát. A prűd tévénéző valószínűleg azon a "Ne érj a…..
"Magányosan szexelt Olivér a ValóVillában. Nem bírta tovább a magányt, és kellemes perceket szerzett magának a zuhany alatt" - így írta meg virágnyelven a mai Blikk, hogy a Viva tévé egykori Megawatt-műsorvezetője kiadósat recskázott a Való Világ fürdőszobájában. Az…..
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
gnuh 2010.04.11 09:51:57
@jeangabin: Bírom az ilyen zseniket:"a Jobbik szavazók dettó, bár hogy ők Isten igazából kinek akarnak odavágni, azt maguk sem tudják..." Nem vagy egy cseppet arcátlan, hogy így lenézed a Jobbik-szavazókat? Ismerem az ilyen belvárosi mindentudókat. Tudod, én "csak" egy vidéki "senki" vagyok két diplomával, de tökéletesen tudom, hogy miért szavazok a Jobbikra. Nagyon nem áll jól a nagyképűség és a lenézés egy ilyen blogon.
comment:com Végre vége 2010.04.03 13:00:00
Húsvét van, vagyis ma még nem csak holnap, mindegy, a lényeg, hogy három napig nem kell dolgozni, lehet zabálni a sonkát meg a főtt tojást, és inni hozzá kellemes pálinkákat - közben meg nézni a tévét, jóhogy. Sporttal kezdünk, a hétvége ebből a szempontból mindig nagyon fasza…..
gnuh 2010.04.03 18:21:10
@ElPadre: ...meg a kriptozsidók...
gnuh 2010.04.03 20:09:39
@Fedor: Te is, még egyszerűbben. Jut eszembe, te zseni, az nem zavar, ha itt egyesek "katolikusoznak", csak az, ha mondjuk én ugyanolyan stílusban viszontválaszt küldök, mi?
Egy darabig ellenálltam annak a kísértésnek, hogy a Jobbikkal kapcsolatos, „minden napra egy újabb” gyakorlata alapján megjelenő ügyekről írjak. A házasságtörőnek beállított pártelnök, a képeken békésen drogozó szóvivő és az önfeledten pornózó gárdista…..
gnuh 2010.03.30 01:00:35
@hírmondó_s: Három ekkora gyökeret, gratulálok nekik...
gnuh 2010.03.30 16:12:57
@hírmondó_s: A Botka-gettóban (Szeged) ötven méterre jut egy maszopos, százötvenre egy fideszes, és úgy egy kilométerre nagy nehezen jobbikos is.
Most már egyértelmű, amiről azért a kampány elején is lehetett tudni: az LMP és az MDF nem csupán a küszöb átlépésével, de egymással is küzd majd ezen a választáson. Miközben a két párt programja jelentősen különbözik, többé-kevésbé mégis van átfedés a megcélzott…..
Novemberben elején, amikor a második bejegyzésben a Fidesz kétharmados győzelmének esélyeiről írtam, azzal számoltam, hogy ehhez az ellenzéki pártnak szinte minden egyéni választókerületben győznie kellene. Ha a Fidesz hozza mind a 176 egyénit, már csak 82 listás helyre van…..
gnuh 2010.03.14 10:50:52
@radala: Áruld már el, mikor "zsidózik" a Jobbik? Az már más kérdés, hogy az ingatlanberuházások 90%-a izraeli Magyarországon. Ez tény, és hadd szabadjon már nevén nevezni, mert sem nem eszkimók, se nem a Kiribati-szigetvilág lakói beszéltek hazánk felvásárlásáról! Egyébként figyelmedbe ajánlanám - ha már a "zsidózásnál leragadtál -, hogy más pártok háza táján vajon vetted-e a fáradságot, hogy érdeklődj a szavazóbázisnál erről a témáról? Mert tájékoztatlak, hogy mind a Fidesz, mind az MSZP szavazótábora tele van "zsidózókkal", mint ahogy a világ is. De te csak nyugodtan ábrándozz a Jobbik "zsidózásáról", elvégre a média csak ezzel van tele, más meg akkor nem is létezik, igaz? Talán el kéne már hessegetni a ködöt a politikailag túl korrekt szemed elöl, hogy lásd a valóságot! Ez az állandó "nácizás" "zsidózás", nem unják még azok, akik állandóan e téma körül járatják az agyukat?
Kevesen gondolták volna akár csak egy évvel ezelőtt is, hogy a választási kampány egyik legkeményebb retorikai küzdelme a Fidesz és a Jobbik között zajlik majd. Bár az MSZP és a Fidesz hozza egymással kapcsolatban a kötelezőt, négy vagy nyolc évvel ezelőtt lényegesen…..
A mai napnak két fontos híre volt a parlamentbe jutásért küzdő egyik kis párttal, az LMP-vel kapcsolatban. Egyrészt megjelent a hivatalos adatokban a párt első jelöltje, a bajai választókerületben indulni szándékozó Ikotity István. Ugyanakkor – sok optimista nyilatkozat után…..
gnuh 2010.03.02 01:12:17
@jjulie: "conbendittől" elsősorban sajnos nem a női bugyik nedvesednek és nedvesedtek annak idején, hanem az ártatlan kisgyerekek könnyeitől a saját arcuk. Ez csak azért írom ide, mert ez a féreg még hencegett is avval, hogy kisgyerekeket rontott meg!
Pokolra!
Újabb hét telt el az ajánlószelvények összegyűjtésére rendelkezésre álló időből. Körülbelül a táv felénél vagyunk, valójában azonban a hátralévő három hétben már sokkal nehezebb a vadászat, hiszen részben elkeltek, részben elérhetetlenek a szelvények. A hivatalos…..
gnuh 2010.02.27 20:02:57
@szobatars: Amőbához hasonlítasz? Személyeskedsz egy vélemény miatt? Mit mondjak, kiforrott vélemény egy nyilván zsenitől, aki mindenkinél mindent jobban tud, igaz? Az pedig történelmi szükségszerűség, hogy el fog tűnni az EU, ha amőbának gondolsz engem, ha nem. És ha tetszik neked, ha nem.
gnuh 2010.02.28 03:51:20
@szobatars: Már ne haragudj, de én vagyok az amőba, mert az EU-t annak neveztem ami? Te minek neveznéd azt, ha ha egy szervezet így működik (lisszaboni szerződés példának okáért, stb), mint ez? (Jut eszembe: az íreket például hányszor szavaztatták a szerződés elfogadásáért, és mivel is fenyegették őket?) És hogy ez tévedés lenne a részemről? Tudod, inkább előbb, mint utóbb ki fog derülni, hogy meddig életképes még ez a központosított nagy rakás sz.r!
gnuh 2010.02.28 03:52:31
@szobatars: Már ne haragudj, de én vagyok az amőba, mert az EU-t annak neveztem ami? Te minek neveznéd azt, ha ha egy szervezet így működik (lisszaboni szerződés példának okáért, stb), mint ez? (Jut eszembe: az íreket például hányszor szavaztatták a szerződés elfogadásáért, és mivel is fenyegették őket?) És hogy ez tévedés lenne a részemről? Tudod, inkább előbb, mint utóbb ki fog derülni, hogy meddig életképes még ez a központosított nagy rakás sz.r!
Szombat délután óta próbálok valamit írni az MSZP kampánynyitójáról. Pedig készültem: megnéztem a beszédeket, szorgalmasan elolvastam a programot, aztán vasárnap a Naplóban bepillantást kaptam a Mesterházy-család életébe, s végül a pártelnök érveit is meghallgattam a…..