Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikol-ka86

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv mindenkinek! Erdélyi vagyok, fél éve költöztem Budapestre, párom miatt, aki magyar állampolgár és itt is él; több diplomám is van, odahaza pedagógusként dolgoztam, angol nyelvet oktattam, iskolaigazgatóként is tevékenykedtem az utóbbi 2 évben, több nyelvet beszélek, és…..
Nikol-ka86 2010.02.27 12:58:22
@tff: Teremtett több 10 ezer álláshelyet, de előtte és azóta is folyamatosan privatizál....

Beengedi az országba az "olcsóbb" munkaerőt, akik fillérekért elvállalnak mindent mert még így is jobban élnek Magyarországon, mint a hazájukban.

Beengedi, és adókedvezményt ad a rengeteg kínainak ,arabnak, akik a könnyű és nehéziparunkat tönkre vágták...stb stb. A nagymamám 40 évig dolgozott a budapesti finom kötött gyárban, mint varrónő. Ma nem tudna megélni belőle(hál istennek nyugdíjas már)

Azért ne magasztaljuk az államfőket.
Kedves MT!   23 éves vagyok, 3 és fél éve dolgozom a vendéglátó iparban. Egy gyorsétteremen kezdtem, majd egy kávézóban szolgáltam fel, most pedig egy pécsi étteremben  dolgozom. A munkámat nagyon szeretem, azt tervezem, hogy egyszer saját éttermet nyitok majd, de az…..
Nikol-ka86 2010.02.22 17:28:30
@Strici:
Az étel ára sajnos Magyarországon NEM TARTALMAZZA A BORRAVALÓT.

A tesco árú feltöltői nemhogy, nem foglalkoznak emberekkel, de szó szerint szóban sem állnak veled. Nem lehet összehasonlítani a kettőt.Nincs más terület csak a vendéglátás ahol órákon át foglalkoznak az emberrel.
A borravaló jár a jó felszolgálónak.(De semmiképp nem az étterem tulajdonosnak jár)
Nikol-ka86 2010.02.27 12:49:00
@Animacs: Nincs is ezzel semmi baj, gondolom nem is jattolsz nekik. Nem is kell. Blokkolja le amit vettem, fizessek és már megyek is a dolgomra.Ez a normális.

Egy étterem esete azonban teljes más kategória.