Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamaka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szatír izélő Téli madáretetés 2013.02.06 20:27:02
Ősszel a teraszunk előtt a korlátra szállt valami színes. Szépnek tűnt, és bogárnak nagynak. Valami énekesmadár lehetett. Nyomban felötlött bennem, hogy milyen gyorsan elrepülne a tél, ha a korlát tetején lenne egy madáretető, és abba ki be járkálna a sok kis színes madár eleségért. A kislányom a…..
A Homár sem érti, miért imádják eltitkolni az ingatlanosok, hol vannak a meghirdetett lakásaik, de a trend tartja magát. Sylvie egy különösen paranoiás ügynökséggel futott össze a minap: Forr az agyam, de nem elsősorban a kánikulától. Néhány perccel ezelőtt fejeztem be egy igen…..
kamaka 2007.06.23 22:04:55
Talán azért nem árulják el, mert igen sokan bizniszelni akarnak. benne van az ingatlanos ideje, pénze, energiája és szépen a háta mögött akarnak szerződni. Mint minden ez is jó magyar szokás. Volt olyan eset is, hogy a létrejött adásvétel stb esetén úgy kellett kihúzni a megállapodás szerinti összeget.
Meg azért tévhit, hogy az ingatlanos csak töki vakit játszik. Ez is mint minden más komoly szakma.
Már ugyan nem vagyok ingatlanos, de nagyon sok szakbarbár elrontja a szakma renoméját
(meg a rendőrőkét, meg a tanitóét, meg az orvosokét stb.is). Nem egy ügyfélnek magyaráztam el hogy mi a teendő, remélem megtartottak jó emlékezetükbe. Ha jól végzem a dolgom, akkor megbecsülnek mint ingatlanos is és mint ember is. de ezért tenni is kell mindkét félnek. Azért jó ingatlanossal dolgozni, mert sok jó tanáccsal tudja segiteni mind a tulajokat (árkialakításban, lakással kapcsolatos jótanácsokkal, ügyfél szűréssel), mind a leendő vevőket (maximális kiszolgálással). Egyébként
www.ingatlan.com cimen van térkép, ott meg lehet tekinteni kb. merre is van a keresett ingatlan többségében van utca név a hirdetésekben.
egy hosszabb lélegzetvételű hozzászólásomat elküldtem, de nem biztos hogy rendesen átjött. Üdv mindenkinek, és jó ingatlan keresgélést, tessék kicsit utánajárni, hogy ismerősnek, rokonnak esetleg ki intézett korrekten ingatlanügyet, valószinű az jó volt szakmailag, érdemes velük dolgozni!!!