Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egri Marika

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Keddről Szerdára 0 órakor elindul a Blackout for Hungary. Az Index írása szerint éjféltől arra kérnek mindekit sötétitse el a saját oldalát. A szervezők oldala felhívásában kér mindenkit, hogy rakjon ki fekete képet oldalára vagy blogjára. A Facebookon is lehet…..
Egri Marika 2011.01.06 21:42:29
Nem emlékszem, hogy a hackerek elsötültek volna amikor az Mdf hibájából a Fidesz kimaradt a médiatanácsból/ MÁR NEM TUDOM AKKOR, HOG HIVTÁK/. Nem emlékszem ,hogy a külföldi ujságirók egyöntetüen elitélték volna az a kiálltó demokrácia ellenességet, amikor is egy orsz. képviselőt rendőrők megvertek. Nem emlékszem, hogy Schiff András felemelte volna a szavát az ellen demokráciaellenes cselekedeten, hogy a rendőrők gumipuskával fejmagasságban löttek.Nem emlékszem, hogy bármelyik nyugati ujság ki kelne az ellen a borzasztóságon, hogy a 21-i században emberek halnak meg a fütetlen lakásukban mert nincs elég tüzelőjük. Az én gyerekkoromban 50 évek legelején kellett az iskolába fát vinni minden gyereknek, hogy ne fázzunk. Vajon melyik külföldi tudósitó háborodott fől ezen, hogy most ismét ott tartunk. Az önkormányzatok pénzét ellopták- mégis a ballibsiknek az fáj, hogy korlátlanul nem fasisztázhatnak le politikusokat/ mini duce stb.../Emlékeznek még a Kende könyvre, és a Debreczei Gyurcsányról irt könyvére. A bal liberális ujság irás ekkor vesztette el a pártatlanságát . Ettől kezdve nem beszélhetünk részükről pártatlan ujságirásról. Most az is eszemben jutott, hogy védték az autótolvajt aki a mi pénzünkön vásárolt autót el akata lopni, vagyis tölem is lopott volna.De beszélhetnénk a Lengyel László Antall elleni kirohanásairól. Már régen emiatt nem olvasok MN-nél más ujságot nem hiszem, hogy igazat irnak. Csak hirdetik a "hir szent a vélemény szabad"csak ugy tartják be ahogy nekik jó, nem nekem nem az országnak, nem a sok szegény embernek hanem csak és kizárólag nekik. Mint Simor András aki ahol csak tud ott árt az országnak. Milyen emberek ezek.? Milyen elitünk van? Nem is folytatom , mert csak elkeseredek. Hozzátenném nem vagyok sem Orbán sem Fidesz szimpatizáns. Csak ez nyolc év mintha haláltánc lett volna, gyerünk bármi lesz ugyis meghalunk, lopjunk el mindent , éljünk fel mindent utánnunk az özönviz. A köznép meg dögöljön meg, csak a multik éljenek akik zsebbe adják a pénzt csak az fontos.
Ugyanis olyasvalami felett tépik a szájukat, ami nem rájuk tartozik.Merthogy Kósa megaszonta, hogy nem a Moody's irányítja az országot, így, nagy okosan.Én innen megjegyezném, hogy lehet, hogy jobb lenne, bár ez csak rosszindulatú károgás, fókuszáljunk inkább arra, hogy mitől…..
Egri Marika 2010.12.08 00:01:08
@ökörpöröly: ez is olyan elmélet mint az összeesküvés: Nem hiszek abban, hogy nem vagyunk élet képesek. Egy kicsit megnyomoritottak bennünket az elmult 60 évben. Egyszer majd kiheverjük a pesszimizmust és a gazdasági válságot. Vegyünk példát a lettekről. Szembe mert szállni Ö is a nagy Szovjetunió ellen igaz akkor már egy kicsit rogyadozott, de gyöztek.Van egy olyan érzésem, hogy a ezek a hitelmiősitők sugói nem abban érdekeltek, hogy kilábaljunk a válságból, vagy esetleg egy kicsit jó legyen nekünk is ne csak a bankároknak és a spekulánsoknak. Ami a Mny illeti már igazán rá jöhettek volna, hogy az a pénz mindenki pénze nem magán pénz. A bérünkből kötelezöen levonják és vagy az egészet a nyugbizt utalják /9,5 %-ot/ vagy 8 % a magánnyugdijp-ba. A mai nyugdijasok pénzét meg csak akkor tudják kifizetni ha hitelt vesznek fel na és kifizeti a kamatot. Hát mi.Ki jár jól ha megszünik a MNYpénztár hát mi.Az adófizetők. Nem kell hitel felvenni a nyugdijkifizetésre, nem kell kamatot fizetni csak az egyébként is bérből levont /9,5%/ járulékot 2011 10% egyhelyre utalni.
w Tisztelt ING csoport! 2010.12.01 07:09:00
Évtizedes kapcsolatunk során sosem kételkedtem abban, hogy megtakarításaim az Önök nyugdíjpénztárában biztonságban vannak. Biztos voltam benne, hogy ha netalán betéved valamelyik fiókjukba holmi ittas paraszt a gereblyével handabandázni, a pénzem attól még nincs veszélyben, és…..
Egri Marika 2010.12.01 11:05:01
Régen készülök már megköszönni Tóta W-nek és társainak az állandó fidesz gyülöletet. A Heti Hetes, a Magyar Narancs és itt Tóta W. következetes Orbán és fidesz rágalmazásával elérte, hogy a"jó király" Medgyesi után/D209/ egy nyilvánvaló hatalommániás, bohóc lett a miniszterelnökünk. Amikor már elvették a 13 havi nyugdijat és bért, felemelték az Áfát, a meg nem kapot bér után fizetett adó kirótták, még Önök akkor is Orbán gyalázó kórusában áltak. Ha nem teszik /tudom, hogy történemietlen/ lehet, hogy hamarabb megbukik a kormány és nincs az a sok magánzsebbe vándorolt korrupciós pénz,
talán gyorsabban tulleszünk a válságon, talán nem kell a hiányzó pénzt MNynyel pótolni. Sajnos Önök semmmit sem változtak. A Heti Hetes már nézhetetlen az állandó Orbánozás miatt
/Gondolom azért is mert a Hócipő nem fog kapni milliókat./ Kétségbeejtő az MSZP memóriazavara is. Emlékszünk még 2006-ban Gyurcsány azt mondta mit ijesztgeti az embereket a vizitdijjal.És lőn vizitdij.
Egyszóval és röviden Önöket is okolom, hogy vidéken döbbenetes szegénység van.
Van egy internetes oldal A6kap6 ingyen vagy cserélnek, bizony legtöbbször élemiszert cserélnek használati tárgyakat. Nem kétségbeejtő tisztelt Tóta W.? A hir szent a vélemény szabad hirdeti a liberális ujság,-vajon a következmény mi? Már szinte nevetséges az ATV ujságiró klubja, amikor az Orbán
bármilyen megnyilatkozását a legkisebbet is kommentálják, az az Avar, Bolgár Mészáros akit jól ismerünk a diktatura időszakából. Na ez már elég is, most az MNY sirató folyik 1000-rel.
w Magyar Gyermek VIII. 2010.11.26 06:45:00
Nyugdíjügy, uborkás bácsi, Észak-Korea gyerekeknek. ..
Egri Marika 2010.11.26 23:25:16
@knausz: Biztosan igy lenne, ha 90 előtt nem ment volna a nagy kalapba és tartalékolták volna a nyugdijra,de nem. Igy a napi befizetésekből fizetik ki a mostani nyugdijakat. Hol volt a választás szabadsága, amikor minden pályakezdőnek be kellett lépni, akkor hol volt a szakszervezet vagy az MSZp- illetve Ök találták ki. Jó néhány mi kutyánk kölyke megszedte magát ezen. Főleg akik szeretnek nagy pénzt kapni semmiért.A magánnyugdijpénztártagok pénzén. Egyébként várni lehetet azt is, hogy esetleg államcsőd, vagy olyan megszoritás,hogy beledöglünk ez még egy kevésbé rosz megoldás a többi rosz között.Köszönet érte Gyurcsány Urnak, Kóka, Veres urnak, Hunvald, és Hagyóról nem is beszélve. Ha tüntetni kell inkább ellenük mennék ki.
Subba Subba Records: Lüszi 2010.11.02 12:24:00
Tóth Lüszi az a kislány, akit bajszos póninak csúfoltak az osztálytársai, és valamelyik tehetségkutató cirkuszban szerepelt. A produkció amivel jelentkezik annyira komoly, mintha egy gyengébb képességű nyáriszünetező hülyegyerek csinálta volna. Még a Barátok köztnél is…..
Ma még sokan csak arról tudnak Új-Zéland kapcsán, hogy Ausztrália környékén van. Esetleg azt, hogy ott forgatták a Gyűrűk Urát. Még idejében megosztunk veletek néhány infót, ne akkor kelljen kérdezgetni, amikor 15-én elverjük Szlovákiát, vagy mikor az olaszokat váró…..