Regisztráció Blogot indítok
Adatok
littleflower

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vállalva, hogy az NST makulátlan mundérjára a cégre szabott közbeszerzési pályázatok setét árnya vetül, tovább keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi (2#), sporttárs, hrvth,…..
littleflower 2010.07.08 16:43:02
@díszbohóc: látom már nagyon agyadra ment a VB! :)))
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
littleflower 2010.06.11 17:54:23
@mocsing:ha ez vígasztal én este 10ig gályázok. :(( Éljenek a letiltott streamek! :))))))

de ez szerencsére bejön: livetv.ru/webplayer.php?t=ustream&c=35155&lang=de&eid=46846&lid=35155&wc

Ezen a meccsen hajrá Mexikóóóóó!!!!!
Van, aki beéri harminc ezüsttallérral, és van, akinek a világ minden kincse is kevés. Fiatal felnőttként mindenesetre harmincadszor keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi, sporttárs,…..
Mivel az NST történetében páratlan módon voltunk trógerek angolposztilag, úgy gondoltuk, hogy ezután minimum páratlan módon kell tisztelegnünk a Chelsea csapata és szurkolói előtt is. Megmerítkeztünk a múltban, hogy jobban megérthessük a jelent, majd több szempontból nézve…..
littleflower 2010.06.05 12:26:13
@donnelly: feltettem én is pár képet a kupáról:

hu.fotoalbum.eu/littleflower/a480774
Volt tegnap egy győztes is a pályán, és ha van meccs, amikor nem arról kell beszélni, hogy ki veszítette el, az Inter-Barcelona biztosan az. Nem tudok nem örülni az Inter győzelmének, mert jelenleg az Inter jelenti az olasz futball csúcsát. Ezt a mondatot igen furcsa kimondani, és nem…..
A Messier-katalógus 27. objektuma a Súlyzó-köd (M27), ami nem más, mint egy planetáris köd a Kis Róka csillagképben. 1764. július 12-én fedezte fel Charles Messier, aki M27 számon katalogizálta. Mindez természetese eltörpül amellett, hogy mi meg huszonhetedszer érkezünk…..
littleflower 2010.03.22 19:28:30
@díszbohóc: erről egy vicc jutott eszembe:
Férfi barkohba
1.
- Gondoltam valamit.
- Sör?
- Nem.
- Pina?
- Az.
2.
- Na, megint gondoltam valamit.
- Pina?
- Az.
3.
- Na, megint gondoltam valamit.
- Az?
- Az.
"Mióta elmentem Londonból, fontos címeket szereztem, de a Chelsea is nyert néhány dolgot, például egy FA-Kupát" - kezdte meg Maci Laci lélektani masszírozását a visszavágó előtt Mourinho. A lelazult szájkarate nem jelenti azt, hogy a visszavágó kevésbé feszült meccset…..
Nem tudjuk, volt-e már ilyen a blog történetében, de ha volt is, biztos nem mindennap fordul elő, hogy lányok(!) vállalkozzanak itt posztírásra. Mi vettük a bátorságot, egyszer van egy évben gyereknap nőnap, ami remek alkalmat ad arra, hogy bevéssük magunkat az NST virtuális…..
littleflower 2010.03.08 11:20:45
@zsakfos : csak magamat tudnám idézni: szavazás volt. Olvasd el, légyszi még egyszer az apró betűs részt, abban van a lényeg. ;)

nem mindig az első választás a legjobb, Kluivertet persze, h ismerjük, szeretjük, méltatjuk stb. de nem kapott volna elegendő szavazatot a bekerüléshez :(

magyar meg azért, mert a magyarok egy egész külön posztot érdemelnek, nem csak egy kis megemlítést ;)
littleflower 2010.03.08 12:49:18
@_karmapolice_: nem törölték, csak töröld a zárójelet a végéről!
littleflower 2010.03.08 13:39:55
@pancho_sanza: Messit nem a szépségéért szeretjük, tehát ide nem fért be... és különben is, ezt itt nem a 3 kívánság D. Tibi bácsival :)))
Noha kivétel nélkül minden francia kuparésztvevő továbblépett - vagy nagy lépést tett felé -, mégis a vasárnap este esedékes rangadótól zengett minden hétfő óta. A clasico szempontjából lényegtelen, hogy "a két csapatot hét helyezés és tizenkét pont választja el a…..