Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bazsaa

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
bazsaa 2011.12.14 15:36:45
@PoorLittleJohnny:

jegkorong.blog.hu-ról:
A lengyelektől a legutóbbi két mérkőzésen gólt sem kaptunk, a 2010. évi vb-n 6-0-ra vertük őket, előtte 2008-ban a szapporói vb felkészüléseként páros mérkőzésen előbb 1-0-ra kikaptunk, majd 3-0-ra nyertünk. A lengyel válogatottnál évek óta morális problémák vannak, sok játékos nem tartja fontosnak a szereplést, ezért különböző okokkal lemondja. Ezúttal sem volt másképp, többen is beteget, sérültet jelentettek, ezért legalább négy helyen változott a keret. A lengyel szövetség megelégelte a helyzetet, vizsgálatot rendelt el az ügyben. Például az aktuális torna első kapusának szánt Zborowski helyett Tomasz Rajski került a keretbe, aki nem túl elismert a lengyel bajnokságban sem, az adatait elnézve ez nem is meglepő.
Tippek a tippmix műsorbólsikeresség: 57 % 46 tippből 26 jó ..
bazsaa 2011.12.14 14:27:06
"A legutóbbi jesenicei mérkőzéshez képest nem kell más, az akkori eredmény jó lenne nekünk most is" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője, mivel legutóbb 4-3-ra nyert a magyar bajnok a Jesenice otthonában. Szlovén ellenfelünk nagy győzelmet…..
Vasárnap nem sikerült megvalósítanunk azt, amit szerettünk volna, mondta blogunknak Énekes Lajos, a SAPA Fehérvár AV19 edzője. Elsősorban a speciális helyzetekben mutatott játékban volt nagy a különbség, ez döntött a bécsiek javára. A fehérváriak úgy utaznak Bécsbe, hogy…..
bazsaa 2010.03.02 21:32:00
bazsaa 2010.03.02 21:54:41
Simán nyerte az EBEL-negyedöntő harmadik mérkőzését a Vienna Capitals. A bécsiek hazai jégen háromgólos előnyre tettek szert a második szünetre, a harmadik harmad elején Vas Márton szépített, ám utána még kettőt ütöttek Rotterék, 5-1. A párharcban 2-1-re vezet az ellen,…..
Jó mérkőzést láttunk kedden, bár egyik csapat sem ment úgy, mint az első találkozón, értékelt blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Ma is a speciális játékhelyzetek dönthetnek Bécsben, és az, hogy melyik csapat lesz felszabadultabb. "Jól kezdtünk, az…..
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..