Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gorogbalazs

18 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Varga Dénes Gergely – LMPTel.:     06303831466E-mail: dns.vrg@gmail.comblog:   http://lmpbudaors.blog.hu/  1984-ben születtem. Budaörsi lakos vagyok, itt jártam általános iskolába. Ide köt a családom, a barátok. Szeretek itt élni. Az…..
 Korrekt, pártérdekek felett álló döntésekben szeretnék részt venni, és olyan javaslatokat kívánok tenni/megszavazni, ami jó Budaörsnek, jó a benne élő polgároknak.  39 éves vagyok, 1996 óta élek Budaörsön feleségemmel, Bangha Ágnessel. Fiunk, Barnabás 7 éves.(A…..
 Nevem Bálint Zoltán. 1978-ban születtem Sopronban és ott is nőttem fel. Másfél éve élek Budaörsön, a Frankhegyen, régebben pedig egy rövid ideig barátaimmal közös albérletben laktam Budaörsön, a Szivárvány utcában. Akkor ismertem és szerettem meg ezt a várost, amely…..
Tóth Zoltán vagyok, 49 éves. Színművész.Debrecenben születtem és ott éltem közel 35 évig. A Csokonai Színház vezető színészeként 1996-tól hívott tagjai közé a nemzetközi hírű Budapesti Katona József Színház. Ekkor költöztem családommal együtt Budapestre.Másfél éve…..
 Dr. Görög Balázs vagyok, 1979-ben születtem Debrecenben. Jelenleg Törökbálinton élek feleségemmel és 5 éves kisfiammal. 2003-ban végeztem a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Általános Orvos Karán. Jelenleg aneszteziológus és intenzív terápiás…..
Kedves Mindenki!Egy rövid értékelés található saját részről az alábbi linken -http://www.minalunk.hu/Budaors/hirek/1403/236/2010-es_valasztas_az_LMP_szemszogebolüdv,Görög Balázs..
Kedves Szimpatizánsunk!Összegyűjtöttünk néhány tippet és trükköt, aminek segítségével akár 1percnyi időráfordítással is segíthetsz nekünk a kampány véghajrájában.  - Cseréld le a Facebook, Twitter etc. képedet a Twibbon segítségével: …..
Kedves Szimpatizánsunk!Összegyűjtöttünk néhány tippet és trükköt, aminek segítségével akár 1percnyi időráfordítással is segíthetsz nekünk a kampány véghajrájában.  - Cseréld le a Facebook, Twitter etc. képedet a Twibbon segítségével: …..
LMP lakossági fórum - Budaörs 2010. Április 2. A választási kampány "hajrájában" tartotta budaörsi lakossági fórumát a Lehet Más a Politika választókerületünkben. Dr. Görög Balázs bemutatkozását követően köszönetet mondott a kopogtatócédulák…..
Tisztelt Hölgyem/Uram!Szeretettel meghívjuk Önt lakossági rendezvényeinkre az alábbi helyszíneken és időpontokban.2010. Április 2. (péntek) 18.00 - Jókai Mór Művelődési Ház (Nagyterem) 2040 Budaörs Szabadság út 26.Vendég Jávor Benedek, a párt budapesti listájának…..
...a státusza jelen pillanatban a Budaörs központú 9. sz. egyéni választókerület LMP-s jelöltjének az OVB honlapján. Ma délután 907 ajánlószelvényt adtunk át a helyi választási irodán.Szeretném ezúton megköszönni mindazoknak, akik tartották a lelket bennem az elmúlt…..
...a státusza jelen pillanatban a Budaörs központú 9. sz. egyéni választókerület LMP-s jelöltjének az OVB honlapján. Ma délután 907 ajánlószelvényt adtunk át a helyi választási irodán.Szeretném ezúton megköszönni mindazoknak, akik tartották a lelket bennem az elmúlt…..
Az utolsó erőinket is mozgósítjuk. A központi kampánystáb emberei is segítenek Sárváron, Orosházán és Pásztón. Éppen rakják össze a csomagokat. Dorosz lenyúlta az összes még elérhető szórólapot (nem maradt sok :) ), erre az EON egy LMP logós pléddel válaszolt. 1 LMP…..
Kedves Barátaink! Az alábbi médiafelületeken olvasható vagy lesz olvasható, hallható cikk, beszélgetés a Lehet Más a Politikáról a 9. választókerületben, Pest Megyében: Törökbálinti Újság – MárciusBudaörsi Napló – Március (megjelenik márc.…..
gorogbalazs 2010.03.17 09:44:01
@dojk2: üdv, ma délután leadjuk az ajánlószelvényeket, eddig összesen 892 darabot. Nagyon sajnálom, hogy nem tudom a Tieteket begyűjteni, remélem, azért nem csalódtok emiatt:-)Bárhogy is, igazad van (remélem, hogy tegeződhetünk:-), az x még fontosabb lesz ennél is:-). Köszönettel,

Görög Balázs
Kedves Mindenki!Mindeddig részben adós voltam egy bemutatkozással, ám most hogy van egy elérhető webes zug az LMP szépen bővülő budaörsi tagozatának (leendő, még nem hivatalos:-)), szeretném pótolni elmaradásomat. További nagyon szép napot kívánok!BemutatkozásDr. Görög…..
gorogbalazs 2010.03.06 15:37:14
@grin: Kedves Grin!

Köszönöm a kommentet, és elnézést, hogy csak most tudok válaszolni. Jelen helyzetben abból tudok kiindulni, ahogy a munkáim során, a magánéletben felmerülő saját vagy éppen ismeretlen ismerősök legapróbb problémáit próbálom kezelni, megoldani, azokon segíteni. Gyakran találkozom a munkám során olyan apró problémákkal, javítanivalókkal melyeket meg kell oldanunk (klinikai kutatásokat monitorozok), tekintettel arra, hogy mindennek az utolsó vesszőig stimmelnie kell. Aprólékosan a részletek mélyére kell mennünk mindig. A felelősség pedig az enyém is, akáecsak a műtőben.

Természetesen mindez csak arra lehet irányadó, hogy milyen módon szeretném csinálni és hogy esetleg bizonyos készségekkel, amelyek szükségeltetnek, rendelkezem-e. Őszintén megvallom, hogy természetesen mindebben nem lehetek 100%-ig bizonyos. És azt is megvallom őszintén, hogy az egyéni választókerületi jelölést azért vállaltam, hogy az LMP-nek országosan legyen esélye az indulásra, bejutásra, munkára. Menet közben sok emberrel beszéltem, találkoztam, alakulóban van egy nagyon jó kis közösség, csapat, akikkel lehet majd helyben építkezni és szeretnénk is.

De...Alaposan végig fogom gondolni. Nem leszek önkormányzati képviselő, ha úgy érzem, hogy a család és a munka mellett nem tudom tisztességesen csinálni idő hiányában, mert valóban csak úgy van értelme.

Ami pedig az ellenséges környezetet illeti - kooperációval, vitával, érvek-ellenérvek felsorakoztatásával, konszenzusra törekvéssel nagyon sok dolgot lehet elérni ahhoz, hogy a szekeret mindannyian jó irányba toljuk. Ha tisztességtelen eszközökkel játszanának, operálnának, akkor valóban ellenséges környezet fog kialakulni:-), amennyiben mégis képviselethez jutnék, mert azt nagyon nem szeretem:-)

Köszönöm még egyszer a hózzászólást,
üdv,
Görög Balázs
Kedves Mindenki!Mindeddig részben adós voltam egy bemutatkozással, ám most hogy van egy elérhető webes zug az LMP szépen bővülő budaörsi tagozatának (leendő, még nem hivatalos:-)), szeretném pótolni elmaradásomat. További nagyon szép napot kívánok!BemutatkozásDr. Görög…..
Húúú, hol is kezdjem...Jó hír:http://mti.hu/cikk/461423/Érdekes álláspontok:http://lehetmas.hu/hirek/1270/ajanloszelvenymaffia-helyett-moralis-kauciothttp://www.komment.hu/tartalom/20100222-velemeny-a-valasztasi-csaloknak-bortonben-a-helyuk.htmlVéleményem szerint az ajánlószelvények…..
gorogbalazs 2010.03.02 09:53:32
Kedves Ricsi!

Köszönöm a kommentet és az észrevételeket. A legtöbb dologban, amit írtál igazat adok Neked, olyannyira, hogy megkésve bár (ezt sajnos kár volna tagadnom), de épp azok irányába teszünk erőfeszítéseket, amiket említettél. Egy kicsit az előzményekről, hogy lásd, honnan indultunk, és ezt még akkor is és mindig őszintén szeretném kommunikálni, ha valamelyest egy kicsit illúzió-romboló is talán.
Január végén ott álltam egyes egyedül pár tucat e-mail címmel és telefonszámmal, akik a választókerületben valamilyen formában képbe kerültek az LMP-vel kapcsolatosan (például regisztráltak). 10000 szórólapot szórattam ki, ebből 6000 jutott Budaörsre, tehát közel sem jutott minden háztartásba. Ez volt 3 hete.
Mostanra pont úgy állunk, hogy van esély arra, hogy összegyűljön a 750, de az ellenkezőjére is. Őszintén: a fele időn túl kézben a felénél sem járunk, de...
Folyamatosan írok és fogunk telefonálni az időközben kb. 85-re duzzadt kontakt-csoporttal. Van 7-8 olyan ember most már a választókerületben, akik aktívan segítenek. Másod-harmadmagammal a Móricz körtéren tegnap óta szórólapozunk a 40-es, 240-es buszról leszállóknak. Lesz a héten szórólap, és most elviekben minden háztartásba jut (és megvallom, ezt most nem én fizetem:-). Még lesz kopogtatás is (én is csináltam, de viszonylag kevés eredménye volt).
De ami mindezeknél is fontosabb a véleményem szerint: kezd kialakulni egy egyelőre pár fős csapat, nagyon szimpatikus emberekből, akikkel lehet majd építkezni. Van közös blogunk tegnap óta: lmpbudaors.blog.hu

És itt egy rövid bemutatkozó anyag:

torokbalintiujsag.hu/valasztas-2010/429-dr-goeroeg-balazs

És abban pedig feltétlenül igazad van, hogy rövidebben kellene írnom:-)

Bármilyen kritikát, észrevételt, ötletet szívesen fogadunk, mert tanuljuk, építkezünk és szeretnénk jól csinálni.
Üdvözlettel,
Balázs