Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BBG76

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfélnek egy hét alatt esett le, hogy azért nem kapott visszaigazolást a Wizzairtól a foglalására, mert valami gáz van vele. A Wizzair szerint 337,96 fontra árazott jegyére csak 309,39 font érkezett, pedig a bankja szerint átment a pontos összeg. Kb 2 hónapja a Wizzairtől…..
Bár állítólag az EU miatt 2006 novembere óta az utasnak kötelező lenne műanyagzacskóba csomagolni a parfümöket, Frank csak március óta találkozott a rendkívül idegesítő jelenséggel Ferihegyen. Zacskót ugyanis nem biztosítanak, ezért azt az újságosnál lehet venni 100…..
Naiv író egészen elképesztő módon papírra rögzítette utolsó művét mintegy 4 évvel ezelőtt, amit aztán fel is adott a kiadójának a Magyar Postával. A küldemény természetesen elveszett. A Homár nem egészen érti, ha csak másolat volt, miért nem adott fel egy másikat…..
Jó szándékú ügyfél átvállalta idős rokon tartozásait a villany- és gázszolgáltatónál, aztán döbbenten tapasztalta, hogy még fizetés határidején belül őt kezdte el sms-ekkel zaklatni a szolgáltató.Egy vidéken élő idős közeli rokonomnak fizetési problémái adódtak az…..
Ilkamilla a jelek szerint még nem találkozott a Tíz étel, amit soha ne rendelj magyar étteremben dolgozattal, amiből az első helyen derül ki, hogy a hortobágyi palacsinta mindig is a konyhai hulladékot volt hivatott feldolgozni. Ehhez mérten kaphatott csirkés helyett halas palacsintát a…..
BBG76 2011.06.17 14:48:03
@Padlásszoba: pontosan ez a helyzet, a táp miatt lesz halízű a csirke, halhús és halolaj is van benne. Én a nyolcvanas évek végén találkoztam ilyen csirkével, pedig szemem láttára rántották ki.
De van csirkeízű hal is, a farmról származók között.
Gyárból származó kajában nem lehet bízni.
Úgy tűnik, tényleg komolyak a városvezetés szándékai, tegnap értesültem róla, hogy az aluljárós zene megszűnhet Budapesten, helyette a felszínen, engedéllyel lehet majd játszani. Állítólag a főpolgármester kifejezett óhaja, hogy tegyenek rendet az aluljárókban, és ezen az…..
Jobb, ha mindenhol hozzászoknak a nem papírpénz alapú fizetéshez, lesz itt még második cserekereskedelem. Különösen idegesítő, ha saját kiadású kupont nem fogadják el a cukrászdában az "akciós" reggelire: Az alábbi kellemetlen élmény a budapesti Ferenc téren levő,…..
BBG76 2011.06.03 23:35:24
Terézvárost eddig is szívükbe zárhatták az autósok, hiszen azon kevés helyek egyike, ahol nem 6-ig, hanem 8-ig kell parkolásért fizetni. (Ilyen létezhet egy fővárosban?) Arrafelé hatványozottabban több lehet a bírság, mégis mindig van újabb meglepetés: a Jókai utca elején…..
BBG76 2011.04.21 16:22:41
@hagyma: Pont ez a baj, hogy az illetékesek mindig másik városokra mutogatnak. Minden város egymásra mutogat. De attól, hogy máshol ez van, attól nem lesz se legális, se alkotmányos.
Bezsarolta a lakóparkot a közös képviselő cég, vagy tényleg ennyire nehéz egy gázcsövet kicseréltetni? A Bellevue Residence két blokkját sikerült hetekre visszabombázni 100 évvel: Március 24-én váratlanul minden előzetes bejelentés nélkül elzárták a gázt Budán a II.…..
BBG76 2011.04.15 16:22:59
Csiki beküldése inkább kérdés, úgyhogy a véleményes hétvégén a helye:Örvendek, mert a TV2 újra leadja a Sliders-t, gyerekkorom egyik kedvenc sorozatát. Ma délben is néztem örömmel, tudatalatt félrefordítások után kutatva. Ha konkrét gondot nem is találtam, de egy véleményes…..
Tényleg nem értem, hogyan gondolták ezt kormányzati szinten, hogy ez nem lesz feltűnő. Szerencsére az egyoldalú szerződésmódosítás joga megmaradt a bankoknak, úgyhogy vidám hetek-hónapok jönnek a hiteleseknek. Torr3ador szerint minden alap nélkül emeltek kamatot hitelén, és…..
Ezt egy kollégám fotózta egy Béke téri üzletben, állítólag már egy ideje ott van. Vajon elviszi valaki? :)Üdv:ChrisPhotoshop? Az üdítő színének nincs baja, nagy gond nem lehet vele...
Egy októberi posztunk érintettje, a Bioprofil Bt. az alant olvasható közleményében hazugságot és koholmányt kiált. Num levelében annak idején azt írta, a Bioprofil olyan maillel kereste meg őt, amiben azt állítják, hogy "opciós szerződésünk van a Google-al, hogy az Önök…..
Attila nem érti, hogyan változhat sávosan a parkolás a repülőtéren. 2x félóra másfélszer annyiba kerül, mint egy óra egyben:Ma volt szerencsém autóval a  repülőtérre menni. De sajnos le kellett parkolnom, mivel egy ismerősömet bekísértem a pénztárakhoz. Azt gondoltam 30…..
BBG76 2010.12.17 15:32:28
Tömegközlekedési vállalatnál járművezetőként dolgozó olvasóinknak üzenem, hogy ha a következő napokban az utasok elkezdenek idegesítő mennyiségű apróval fizetni, akkor az egy Kisalföld Volános kolléga miatti bosszúhadjárat része lesz. Endre, akivel jól kicsesztek, nem…..
A hamburgeres posztsorozat folytatásának csak egyik oka az, hogy Csaba tegnap elrepült. A másik oka az, hogy a bal talpam csontja elkezdett olyan kellemesen fájni, hogy a szobából sem szívesen mászom ki. Így aztán nem sok minden történt velem, hacsak az nem, hogy két hét szenvedés…..
Ez itt még mindig a véleményes hétvége.Május közepén érkezett ez a beküldés PT-től, és ugyan akkor volt aktuális, több okból sem tettem ki időben. Egyrészt mert nem félrefordítás, hanem spontán nyelvhasználat.Nem tudom éredemes-e említésre az alábbi videó 1.…..
Naiv ügyfél nem gyanakodott a körülményes regisztrációra és csakazértis a falatozz.hu oldaláról akart magának kaját rendelni. Elbukta: Eddig egy étteremből mindig telefonon rendeltem, gondoltam ma inkább weben keresztül teszem ezt meg, így jutottam a falatozz.hu-ra. Ami alapból…..
Adót fizetni jó, hiszen az állam cserébe szinte mindig segít a bajban. Néha azért becsúszik egy-egy hiba, mint naiv ügyfél esetében, akinél 7 év után derült ki, hogy a felesége után fizetett tb-t szétosztották a rászorulók között, mert nem szerepelt az adatbázisokban. Nem…..
BBG76 2010.10.06 08:17:44
Bizonyára a válság miatt becsődölt eredeti építtető emberei spóroltak ki néhány elemet a luxusárban szórt Duna Terasz épületeiből. Így történhet, hogy időről-időre beázik és olyankor lepihen a lift. Ez főleg pénteken vicces, amikor egész hétvégén nincs szupport. Máshol…..
Sziszka (RJB) rendszeresen jelentkezik - köszönjük ezt a jó szokását. Mostani beküldése elsőre nekem nem is volt véleményes, de előbb olvassátok el:Az nlc-n olvastam egy interjút Andie MacDowell-lel.Az utolsó előtti kérdésre adott válaszában kifejti a színésznő, hogy milyen…..
Az egyszerű, kaki-pisi-fütyi-humort kedvelő olvasóink kedvéért következzen rez találata, a női nemi szervről elnevezett lakberendezési kiegészítőről, amelyikhez ugyan 30 centi hosszú, de ceruzavékony rúd jár. Mindez kétezerhétért, a szerda legjobb üzlete...
BBG76 2010.09.22 15:38:58
Remek munkahely lehet az Erste Bank, hiszen olyan lojális alkalmazottai vannak, akiknek nem is lenne kötelességük, mégis megpróbálnak mindenfélét, például felesleges hitelkártyákat rátukmálni a kuncsaftokra. Még azon az áron is, ha egy kicsit hazudni kell a havidíjról. Egy…..
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
BBG76 2010.09.16 08:20:27
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
BBG76 2010.09.15 19:04:51