Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kismandala

32 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klasszikus történet a 3 hét alatt széteső huszonezres cipőről, aminek a kijavítása 1 hónap várakozás után sem sikerült tökéletesen. És mintha a  javítás javítására kért idő alatt a kereskedő kapott volna egy tippet, hogy hogy is úszhatja meg az akadékoskodó…..
kismandala 2010.06.08 07:26:55
Barnabás egy új notebookért fizetett, de használtat kapott. És ezek után még neki kellett hosszasan szívóznia az Electro Worldben, hogy cseréljék le egy olyanra amit még nem használtak a kollégák. A sztori tavaly december 19-én kezdődött. Hosszas megfontolások, keresgélés,…..
Hát kellett egy kis idő, mire feldolgoztuk a traumát, amit Frenki látogatása okozott... :-) és megírom ezt.De! A lakás, a cipők és idegeink (és a szomszédok idegeinek) szétcincálása nem volt teljesen hiábavaló.Mikor a helyzet nálunk tarthatatlanná vált, először Andi fogadta be…..
Videós kollégánk, barátunk, Robertó érdekes átalakuláson ment keresztül az utóbbi hónapokban. Pontosabban nem ő, hanem a státusza minálunk. Régebben, amikor felcaplatott hozzánk a videórovatból, mindenki köszönt neki, á helló, komesztáj, mi van veled, mikor vágunk, satöbbi.…..
kismandala 2009.06.13 01:23:13
Gábor mindent megtett, amit a Pannon ajánlott neki. Utalt, faxolt, telefonált, levelezett, de a szolgáltatótól pontos tájékoztatás helyett csak híváskorlátozást kapott. Szerinte az ügyfélszolgálat hibájából nem tudja használni a telefonját, ezért perelni fog. Tisztelt…..
kismandala 2009.02.27 03:03:46
@Christophofil: talán ott sikerült egy költési szokásaidnak megfelelő tarifacsomagot választani?
kismandala 2009.02.27 22:52:23
@Christophofil: nekem is un. nempublikus csomagom van a kéknél :) és még nem volt vele gondom..

Amugy akinek csoportosa van az is kap számlát, csak nincs hozzá csekk. Ha nem tudják levonni, akkor küldenek egy piros átutalási megbízást, kitöltetlenül asszem, ha arra se reagál küldenek felszólító levelet, és ha arra sem, még egyet. Valamint sms-t is küld a pgsm a sikertelen terhelésről. Hányszor kéne szólni valakinek h nem fizettél bameg???
Egyébként 5-én mi a fenéért nem mászott fel az internetbankjára, és utalta át a lóvét? 2nap és ott van.. ennyi.. valószínűleg sikeres úr mégsem annyira sikeres, és lehet h rohadtul nem volt pénze a számláira, időnyerésnek viszont ez a későbbi terhelés kérés jól jött, hiszen ilyenkor a szolgáltató felfüggeszti a felszólító folyamatot, és addig nem tiltja le.. így is történt.. valószínűleg emberünk nem először nem fizetett rendesen, és nagyon is tisztában volt vele, hogy lehet időt nyerni..
A Magyar Postát összezavarta az tény, hogy a HVG sok más laphoz hasonlóan a havi lapszámot még az előző hónapban megjelenteti és kiküldi előfizetőinek. Így Zoltán januártól induló, negyed évre vonatkozó előfizetésében nem szerepel az első szám, hiába fizetett érte, mert…..
Oly sokáig nyaggattam a "félhosszúhajút", hogy végre írt Triton is :) Tritkó mindennapjai alant: Sziasztok. Triton vagyok, és a hosszúhajú kért meg, hogy meséljem el az én történetemet. Hát gondoltam miért ne, anyu úgyis mostanában sokat van távol, mert ő is arra a…..
Abban az esetben, ha gyanús hogy valamit nagyobbként szeretnének eladni, mint amekkora valójában, jól jön a legendás hüvelykujj-mutatóujj távolság, illetve pl. pizza esetében egy jó kis zollstock. Nóra gyorsan le is mérte és bizonyította: a Don Pedro 2,5 centit spórol a 28-as…..
Végre rá tudtam venni anyut, hogy ne csak hetente egyszer szakítson időt a viselt dolgaimra. Volt nagy ramazuri a hétvégén. Veszélyesen fütyült a szél, én tudtam, hogy baj lesz, ha fúj a szél, meg zörög az ablak az jót nem jelenthet. Egyszercsak jött egy hatalmas csattanás, egy…..
Jó ideje nem írtam már, de akárhányszor kértem anyut, hogy írja amit diktálok, mindig volt valami hülye kifogása, szóval most az egész hétről be kell számolnom. Frenki hihetetlenül veszélyes volt azzal a nagy tölcsérrel. Ő is elég ideges volt tőle, és hisztizett, ezért a…..
Augusztus 8: Ez egy rohangálós nap volt, legalábbis a csajok rengeteget jöttek-mentek. Először is elvitték a Frenkit, és aztán hazajöttek nélküle. Már kezdtem örülni, hogy enyém itt a tér, de azért kicsit el is voltam kámpicsorodva. Aztán a Klári beszélt a kis dobozon, amin…..
Augusztus 4-5-6-7: Lassan haladunk Frenki kutyával, pedig a csajok mindent megtesznek értünk, ezt be kell vallanom. Lett egy új életfilozófiám: Ami az enyém, az az enyém, és ami a tiéd az is az enyém. Pont. Enyém minden rágcsa:…..
Augusztus 3. Nem nagyon megy ez a barátkozás, mondjuk nem töröm magam agyon a próbálkozásban. Nem is tudom hogy hol kellene kezdeni, hogy most akkor én szabályozzam őt, vagy ő szabályozzon engem. Grr csajok, miért kellett ezt tenni velem? Kaptunk mindketten rágcsát, cipő alakút. Ez…..
Augusztus 2. Másnap korán keltünk, hogy anyu még el tudjon menni a dédiékhez, nameg énis el akartam köszönni. Cirmikó a macskahaver most nem volt túl szórakoztató, nem akart velem játszani, csak hűsölt fenn a szőlő tetetjén. Próbáltam lehívni, de nem sok sikerrel :(  …..
Junkie, (aki ugye a rettenetes véreb :) ) ma hazatért a vidéki nyaralásból. Írtuk már, hogy féltünk ettől a pillanattól és kiderült, hogy ez nem is volt teljesen alaptalan. Nem mondhatnám, hogy ez volt az első  látásra szerelem. Mindenesetre lehetne a helyzet sokkal rosszabb…..
Posztoltunk itt pár hónapja Tritónról, aki azóta Col-nál igazi gazdára talált. Hemu ennek a posztnak egyik kommentjében nagylelkű felajánlást tett, miszerint részben vagy egészben vállalná Tritkó ivartalanítását. Akkor nem volt erre szükség, most viszont Frenkinél felmerült…..
augusztus 1. péntekMa figyeltem titokban, hogy mit írogat a rövidhajú a számítógépén és láttam ám, hogy a Kati néni (tudjátok, aki befogadott, amikor sírtam a viharban) lánya is segít a gazdikeresésben. Megbeszélték, hogy lakásba vagy bentalvással kertes házban lenne…..
Sajnos már nem emlékszem, ki küldte, de napok óta itt hányódik a desktopomon ez a csodálatos, versként is olvasható backdoor a Balatonról, jó hétvégét mindenkinek!..
kismandala 2008.08.01 12:53:52
Ha kíváncsi vagy az előzményekre: 1. rész, 2. részjúlius 29. keddMinden óvintézkedés ellenére rövidhajú ma ismét megszökött. Állítása szerint a kocsit kellett szervizbe vinni, és fél óra volt az egész. Szerintem sokkal több volt, és végig ki voltam borulva. Mikor megjött,…..
A kekeckedő ügyfélnél egyet utálnak jobban a magyar cégek: azt, aki fogyasztani akar. "Volt fogyasztani?????!!!" - ordítja az echte magyar cég kiképzőőrmesteres hanghordozással, aztán leküldi a magáról megfeledkezett kuncsaftot fekvőtámaszba. Mai meghökkentő példánk…..
Egy hónapja posztoltuk Viktória levelét, amit az Invitelnek írt, mivel anyukáját az üzletkötő a szokásos telefonos szerződéskötésre akarta rávenni, ami bár nem sikerült, a számlák mégis megérkeztek hozzájuk. Most itt a válasz, amiben a cég elismerte: hibázott. Kedves…..